Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 21:42:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa fokusom  (Pročitano 11061 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Bambina je bila iscrpna i potanko sve stvari objasnila,poslije nje covjeku ostaje samo dvije stvari ili rat ili potajno se sloziti...
Naučili su ljudi šta im je najpametnija opcija. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
rekoh da je slika najbolji odgovor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Bambina je bila iscrpna i potanko sve stvari objasnila,poslije nje covjeku ostaje samo dvije stvari ili rat ili potajno se sloziti...
Naučili su ljudi šta im je najpametnija opcija. Smile

Pametni odustaju Smile budale i dalje fokus drze na fordu,vele ako je mercedes (kako ono bi crveni kamion zute boje ili ofarban ili tja. bio je nekakav,ona njemu na itali pjeva mjuzu) duze traje a ford je ipak ford.Ipak ja vjerujem u Nasu divnu Njemacku (rece Huso Hasi "znas bolan da dolazi 3 svjetski?" a Haso odgovori ma sta fali ja cu opet u Njemacku)...
I sada fokus je zavrsiti fakultet i ozeniti nekakvog debila.Fokus je imati stojadina i naku pusnicu za krmence koje daje dobar osuseni batak po zimske dane.Fokus je ruznoj uhvatiti premiju,odnosno zgodnog koji ima dug jezik,i debel djep...Fokus je gledati kako Zeljo na Grbavici gubi od Partizana a samo upaljacem gadjati nakog grobara(mada mrzim utakmice i sport,rekose da je tako)...Fokus treba imati i fokus treba uzimati bez obzira na koliko pravaca se dijelili .Ljudi koji se fokusiraju na vise ciljeva jednostavno su bogati ljudi...

rekoh da je slika najbolji odgovor

Srna jadna stoji,jelen zaskocio dok drugi njega zaskocio i ocito sav fokus rogatomilodlakavih stvorenja se sveo na fotosintezu...U slici je sve receno samo sto fokus je uvijek ona suma iza ove jelenje orgije,sve pomislim da naki vuk dolazi i  u sred ekstaze ove zivotinjke kolje...mozda je to fokus,gledati sliku a ne vidjeti pozadinu
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
NAPOMENA : Ovo je tema u temi, znači imaju nešto sitno zajedničko ali  čitajte samo ovaj post

Zanima me kako održavate koncentraciju i kako se vježba focus, za vrijeme studija zapustila sam čitanje generalno jer mi je bilo preko glave slova  Smile Nimalo pohvalno, jer sam u srednjoj baš puno čitala i prilično se trusila da shvatim sve što pročitam. Vidim da mi se mozak ulijenio, za ovih 5 godina nisma ni 5 knjiga pročitala!

Vjerovatno ide neka hronologija, čitati od nekih tralala knjižica ka smislenim, ali recimo imam neku od Žane Poliakov i nervira me njen stil pisanaj, uzmem neku drugu ( jer sma se nameračila da pročitam poklone), ali mi slabo drži pažnju. Sad čitam Šinjel , niti je knjiga niti ima preko 30 strana ali je bar stil pisanja prihvatljiviji i ima poentu.

Da dodam, oduvjek sam imala 'frku' od knjiga koje imaju 4-5 i vise stotina stranica, jer mi je to djelovalo kao... nemoguća misija, iako smo takvih imali kroz školu bar 5-6. Da bih to savladala, preko ljeta sam jednom pročitala Zločin i kaznu  Smile

I tako je i sa filmovima, čim vidim da traje 3 sata a nije indijski.. odma se odbijem jer ja kao nemam koncentracije za to----a nije ni sama koncentracija riječ, jedan sam od onih somova koji ako čuje da je nešto taško, počinje da gleda kao da je teško ( ako čujem da je lako, pitam se dje je fora) - i onda ako je neki triler, ako je neki zeznutiji film, istog trena se javlja sumnja kako to neću moći da ukapiram  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Ne treba tebi koncetracija vec ukidanje parole "SBBKBB"  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Živ bio care  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Pocnes mnogo stvari i sve ih uradis odlicno. To je jedini pravi nacin   Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
ma nego kako ..a sad ozbiljno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
ma nego kako ..a sad ozbiljno  Smile
Nikad ozbiljniji nisam bio Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Ја сам само Странца,Злочин и Казну и Проклету Авлију прочитао у средњој од лектира...Злочин и Казну за недељу дана...Јебига ако је добра књига никад ми није доста а ако је смор...сморим се после једне стране... Важно је да ствари које радиш те стварно занимају јер то доста утиче и на концентрацију...А ако хоћеш да вежбаш фокус покушај са књигама/стварима које те занимају па иди ка све опширнијим књигама...
А ово о индијским филмовима не разумем... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 21:42:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.