Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa paljenjem i gasenjem racunara  (Pročitano 5730 puta)
14. Dec 2007, 17:09:28
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Racunar mi je jedno vreme radio bez problema, ali sada kada ga ukljucim i kada otvori windows posle par minuta monitor se sam iskljuci, mislio sam da je do monitora pa sam upalio winamp i on se iskljuci nekoliko sekundi posle monitora i onda restartujem sistem nekoliko puta i posle toga racunar radi bez problema. Kao da se smrzne preko noci pa mu treba vreme da se zagrije ili je virus.

[Edit by Anea: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoc, Problem, Da li i slicne, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadrzaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnikom Burek Foruma]
« Poslednja izmena: 14. Dec 2007, 20:16:57 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
Sad nemoj samo da kazes da u sobi kojoj drzis racunara temperatura je ispod 0
Moje misljenje sto se tice nekog iskustva sam tim problemom koji si nave postavlja sumnju na napajanje. Mada razloga moze biti puno ali kazem iz licnog iskustva treba pogledati napajanje i pogledaj da li su svi kuleri u dobrom redu posto se moze desiti, eto prvo ti se gasi monitor pa tek onda kompletan racunar. pogledaj i graficku karticu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne kompjuter ostane upaljen i monitor ostane takodje upaljen ali nije plava lampica nego narandjasta na monitoru. Moram da ga samo restartujem nekoliko puta i onda je sve u redu. Ne razumem da li je moguce da je zbog temperature u sobi koja ne ide ispod 7.8 stepeni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
pa ja bas tolko ne hladim kompjuter, neznam sta je tacno ali moj ti je savjet podji od napajanja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
trojan.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Cekaj a kako ga palis?? Jel stavis neka drva pored, pa sa sibicom ili ipak koristis upaljac??
A zanima me i kako ga gasis? Jel polivas vodom ili imas protivpozarni aparat?
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
racunar ima problema samo prvih 10 minuta a posle toga normalno radi, i samo da na pomenem da se on ne ugasi nego samo se monitor iskljuci, i kada restartujem racunar monitor samo narandjastu lampicu pretvori u plavu i cim udje u windows pocne da treperi i opet se iskljuci i to samo u prvih deset minuta.

Jednostavno ne znam sta je problem jer da je do napajanja pravio bi probleme konstantno a ne smo kada ga palim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Novi momenti posle nekoliko restarta usao sam preko safe mode i radio je normalno nije se iskljucivao, i kada sam ponovo usao pojavilo se da se windows oporavio od ozbiljnog errora

c/documents/aleks/locals/temp/wer80f3/mini/121507-01.dmp
                                                       /sysdata

Da li je to virus. Polako pocinjem da ludim. Da li da reinstaliram sistem ili da bijem prodavce  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Reinstaliraj driver-e za graficku i monitor.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
Mozda bi treba u safe modu da precesljas jedno skeniranje sa AV ne bi nista skodilo a mozda bi i dobio odgovore, a i obavezno reinstaliraj kao sto kaze Harmon26 driver od graficke posto u safe modu koristis osnovni windows driver za interface sa monitorom.
Trebalo bi ako ovo obo odradis da ti ne bude problem ako je do sistema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.