ne'am pojma..ima neke nervoze od ovog vremena...koje vise prilici novembru nego aprilu..ali sta da se radi...msm..ona nervoza...klasicna....mogu pjevat..smejat se...pit kafu i slusat muziku i sve tako vazno raditi ...sa velikom pozornoscu... ne smeta mi..a sad neki tacan procenat to ne bih znao da odredim... ali mogu probati,... recimo 7 i po podsto .
sta znam..malo mi se spava..a onaj debil se stvarno napio i ko zna kad ce izvjestaj stici.... u petak cu otici tamo usput...ako bude krmak u smjeni ...da ga sutnem jednom
nerfozan sam..ne volim kad mis e spava a moram sjediti..kud i na tv-u nista.. samo neke utakmice..bezveze... bajern - juve i oni smaradovi iz barse sa jos vecim smradovima iz pariza... ovi nesto napadaju..a ovi se brane..pa onda malo igraju na sredini..jedno deset minuta... pa sudija samo nesto svira...trce za loptom svi..gdje je lopta tu su svi... ...sta je ono kakva je ono utakmica
na radio... onaj seronja prica o nekim crkvama i nekim sluzbama...nemam pojma.. zaboravio muziku pustti,,,
svi odlucili da me zivciraju pred spavanje.. i zatos am sad sigurno nerfozan najmanje 14 posto
dobro je malo sam se smirio.... moram da poradim na tome.... ovako...ako planem....i da mi predmet koji me rasplamsa bude mi pri ruci...nece biti dobro.... po predmet...pa jasta je drugo..predmmet..je kamencina... a zivot je jedan..zato "zivi ga fikreta"....pljuni bobane olosa.... zaboravi.... i ne gubi vjeru u ljude..to je samo jedan olos....i djubre...i svako tako moze da se zajebe... sreo si ih hiljade...jedan vise jedan manje...ko im jebe mater jadnu...
sto je moj djeda pokojni govorio.,.sine bobane kad vidis nekoga da hoce skociti... u provaliju..probaj ga zaustaviti ...ako se pocne otimati..gurni ga - ko ga jebe... jer...povuci ce i tebe... sto bi pametnim svasta reklo..posebno kad se nadju u ovoj mojoj siutuaciji... samo te narodne i starinske izreke..starih nasih ljudi... ljudima drugim nekim...iz guzice u glavu dodju... tek kad ih nesto sutne u guzicu...
dida je bio kralj.... i uvijek mi je govorio..bobane djedova jabuko ..pazi se baksuza...baksuzluk je prelazna bolest... i u svemu je u pravu bio.... koji je meni klinac to sve trebalo..