Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 21:39:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa devojkom. Molim za pomoc  (Pročitano 27295 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Apple 13pro
Ako ima šifre za forum znači da možda čita i ovaj post Smile

Neka nemam sta da krijem...

Super. Ima lepa rečenica "Kada bi sve tajne izašle na videlo, došlo bi do smaka sveta". Ne treba da znam sve o devojci sa kojom sam niti ona o meni. Lepo je što želiš da budeš iskren i otvoren prema njoj, ali ispadaš naivan i otvoren za novo prebacivanje.

Koliko ti nju zaista znaš? Da li ti ona govori sve ili ne?

Ja koliko znam sve mi prica, ali bas sve... ja sam se na pocetku bunio da joj pricam o bivsim ali ona je zapela i kada kazem da necu ona ima odgovor pa da ti njih jos uvek volis i boli te i zato neces da pricas...

@sergio ramos. Brate pa volim je i cinim sve da dodjem do nje i da pokusam da joj izbacim te bubice iz glave... da mi nije stalo do nje, da mi nije prirasla srcu da je ne volim, davno bih je sutnuo... i kada bi me prbi put blokirala tako bi i mogla da ostavi... ali mi je sve na svetu

@marko 284. iskreno nemam pojma sta da mislim... problem je sto je mnogo volim i idem i preko sebe
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Chrome 38.0.2125.122
mob
Apple 15
Ti se lepo spakuj i zapali u inostranstvo. Kakvo je stanje kod nas, ona ce doci trceci.

Inace, prosto volim kada su zene nesigurne u sebe i igraju igrice...

To nam je, valjda, genetski... ali bar treba nauciti kada sam sebe da puknes po prstima i kazes - "Ne, to!"

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
Ja koliko znam sve mi prica, ali bas sve... ja sam se na pocetku bunio da joj pricam o bivsim ali ona je zapela i kada kazem da necu ona ima odgovor pa da ti njih jos uvek volis i boli te i zato neces da pricas...

Vidiš, ti koliko znaš, a ne znaš. Zato i ti nemoj da pričaš i sve će biti u redu. Ovako, sebi kopaš jamu, a to što ti kaže da ih voliš, ti reci "Volim ih još uvek. Sa svim devojkama koje volim sam raskinuo, i tebe ako zavolim, raskinuću sa tobom...".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Apple 13pro
Ti se lepo spakuj i zapali u inostranstvo. Kakvo je stanje kod nas, ona ce doci trceci.

To nam je, valjda, genetski... ali bar treba nauciti kada sam sebe da puknes po prstima i kazes - "Ne, to!"

E to mi nije jasno... zasto kada joj je lepo pored mene kada tako lepo prica o meni kad sam pored nje, zasto to radi??? cemu te igrice i takve gluposti
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
Hoćeš odgovor, da li si siguran da ga želiš?

Igra igrice jer si joj dozvolio da ih igra, dao joj povod, a za sve ostalo je ona zaslužna. Sada lepo, nemoj tražiti istinu u nama, jer smo ti svi rekli šta treba da radiš, nego lepo ugasi komp i pozabavi se sa problemom, ili nemoj, tvoj izbor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Jebe se sa drugim, sto posto.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
ako igra igrice - otkaci je
ako ne igra igrice - otkaci je
dakle...otkaci je.
igraj online pucacinu ceo jedan vikend bez prestanka.
nadji novu sojku.
live
die
repeat
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Chrome 38.0.2125.122
mob
Apple 15

E to mi nije jasno... zasto kada joj je lepo pored mene kada tako lepo prica o meni kad sam pored nje, zasto to radi??? cemu te igrice i takve gluposti

Zato sto je nesigurna u sebe i roditelji su je lose vaspitali, a drustvo je u kurcu pa misli da sve moze preko ribice. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Apple 13pro
Ljudi nemate pojma kako mi je... samo zelim da lepo porazgovaram sa njom bez uvreda i svega sto radi...
opet kazem nije mi jasno sto je takva kad nije pored mene, sve dok smo zajedno sve je super mnogo, mnogo lepo 
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 21:39:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.