Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jan 2026, 23:05:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2011  (Pročitano 126205 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Ja bih sve redom menjao, tj poboljsao, ovaj fudbal je cista katastrofa, analizu ne mogu da pravim, jer ne znam odakle prvo da pocnem, a ostao bih do ujutru.

Smile

Ај крени од почетка  Smile
Шалим се,ај у кретким цртама баш ме занима,можда има нешто што можда ниси(или нисам) лепо приметио?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
LG KU990
jel ovo opet nema partizana mamu im?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
Nisu imali para za licence... samo 18 timova (od 32) su ove sezone su otkupili iz Lige Šampiona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple iPhone
Ja bih sve redom menjao, tj poboljsao, ovaj fudbal je cista katastrofa, analizu ne mogu da pravim, jer ne znam odakle prvo da pocnem, a ostao bih do ujutru.

Smile

Шалим се,ај у кретким цртама баш ме занима,можда има нешто што можда ниси(или нисам) лепо приметио?
Ok, ofsajd zamke, uzasno me nervira, zadnja linija protivnika je u stanju do centra da ide. Smile

Kretanje mojih igraca, kretanje uopste igraca, totalno neprirodno, snalazenje u pojedinim situacijama, kao da su roboti, sutiranje, uzasno, postoji li nacin da se uputi sut po zemlji?

A i znatno me nervira to sto je igra spora, na utakmici ako padnu 2 gola, dobro je, i to ih obicno ja dam, AI prakticno ne postoji, samo se brane, kao i do sada.

Ima jos dosta toga sto sam pozaboravljao od malopre, uglavnom, Fifa je daleko ispred njih ove godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation

Smile

Ok, ofsajd zamke, uzasno me nervira, zadnja linija protivnika je u stanju do centra da ide. Smile

Kretanje mojih igraca, kretanje uopste igraca, totalno neprirodno, snalazenje u pojedinim situacijama, kao da su roboti, sutiranje, uzasno, postoji li nacin da se uputi sut po zemlji?

A i znatno me nervira to sto je igra spora, na utakmici ako padnu 2 gola, dobro je, i to ih obicno ja dam, AI prakticno ne postoji, samo se brane, kao i do sada.

Ima jos dosta toga sto sam pozaboravljao od malopre, uglavnom, Fifa je daleko ispred njih ove godine.

Хмм,ај да кренемо редом и одмах да разјаним,не желим да браним ПЕС већ само износим утиске како се мени он чини  Smile

Што се тиче офсајда..и мени је било мало конфузно у почетку,тј било милион офсајда по утакмици,али како све више играм све их је мање,тј мислим да је то било до тога јер сам покушавао да гурам лопту у простор чим сам на пртивничкој половини и наравно да је увек био офсајд. Чим сам почео више да се ослањам игру са досза више пасова и офсајди су доста ређи..

Е сад за ове покрете и физику играча,јебига то је субјективно,ја сам некако навикао на овај ПЕС фазони мени се тако неспретно чине ФИФИ-ни играчи,али мислим да ни у једној ни у другој игри то није мана,тј да су то више неке нијансе које мени не сметају..

О брзини сам писао,не знам од кад играш ПЕС,али мислим да се сећаш како је ПЕС 4 или 6 био брз,па кад узмеш рецимо Арсенал и Волкота не мож да га ухватиш ни ауто да узмеш...
Из године у годину,ради се на томе да фудбал буде што сорији,а то је све зарад тога да се приближи реалној слици,па више нема претрчавања играча него мораш некако другачије да га прожеш..по мени је то велики плус рецимо.

А пробај да узмеш онај основни тим и Мастер лиге па ћеш да видиш како мораш да много више обраћаш пажњу на одбрану него на напад..

Опет кажем,не желим да браним ПЕС већ само пишем своје утиске,а ФИФу сам играо само демо,док ти играш истовремено и једну и другу....
« Poslednja izmena: 03. Okt 2010, 23:18:42 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple iPhone
Drugacija su nam misljenja, ja sam uvek cenio zabavu vise od realnosti kod fudbala, tako i u ovom slucaju.

Sto se brzine tice, cini mi se da je 2009. to delovalo uzasno, tada su brzi igraci bili nezaustavljivi, dovoljno je bilo da zalome loptu u stranu sa laznjakom, defanzivac momentalno ispada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sony 
Za sada najbolji PES ikada.... Sve pohvale konamiju....
Inače ima li neko neki link od nekog dobrog peča da malo poboljšam igricu , ako može pošaljite mi na PP.... Smile Smile

А шта тачно хоћеш да побољшаш у игри?  Smile
malo bolji izbor klubova , ono klasično da mi ne bude Engleska i Španska Liga sa onim bzveze imenima klubova The Potters , Lanchester , Mersisayde Red i to slično.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Drugacija su nam misljenja, ja sam uvek cenio zabavu vise od realnosti kod fudbala, tako i u ovom slucaju.

Е па онда ово и јесте кључ целе ствари,ја сам ипак поборник тога да буде што реалније и теже  Smile

У сваком случају,срећа је па имамо прилике па да бирамо између две сјајне игре која нам се више свиђа  Smile

Поучко

аха,на то мислиш,ја реко нешто око побољшавања саме игре...а за то што си рекао се слажем,не могу да прежалим што се Палемо зове јебем ли га како  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63

Sto se brzine tice, cini mi se da je 2009. to delovalo uzasno, tada su brzi igraci bili nezaustavljivi, dovoljno je bilo da zalome loptu u stranu sa laznjakom, defanzivac momentalno ispada.
imate opciju game speed... i meni je dosta spora bila igra, ali sam stavio na +1 i sad mi je ekstra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Нисам задовољан. Пре свега што су моја очекивања била мало већа.

-Суђење - катастрофа. Јбт три пенала су досуђена иако сам лопту однео испред играч. Ма страшно.
-Играчи умиру у 60-том минуту. Ако до тад нисам дао гол нећу сигурно.
-Шутеви неисконтролисани. Морам погледати неки туторијал за њих.
-Рачунар на бегинер игра боље одбрану од мене.
-90% трансфера није урађено.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2010, 01:43:17 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jan 2026, 23:05:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.