Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jan 2026, 22:18:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2011  (Pročitano 126279 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia E71
transferi ce se sredit,al mi se desila situacija,lopta se kotrlja ka protivnickom 16tercu i njegov igrac trci ispred mene po loptu(na jedno 5m od nje) i ja iz zajebancije uklizam, polomim ga, uzmem loptu i dam go i ne sudi faul Smile Smile
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung A14
Ima tih sitnih propusta poprilicno... valjda ih popravi konami official patch

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
skinuo sam demo odigrao par puta i mogu reci da nije lose sigurno je mnogo bolje od pes 10 zato sto je dosta igrica realnija... nema onog ko u desetki uzmes mesija ili ronalda pa vozi... vidim da pricate o nekom patchu za nove igrace i promene grbova klubova itd itd... jer taj patch izasao ? ako jeste molim vas dajte download link... hvala i pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC 
idi na pes srbija forum i videces
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3120c

Што се саме игре тиче једино за сад кубурим са скоком у одбрани,код центаршутева,корнера,прекида...много често ми шутирају на гол главом,па или ја нешто не стискам добро или треба да се навикнем  Smile

Морам да похвалим музику која је дефинитивни погодак  Smile

to bih i ja reako a skok je A+r2,mislim da to pomaže.hm šutevi jesu ponekad nekontrolisani ali sam imao i kontrolisane sa etom i militom a golman dinama brani kao neneormalan.hteo sam da probam kako ide kad je comp slabiji,i igrao sam različito prva,3:0 duga 1:1,treća 1:0,četvrta 0:0 na regular.
potrebano je navikanje ali za komp je prava similacija fudbala pes.igrao sam fifu,malo je zabavanija ali nije baš simulacija osim što su mozd apokreti pri soku ili nekim duleima prirodniji,mada to i sad i ima u pesu.barem kod odbrane kad se pretrčavaju pa se drze za rukave.o konzolnim verzijama ne mogu da pričam

hm,da.ono što me mrzi da radim svaki put pa me i nervira.ne mogu svaki put da namestam strategiju na play+a,b,x,y tačnije to može da se snimi ali onda snima i formaciju tj postavku igrača za taj klub pa kad učitam podešavanja ,ubaci mi barsinu formaciju na dinamovu(što ne valja) a podešavanja za strategiju ubaci moja(što je dobro).prosto kad bi moglo pojedinačno da se sejvuje
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
А које ти је то А дугме? Ај ти кажи по оним сонијевим,икс,круг,троугао  Smile

Нисам покушавао ништа у комбинацији са р2 да притискам али мислим да сам провалио тј знам шта је био проблем...
Рецимо хоћу да избијем лопту главом на икс,и сад по навици рецимо стиснем једном пре него што лопта и стигне до мене(све као надам се да је запамтио команду) па онда почне да се пуни она енергија за јачину,па ја сом опет стиснем икс,и тако вероватно поништим команду и изјебем се  Smile
Значи само држи икс док не напуниш ону енергију колико хоћеш и пусти дугме и то је то,избија без грешке...

е сад опет је проблем код прекида где није као на прочлом где је било потребно само притиснути дугме и бити неких 3 метра од лопте,па играч купи ту лопту без проблема,овде мораш баш да се поставиш код лопте,па се и дешава да скочим махинално у празно или у нападу на центаршутеве често промашим целу лопту главом...али добро све је боље и боље како се навикавам.

Све у свему,што га више играм све ми је бољи и интересантнији...и баш је тежак(причам за топ плејер)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Meni se jako svidja. Skinuo sam patch sa torrenta, verovatno nije official. Sve lepo radi, dodali su Bundes ligu. Par gresaka koje sam primetio, Jovanovica nema u liverpulu, Krasica u juventusu a Zigica ima u birmingemu? bayern munich se ne nalazi u bundes ligi, partizana nema medju klubovima za ligu sampiona... I jos mnogo toga. Dok je sama igra skroz ok, mada na top player je jako tesko pobediti.. Ali da je zanimljiva jeste, ajde da sacekamo konamijev patch pa cemo onda videti sta se desava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Nisam jos igrao, ali citam kako se nekima ne svidja to sto su nekad nekontrolisani sutevi, sto je odbrana losa itd.
Ok, svako ima svoje misljenje u vezi igre... ali je po meni dobro sto su uradili. Ako je tacno to sto kaze Malkin, onda super. Dugo sam cekao da PES bude priblizen realnoscu, tj. realnosti danasnjeg fudbala. A ne da uzmem, recimo, Lens Smile i da napadam protiv Barse. Realnije je da se vise obrati paznja vise na odbranu.

I dobro je to sto igrac moze da promasi loptu glavom, da izleti ispred, ne proceni je... da u napadu proleti ispred nje, zakasni... i dobro je to ako nema vise onoga, uzmes Ronalda i ides uz liniju... razumem da to neki vole...

Opet, ja nisam jos uvek probao to ali po pricama mi se vrlo dopada ideja igre...

A transfere ce srediti u pecu, bez brige...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Кад изађе печ јавите да скинем игру.  Smile

И ја сам поборник тежине играња, што теже то боље.  Smile

ПС Малкине, Тапаченко беж' на ФМ тему, немој вас видим овде.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Obezbedio sam LE, sad ladim jaja Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jan 2026, 22:18:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.