Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 12:04:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa muzem- treba mi savet  (Pročitano 15161 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ah, nemojte mi laskati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne smeta meni da on gleda por...., ili golotinje ili vec neke desete stvari...ali da se dopisuje... e to mi smeta...ona se njemu zahvaljuje za slike da super hot izgleda...da mu posalje jos slika itditd....e to mi smeta....samo zamislite sebe da citate te poruke svoje zene?ili muza?....nije svejedno verujte mi... a i ja se okrenem za lepim tipom....ali ne trazim njegov broj mob ili email...?????? sada na primer da ja uzmem jednog od vas, saljem vam svoje slike (mada ne znam do kakvih je granica isao sa slikama), da vam pricam....i on to nadje I vidi? KAKVA BI MU BILA REAKCIJA? nije da ja samo  "gledala" nego sam i napisala neke stvari koje bih ja njemu trebala reci? ... ne znam...sta je vas savet sada? Da ga pustim da nastavi, da se pravim kao da to nikada nisam videla i da povecam nocnu smenu?....sada ne mogu, a kada cu moci to ce mi vreme pokazati...jedina tajna je u tome sto me boli, jednostavno me boli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
BlackBerry 
Iscupaj mu kabl preko koga dobija net... Eto resenja... Smile
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung S7
ne smeta meni da on gleda por...., ili golotinje ili vec neke desete stvari...ali da se dopisuje... e to mi smeta...ona se njemu zahvaljuje za slike da super hot izgleda...da mu posalje jos slika itditd....e to mi smeta....samo zamislite sebe da citate te poruke svoje zene?ili muza?....nije svejedno verujte mi... a i ja se okrenem za lepim tipom....ali ne trazim njegov broj mob ili email...?????? sada na primer da ja uzmem jednog od vas, saljem vam svoje slike (mada ne znam do kakvih je granica isao sa slikama), da vam pricam....i on to nadje I vidi? KAKVA BI MU BILA REAKCIJA? nije da ja samo  "gledala" nego sam i napisala neke stvari koje bih ja njemu trebala reci? ... ne znam...sta je vas savet sada? Da ga pustim da nastavi, da se pravim kao da to nikada nisam videla i da povecam nocnu smenu?....sada ne mogu, a kada cu moci to ce mi vreme pokazati...jedina tajna je u tome sto me boli, jednostavno me boli...

Ma jok bre......iskuliraj ga.Nego vidi ti zasto on to radi.Jel on zreo,jel si mu dovoljna,jer je srecan-tuzan,kako je na poslu,jer voleo ranije da svrlja....pa mislim jebote znas valjda svog coveka.Od kad je to?Pa mu namesti igru dokle bi isao ,na primer sa tvojom drugaricom koja ima komp..nek mu posalje mail sa nekog javnog mail servera,pa onda malo nekih slika,pa na kraju ono jer hoces da se nadjemo......pa tek onda pucaj na veliko...cisto ako nemas poverenja ...proveri ga.Mislim ......ovo je glupo ,najbolje je da popricate,ali ako nema poverenja .......nista ti ne vredi.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Mojne da mu namestas i da trosis svoje vreme, na netu su uglavnom gabori, nego ga bolje pitaj ...

"Ej, sta ne stima ? Vidim , ja ti sama nisam dovoljno, pa si se uzeleo lepih reci preko neta, od nekih tamo desetih, ne znas ni sa kim pricas a nalozio si se kao dete.." Naravno to zvuci ovako kretenski , a mozda je dobro da to prodje i kroz neku salu....ovako zvuci mozda previse jako....ali pitaj ga svejedno, i kazi mu ako ti smeta...

Glupo je sad mi ovde da raspravljamo, nekom to smeta nekom ne, ti gledaj sebe, pa mu kazi sta mislis ...

I jos nesto.... sam priznajem, posle seksa , moze da prodje Sindi Kraford, ne bi je ni pogledao....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
a mozda mu se prijatelji, kolege (jos ako su neozenjeni) hvalisaju kako provode vreme na internetu itd. itd. i on da se ne oseca "izdvojenim" od drustva ili da ga ne z, pa ... malo svrlja po netu .... cisto da bude u toku.
da i on ima nesto da kaze kad krene prica o tome ... Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
ma njemu je dosadno i monotono do neba i nazad, cim se tako zabavlja  Smile
njegovi vrsnjaci 'zive punim plucima', a eto on jadnicak sedi kod kuce sa zenom i detetom
mozda mu je stvarno to zamena za islaske i slicne zanimacije... i da, naravno da mu se ne bi dopalo da njegova zena razmenjuje hot slike Smile

... povodom tih bracnih prica...juce sam bila kod frizera, i prica covek (31god) kako ce uskoro da se zeni i pravi decu... zasto?
smatra da se naludovao, nije mu vise zanimljivo da izlazi i zvrji tamo i vamo... sve mu je vec vidjeno
probao je sve sto mu se probavalo, nema osecaj da je nesto propustio... oseca se odlicno u svojoj kozi, zna ko je, gde je, s kim je... i porodica mu super zvuci, kao nesto novo i zeljeno, a opet avantura  Smile i raduje joj se  Smile Smile
a momak simpa, u trendu, dobar dasa, vedar, pozitivan...
dakle, nije k'o oni debilcici sto se pred drustvom pravdaju kako ih devojka pritisla da se zene

sta da vam kazem, vi najbolje znate kako se osecate u svom braku
a to nije nesto na cemu se ne radi, i sto biva onako kako smo zamisljali, a bez naseg truda
 ... to sto ova mlada mama prica jeste bezazleno, po netu retko koje musko ne natrci na neke ribe koje ne salju slike, ili provokativne poruke... nekima je je to dusevna hrana  Smile

postavlja se pitanje: jeste li vi zadovoljni u vasem braku, ili ste se malko udaljili jedno od drugog...?

« Poslednja izmena: 03. Sep 2006, 12:51:28 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
jel taj vec nasao devojku, ili je tek pocinje traziti  Smile

kod kog frizera ides  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile 

... ima devojku, i planiraju vencanje uskoro, da bi mogli da 'prionu' na pravljenje bebca  Smile
ako ti treba lepa frizura, rado cu ti ga preporuciti... super sisa kratke frizure  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Sa masinicom ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 12:04:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.