Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 21:45:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa devojkom. Molim za pomoc  (Pročitano 27245 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.111
U jbt 9.6 za to treba velika fokusiranost. Svaka joj cast.

I sad (mozda) prenosi tu fokusiranost na nesto drugo sa istim zarom.. (to "istrazivanje")  po navici da se nesto intelektualno intenzivno radi.. a samo se sebi stvara problem.

Predoci joj nekako jebaji ga. Ne znam sta bih ti reko.

Ili ubaci nekih sadrzaja PUNO, filmova, PUNO izlazaka.. da se izmori i nece mozda imat toliko energije za te stvari.

--
Smile  Smile  Smile Naravno sve je ovo pod mozda. Nit sam ja neki veliki psihijatar niti poznajem djevojku. Ali eto.. za foruma je i dobro Smiley
« Poslednja izmena: 21. Nov 2014, 13:01:12 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
Ako ima šifre za forum znači da možda čita i ovaj post Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.111
ja znam neke koji su završili sa 10. završili su na psihijatriji.
elem, beži od nje i ne osvrći se.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia 
Tesla je bio genije ali su njegovi čvorci imali svoje čvorke, to što je pametna i vredna nije isto što i uravnotežena. Štaviše verovatno je zapostavila svoju socijalnu stranu posvećujući se učenju. Pa i to treba da bude sadržaj tvoje teme koju ćeš ti da otvoriš, kao i pitanje njene opsesivnosti. Postavi granice, promeni pasvorde i sigurne reči i vidi da li u normalnim odnosima možete da funkcionišete. Ali i sebi treba da postaviš granice.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2014, 13:07:04 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Apple 13pro

Neka nemam sta da krijem...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 

Neka nemam sta da krijem...

Super. Ima lepa rečenica "Kada bi sve tajne izašle na videlo, došlo bi do smaka sveta". Ne treba da znam sve o devojci sa kojom sam niti ona o meni. Lepo je što želiš da budeš iskren i otvoren prema njoj, ali ispadaš naivan i otvoren za novo prebacivanje.

Koliko ti nju zaista znaš? Da li ti ona govori sve ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Pazi ja necu djevojku odmah da etiketiram i distanciram kao 100% ludu.

Lose psihicke osobine i navike su dio svih nas  i ovd na forumu.

Mi smo kao cisti pa sudimo. E pa nije tako povrsno.

Ima eto neke lose navike, nema materijala za svoj vrijedni mozak.. i zapala je u glupu opsesivnu semu istrazivanja.
Zapadao sam i ja.

Inace je problem kod velike vecine omladine posle faksa da mozak promjeni sablon funkcionisanja.
Ucilo se za vrijeme studija kolokvijumi i ispitii.. pa onda posao je prilicno drukcije okruzenje, narocito losi inertni poslovi kod nas.
Depresija posle faksa npr. je vrlo cesta pojava kod omladine.  

Ne znam skroz sta je ovo, ono imam neka svoja objasnjenja - moguce da ima veze sa tim velikim prelazom.

« Poslednja izmena: 21. Nov 2014, 13:23:13 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Citat
Mi smo kao cisti pa sudimo. E pa nije tako povrsno
Pa ne znam ni zašto komentarišete devojku?Evo ti prosto pitanje dečko je rekao da ga je blokirala da ne može da je kontaktira,ne znam šta viber,sms,fiksni....prosto pitanje,sve drugo na stranu, zašto bi ti tu devojku jurio da joj nešto objašnjavaš,a ona to ne želi...nema nijedan razlog...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Ona to upravo i želi, zato ga je i blokirala. Da prevrne sve i svašta, ona dobije potvrdu i sve super do prve sledeće prilike.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2014, 13:33:57 od vigilant »
IP sačuvana
social share
Moras malo vise da ispratis lik i delo... covek je u najmanju ruku poseban Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Uh, kao sto su ti ljudi pre mene rekli, previse je to posesivno. I  nazalost ako je tako nece to prestati olako ni sada kao ni posle vec ce samo bivati isto ili jos gore i ponavljace se. I to verovatno do te mere da sutradan neces moci ni na kafu da izadjes sa drugaricom a da ne dobijes prigovor i dramu posle toga. Jednostavno, posesivne osobe su obicno takve. Da ne pominjem svo to blokiranje i nejavljanje, to mi je tek ludilo...

Tako da, ako si odlucio da se pomirite moraces da naucis da zivis sa tim. Po meni cist mazohizam, ali ako mislis da mozes to da uradis, svaka cast.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 21:45:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.