Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 23:32:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problematicni romi  (Pročitano 11164 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
@sandra80

Хахах.  Smile

Не знам о каквом насиљу причаш. Само сам те питао за коментар на тему, пошто сам прочитао твоје постове. Јебига, имамо другачије виђење на добре и лоше ствари.

Не знам одакле ти утисак да је неко хтео некога да пребије. И теби се отворило треће око, је л' да?  Smile

Koliko sam ja shvatila, devojka je lepo rekla da su se cigosi okupili , poceli da psuju, spremni na linc -humanisti Smile
Ili je meni utisak varljiv Smile

Lazo meni je uvek otvoreno trece oko. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
Iako to nije napisano,zna se...
Magicmaster:ne da si objasnio,to je ono što ja hoću da kažem ali ti si Lazo zapenio kao da te guraju u bačvu punu sirćeta!
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP x64
Browser
Chrome 28.0.1500.72
imamo primer crnaca i crnkinja koji su ziveli skriveno u drustvu bogatijih porodica, njihova deca su se igrala sa decom tzv. robovske klase ali sta se desi, i crnacko dete zavrsi skolu, zaposli se. crnkinja radi za dzrodza vasintona, osamostali se i zivi kao slobodna crnkinja do kraja zivota itd. a koliko je proslo otkad ih amerikanci drze kao robove, skoro 400 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Koliko sam ja shvatila, devojka je lepo rekla da su se cigosi okupili , poceli da psuju, spremni na linc -humanisti Smile
Ili je meni utisak varljiv Smile

Па, добро јесу га истукли?

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ja kažem ono što vidim .... U pošti dižu pare ko 3 moje plate, a udara palac na potvrdu. Vodi mladjeg koji ume da potpiše.

Dolaze kolima 5 godina starim da dignu socijalnu pomoć ?!? EEEjjj?!?  Pa ko je tu lud? Prodaju na pijacama ono što pokradu ili dovuku od preko, žive i jedu bolje od nas, voze bolja kola, struju ne plaćaju, primaju socijalno ....

Pa ko je tu lud?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Windows
Browser
Ucweb 2.0
I Lazo da čovek nije otišo ili pobego odatle,pretukli bi ga...
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Samsung GT-S7580
Где пише да је човек побегао?!
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Прво да нагласим да ми је пре мање од 10 дана након 5 минута закључана тема коју сам отворио, са централним питањем да ли сам расиста ако не волим цигане.

Слажем се 100% са Сандром, ја целог живота само гледам цигане како уништавају и ломе. Е сад, пошто видим да их Бобак брани по принципу са којим се донекле слажем, хтео бих да питам нешто.

Који део од гладан, жедан, одрпан, необучен оправдава то што су мене четворица цигана као дечака од 8 година у сред Београда месецима чекали после школе да ме малтретирају? Нисам им урадио никад ништа, кунем се.

Још једна ствар, која нема директно везе са циганима али има индиректно... Верујем да је 99% бескућника и уличара истог понашања као цигани у нашој земљи. С тим што у у нашој земљи огроман проценат њих јесу цигани па ми тако оно понашање које бескућници испољавају масовно приписујемо циганима, као да се нико други не би понашао као они да се нађе у њиховој ситуацији, што је нетачно.

Елем, у основној смо имали једног хулигана, изашао је прошле године из затвора колико сам чуо. Тај дечак је мене и све остале малтретирао, тукао нас, отимао нам ужину... Мене је једном када сам се враћао из школе натерао да извадим своје патике за физичко и дам му их како би могао у њима да игра фудбал (јер неће да прља своје) у школском дворишту...а ја сам седео и чекао сат времена да се коначно смилује и пусти ме да одем кући. Нисмо му могли ништа, прво што је био јачи, друго што се знао са свим много старијим хулиганима. Колико год пута да сам отишао разредној, колико год пута да смо се жалили директорки, он је само привођен на разговор на којем би обећао како више неће и онда би после 5 минута наставио исто... Једном, након ко зна којег његовог манијаклука, питао сам отворено разредну шта он треба да уради да би коначно био избачен из школе. Добио сам одговор "Pазуми га, мама му је умрла пре три године".

Које оправдање је некоме да буде силеџија зато што му је мама умрла?! То није речено као олакшавајућа околност већ као алиби! Је л' треба да ми га буде жао? Које је оправдање да неко ломи интерфоне и запишава улазе зато што је гладан?!

Презирем цигане који просе. Кад наиђем на човека који нема руку или, прошле године ми је много било тешко када сам видео бабу код Вуковог споменика, жена се тресе од хладноће, увек дам. Али кад видим циганку како улази у аутобус са бебом и двоје мале деце и иде од човека до човека уз "господин даш динар да живу деца" дође ми да је отерам у пичку материну, моја сестра од тетке има сина од осам година и нема намеру да прави друго јер и овом једном детету једва пружа све што му је потребно да се не би разликовао од друге деце, ова нема пара ни себе да прехрани али зато као крава рађа десеторо деце.

"Па они су такви зато што их је улица васпитавала". Не, они су такви јер су рођени такви и никако другачије не умеју него тако. Моја професорка хемије из гиманазије је циганка и целу гимназију сам се свађао са њом јер је можда професорка и образована, у души је остала циганка.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ali promasujete poentu,sta da te je u skoli maltretirao Srbin,sta da je ovog coveka pretukla grupa narkomana,ja sam pre 15 dana imao tucu na sred ulice nicim izazazvan sa manijakom koji mi je poprecio kola,cistokrvni Srbin brate...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Овај који је мене малтретирао у школи није циганин, зато сам га и навео као пример. Ни једни ни други немају оправдање да се понашају онако како се понашају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 23:32:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.