Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 21:39:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: problem sa devojkom. Molim za pomoc  (Pročitano 27296 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia 
Da li stvarno misliš da ćeš moći da živiš srećno u braku sa osobom koja će posle 10-15 godina kad god se oko nečega zakačite izvući čitavu listu grehova od tvoje momačke avanture do toga kako je zaova gledala na slavi pre 7 godina. Ako baš želiš da još jednom probaš postavi je za sto, reci da više NIKAD ne sme da te maltretira jer je voliš ali voliš i sebe i da ćeš je kad sledeći put napravi scenu napustiti bez šanse za pomirenje. Ali ozbioljno to treba i da sprovedeš ako se ponovi napad. Nije to ljubav što ti dobiješ 2 dana šećera i 5 dana žuči. Ko te voli on te ne ubija svađama. Da svako se nekad sukobi, zakači, mora da reši neki problem, ali nabijanje na nos stvari koje su već rešene pokazuje samo daih ona nije iskreno rešila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Apple 13pro
E da... sad se setih posto sam ukljucio ni sam nemam  pojma kako da mi gugl bekapuje slike na mail (a ima sve moje sifre. Mail, burek, forumi raznorazno o kolima itd...) videla je sliku bivse koju sam slikao kada sam bio na sajmu, ali nisam ni ja  znao da ce ona ici, pozvao me lik sa foruma (da ne reklamiram forum) da idemo zajedno posto ja znam wv i u klubu sam pa da mu pomognem da odabere auto da kupi, ispostavilo se da su njoh dvoje u vezi a da ni on ni ja nismo znali... ali ona se cula i sa njom i proverila i sve je reseno ali ona i dalje ali sumlja za svakoga... Ja je nikada necu prevariti  
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.111
ali ona se cula i sa njom i proverila i sve je reseno ali ona i dalje ali sumlja za svakoga... Ja je nikada necu prevariti  

Auu.. ovo je bas opsesivno ponasanje, smor.

Upao joj je mozak u taj nezdrav mod "istrazivanja":

Bez obzira o cemu se tu radi. Neko trazi "simptome" bolesti zbog sitnice pa upadne u paranoju da ima rakcinu.

Neki ljudi oko mene su takvi bili posle veza.. zvali, smarali neke nove udvarace svoje bivse.. i slicne nebuloze.
(naravno to je drasticnije)

U svakom slucaju je nezdravo jer samo sebe hrani. Hvata se za svaku slamkinu slamku, i tako ukrug.

Bezveze..  ne znam sta bi ti rekao.

Ja bih joj rekao "idi u picku materinu Smiley ali ja nit je poznajem nit je volim Smiley
« Poslednja izmena: 21. Nov 2014, 12:40:35 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
a ima sve moje sifre. Mail, burek, forumi raznorazno o kolima itd...
Preterivanje.
Sta znam, ja nikad ne bih nekome dao tako sifru ... niti bih prihvatio od druge strane.  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
Dečko to je između tebe i nje, ali lepo smo ti dali savete, a tvoje je da postupiš po volji.

Ne opterećuj se, i nemoj da se pravdaš, jer ispada kao da te grize savest.

Opusti se i samo polako. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Apple 13pro
ali ona se cula i sa njom i proverila i sve je reseno ali ona i dalje ali sumlja za svakoga... Ja je nikada necu prevariti  

Auu.. ovo je bas opsesivno ponasanje, smor.

Upao joj je mozak u taj nezdrav mod "istrazivanja":

Bez obzira o cemu se tu radi. Neko trazi "simptome" bolesti zbog sitnice pa upadne u paranoju da ima rakcinu.

Neki ljudi oko mene su takvi bili posle veza.. zvali, smarali neke nove udvarace svoje bivse.. i slicne nebuloze.
(naravno to je drasticnije)

U svakom slucaju je nezdravo jer samo sebe hrani. Hvata se za svaku slamkinu slamku, i tako ukrug.

Bezveze..  ne znam sta bi ti rekao.

Ja bih joj rekao "idi u picku materinu Smiley ali ja nit je poznajem nit je volim Smiley

i jeste utripovala da je bolesna... i kao nece kod lekara... Rekao bih joj i ja ali je mnogo volim i stvarno mi mnogo znaci

boki.. .dao sam joj jer nemam sta da krijem... sve na izvolte
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Auf, to kod nje u paketu..  Smile

Pa sad, nije to skroz za psihijatra jer desi se to ljudima.. al ocigledno smara.

Tj. mozda ima paranoidnih osobina i navika.. al ima svako ponekad.

Mozda je previse za kompom.. pa googluje sranja i trazi gluposti.

Pojma nemam kako bih to nekom objasnio. Znam kod sebe prepoznat ali nema svako "uvida u sebe"  da to prihvati.

Mozda joj reci "vidis da je povezano to sto paranoises oko sopstvenog zdravlja i oko moje prevare."
Posto zajednicki imenitelj jeste paranoja.(blago paranoicno ponasanje, nije nikakva bolest)

Pa ... mozda i skapira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Sony 
Kao što vidiš nije dobro da se sve zna (ili daju izveštaji) kada si sa nekim u vezi. Ti ćeš sutradan da joj se pravdaš ako odeš sa društvom u kafanu, ili ako ne dođeš pravo s posla kući? Pa to ti ne valja zemljače, uopšte.

Lepo su rekli ovi gore, moraš da vidiš kako stvari stoje, i da pokušaš da ispraviš. Ako ne, zdravije je da se raziđete nego da imate nezdravu vezu zasnovanu na ljubomori, posesivnosti i teorijama zavere.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Apple 13pro
Zavrsila faks sa 9,60 otprilike prosecnom ocenom i sad bleji za kompom kao sto kazes...

jakkal. ali imam nade bas zato sto je pametna da ce se mozda promeniti,
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
SonyEricsson W800i
Ma znam zasto si joj dao, ali ono ... to je preterano zalazenje u neciju privatnost, nikad ne bih i nikad nisam prihvatio tudje sifre, niti bih dao svoje, sta znam ...
Preterano je posesivna.
Dobio si savete, i lepo je receno - nemoj previse da se pravdas, ispasce jos da si ti nesto uradio lose a nisi. Budi odlucan, budi ozbiljan, kazi joj sta i kako i drzi se toga. Budi musko i pokazi da ne moze da se odnosi prema tebi kao prema debilu i da ne moze da te vredja, kao sto ni ti ne bi trebalo da vredjas nju, bez tog nivoa postovanja nema normalnog i zdravog odnosa.
Srecno  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 21:39:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.