Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prodaja stanova pala za 30 odsto  (Pročitano 21152 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Citat
Takodje je u praksi poznato da se kuce i zemljiste u Beogradu obicno ne kupuju vec kompenzuju sa stanovima, nakon izgradnje.
Tako je svugde. Uzmes od nekog zemljiste, das mu stan ili dva(maksimum koji on moze da izvuce je 10% ukupne kvadrature) i ne platis zemljiste ni evro. A potom lepo kao jednom mom drugaru mesto da napravis ugovorenu jednu zgradu na istom zemljistu napravis dve i predjes ga cak i za tih 10% od gradnje jer je vec potpisao da se odrice zemljista za dva stana u jednoj zgradi pa dobije 4-5% ukupne gradnje.  Smile Mafija, i to velika.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Citat
a onda se nadje pametnjaković na nivou grada koji je uzeo predmet u obzir posle dugo vremena da kaže da ima zamerke i da vatrogasno stepenište nije na propisanom mestu i da ivičnjak "odskače" 20 uobičajenih santimetara

Propisi su propisi. Bez zezanja sad, kada bi se malo vise vodilo racuna o najosnovnijim standardima ne bi novogradnja bila kvalitetna kao Albanska auto industrija.

Da li misliš da se projektant nije pridržavao propisa? Naravno da jeste, to mu je posao.
Ovo su smislili u medjuvremenu pa ko te pita, radi ponovo, prilagodjavaj se.

Ne kažem da nema dosta divlje gradnje ali to je druga priča i to je mafija za sebe.

Arijada:

Citat
i investitor koji gleda da se izvuče sa minimumom gubitka.

Hoćeš da kažeš da oni imaju samo gubitak, pa se bore da bude manji, a ne veći?

Ne pričam za sve. Govorim o onome što znam.
Rekoh nešto o divljacima iznad.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Citat
Takodje je u praksi poznato da se kuce i zemljiste u Beogradu obicno ne kupuju vec kompenzuju sa stanovima, nakon izgradnje.
Tako je svugde. Uzmes od nekog zemljiste, das mu stan ili dva(maksimum koji on moze da izvuce je 10% ukupne kvadrature) i ne platis zemljiste ni evro. A potom lepo kao jednom mom drugaru mesto da napravis ugovorenu jednu zgradu na istom zemljistu napravis dve i predjes ga cak i za tih 10% od gradnje jer je vec potpisao da se odrice zemljista za dva stana u jednoj zgradi pa dobije 4-5% ukupne gradnje.  Smile Mafija, i to velika.  Smile
Pa znas kako brate evo meni je bar 5 ljudi predlagalo da se pravi zgrada na mestu moje kuce. Al dok smo zivi nas trojica preostalih sa ovim prezimenom ova kuca ostaje u vlasnistvu porodice. Mogu da te zajebu samo kada si pohlepan kao u onoj engleskoj seriji "Prevaranti" Smile

A i ortak je treba da gleda sta potpisuje.

I da, ovo sto je Anea rekla za okolinu Beograda, pa ne moze svako da zivi u okolini i zbog posla i zbog svega drugog.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 13:09:24 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Ma znam to, cisto kazem sta se sve radi i da su ti investitori daleko od nekog ko ne muti. A sto rece Magic, niko to ne radi za 10% vec svi gledaju da izvuku sto vise. Sto je i normalno, samo sto ne treba niko da nas "farba" da ne mute nista i kako cak i gube pare.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Ma znam to, cisto kazem sta se sve radi i da su ti investitori daleko od nekog ko ne muti. A sto rece Magic, niko to ne radi za 10% vec svi gledaju da izvuku sto vise. Sto je i normalno, samo sto ne treba niko da nas "farba" da ne mute nista i kako cak i gube pare.  Smile
Pa danas svi pokusavaju da prevare, to nam je postalo svakodnevnica.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Insecurity....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Citat
I da, ovo sto je Anea rekla za okolinu Beograda, pa ne moze svako da zivi u okolini i zbog posla i zbog svega drugog.

To uopste nije tacno. Wink
Eto, govorim iz vrlo licnog iskustva. Svaki dan predjem 40km u oba smera, nemam kola, imam gradski prevoz (lastu+gsp+privatnike)...  Gradska opstina, ne prigradska... struja, voda, telefon, brz internet... dragstor koji radi 24/7, jos nekoliko prodavnica... jedna velika sa povoljnijim cenama nego u gradu... na 10km je i Metro i Tempo... masa kineskih radnji... vrtic (nema liste cekanja, svi se upisuju), osnovna skola, dom zdravlja, policijska stanica, ima i par kafica... zapanjujuce sredjenih, nekoliko kafana, jedan veliki restoran na 1km, par grilova, 5-6 mesara, pijaca, 3-4 menjacnice koje rade po citav dan, 2 ribarnice, cvecare, kozmeticki saloni, razne prodavnice, kud i par sportskih klubova, fotografx2, samo...eto.. nema bioskopa...  etc... sve u krugu od 500m...  Meni je od izlaska iz kuce sa sve setnjom do stanice do posla potrebno 30-35 minuta... jer uvek znam kad mi je prevoz i ne moram da dzedzim kao manijak...
A ja sam 15 godina zivela u centru... i nikad mi nije bilo jasno kako to da u subotu navece sve staje... ne daj boze da ogladnis posle 21h... ima da svisnes od gladi...
I moram da priznam da sam i tad, kao i sad pesacila... cak i vise... jer do pijace (nijedne od 3) mi nije isao bilo kakav prevoz... pa... ono... klapaj niz i uz Krunsku sa cegerima do zemlje Smiley

A, da... zivela sam jos i u blokovima... ali je to previse skuceno za moj ukus... plus se sve drma u tri lepe sargarepe kada krene kosava...  Smile

Edit: samo da doda... I ja sam bila zestoki skeptik kada su moji odlucili da ipak nije pametno hraniti neciju guzicu, vec ako se nekako stisnes... mozes da sagradis sebi dom... i kad su mi to rekli, pravila sam dramu... i uftala... i durila se...  5 godina posle... imam samo jednu zamerku na sve to - sto me mrzi da polozim voznju, jer bih onda potpuno mogla da izlazim koliko zelim.. ovako moram sve nesto da tempiram... Ali, ako imas kola i polozen vozacki.. nikakav problem...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 13:43:16 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Naravno najvise je do jaja tisina....na koju ako ste ziveli u gradu...tesko da cete se navknuti privih nedelja...prosto vam fali sav taj dzumbus... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Zvuci kao Raj, gde se nalazi to naselje? Smile

PS: Ja imam sve to na jos i manjoj razdaljini+bioskop+pozoriste+plazu  Smile Mislim kad se hvalimo  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 13:54:22 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Rucka... na dve trecine puta Beograd - Obrenovac iznad Umke... i uopste Mostanice, Umka, pa cak i Sremcica... ali delovi koji su pri vrhu brda... jeftiniji placevi i manje komsija Smile

Ima i plaza... doduse jedno 500m nizbrdo...

Takodje, spomenuta je i Visnjicka banja... drugarica tamo iznajmljuje stan i prezadovoljna je... iako radi u dve skole na dva razlicita dela grada...
Ko je manje avanturista.. tu su Jajinci i podavalska naselja... isto.. lasta i gsp... Kao i Ledine, samo sto ja tamo ne bih... zbog komsiluka...  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 14:03:50 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.