Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 21:52:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa muzem- treba mi savet  (Pročitano 15139 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
svaka ti cast machakz...ti si me nasmejao sada posle toliko vremena...jeste vazno je da ne pipa, ali ne znam zasto me  ipak toliko boli...osecam se nekako praznom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile pa i ja sam curica, ona, ne on  Smile

jako je vazno u vasem bracnome zivotu da vam i dalje bude ZABAVNO
da se ne svodi sve na deljenje i obavljanje kucnih i porodicnih obaveza... on je sebi nasao zanimaciju,
ti si sebe opteretila svojim prioritetima, imas ciljeve i planove (faks itd.)
izdvoj par puta nedeljno bar neko vreme kad neces misliti ni na sta od toga Smile
pricajte, zanimajte se necim, kao nekad  Smile
covek mora da se igra i zabavlja i kad je 'odrastao' i ima brdo obaveza ...
jos jednom... jako je vazno da se jedno drugom radujete  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ko zna zasto je to dobro

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5560
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630 bl6c n818gb
ti mu poslji vruc mail.npr: slikaj se sama ali ne zakopcana do grla nego upotrebi mastu Smile Smile Smile
inace najgore je kad sve postane klise deca kuca posao morate imati neke ventile njemu je to net.iz licnog iskustva : meni je najgori " pritisak " to mora bas sad ili nikad  . morate shvatiti da mi skroz drugacije razmisljamo i funkcionisemo { sad sam otkrio ameriku } znaci decu kod babe i dede i opustite se ......... Smile
« Poslednja izmena: 02. Sep 2006, 12:12:47 od dejdza »
IP sačuvana
social share
Don't take life to seriously, you're not going to survive it anyway
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung S7
Citat
pitam se sta bi bilo da ja malo svrljam po strani
i na kraju svega zasto mu je to potrebno???...ne znam ljudi jednostavno sam zbunjena i bas mi je drago kada cujem misljena drugih. Ja znam da je on musko, ali i ja sam zensko...Pa sam opet posvecena porodici..

Cekaj malo....ko svrlja?Mislis svrlja preko interneta?Poenta je da ja vidim samo tvoju sliku tog vidjenja situacije...pa mislim ajde budimo realni,da li ti stvarno mislis da nije normalno gledati u jednu tacku ili osobu kao konj?I nista i niko drugi da ga neinteresuje?Pa makar i preko interneta.Mislim razumeo bih ja da on dolazi svako jutro u 4am iz kafane,pa da postavljas ovakav topic..e to bi bio problem,ali ovo je smesno.Ne zelim da zvucim grubo i bezobrazno ,ali ako ti ne mas tolerancije za te stvari(a sama znas sta znace kompromisi u braku),onda je trebalo da razmisljas da li je trebalo da se udas.Moras da shvatis on jeste tvoj zivotni partner,ali nije tvoja svojina kao ni ti njegova i da svako ima pravo na sitne stvari (posto to jeste sitna....mislim ja sam se zezao na Krstarici na chetu nik mi je bio "Rasna Plavusa) poput tih.Druga stvar (sto sam i ja osetio ,ali naravno razumeo sam) je kad sam dobio cerku ,zena me nije fermala ni 10%....tako da sam i ja bio zapostavljen ..ali boze ko ce da mi cuva dete ako ne moja supruga.Valjda je to normalno na pocetku ...kasnije se to sve vrati na svoje mesto.Moj predlog je .......uff pa nije bas za ovaj deo foruma....ali ajde ....olabavi malo sa ucenjem nocu ..vec radite pametnije stvari Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Da, svrljanje je malo preteran izraz...
Ja imam devojku a ponekad odem na neki chat, nije to nista ozbiljno...

Naravno da stoji i cinjenica da ne chatujem ili radim bilo sta drugo ako imam "Pametnijih" stvari ako me kapiras...

E, jesam pimp....iskvarih nevino stvorenje.... salim se, ali polazim od sebe u owom slucaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zasto praviti toliku frku oko malo "gledanja"!interesuje me da li devojke,ako su zauzete,okrenu glavu na drugu stranu kada vide dobrog tipa? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
.. ma ne okrecu, samo da ih je vise... nema bwe sta da se gleda  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Ja se uvek upisam od smexa kada idemo zajedno ja i devojka...ja se onako malo blentavo okrecem, a ona napravi onako ozbiljnu facu , kao ma ne interesuje me uopste...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sa mojim momkom komentarisem i devojke i momke pa necemo valjda da idemo sa povezom preko ociju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
... pa naravno... nista sladje  Smile

valjda smo svi svesni da ima mlogo lepih ljudi na ovome svetu...  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 21:52:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.