Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:27:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2009  (Pročitano 71906 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
otidji te na

[Edit by cg_ac: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.] . . . .  uclanite se i imate tutorijal i za download i to svi nasi ljudi rade. . . . hocu reci da prave patcheve ili ih nalaze. . . . . . mislim iz Srbije. . . . .
« Poslednja izmena: 21. Nov 2008, 19:37:59 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Potreban ti je kitserver preko koga ubacujes patcheve, i ostale add-on zezalice. Ako si ubacio oficijalni patch 1.2 ondak si obrao bostan jer do sada jos niko nije resio pitanje crnih dresova, ali to nece jos dugo trajati.
Inace licno nisam pobornik custom patcheva jer znaju da ti zeznu pola rabote...ako nesto konretno zelis odes preko edit u meniju.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung galaxy s3
Ha Nilsteroj kao od panja ali ispao je sjajan lob ! Hehehe !  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 420
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Krenem ti ja sa BL i stvarno u pocetku djeluje zanimljivo ali kasnije skontam da u koji god tim predjem taj tim propadne i zavrsi na dnu tabele svaki put!Posto igram na top player jer mi se na nizem nivou stvarno ne igra dok dodjem do solidnih ocjena treba mi pet sezona minimum.Znaci razocarenje do bola sa BL jer je smarajuce ali steta jer je dobra zamisao.Kakva su vasa iskustva povodom toga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Krenem ti ja sa BL i stvarno u pocetku djeluje zanimljivo ali kasnije skontam da u koji god tim predjem taj tim propadne i zavrsi na dnu tabele svaki put!Posto igram na top player jer mi se na nizem nivou stvarno ne igra dok dodjem do solidnih ocjena treba mi pet sezona minimum.Znaci razocarenje do bola sa BL jer je smarajuce ali steta jer je dobra zamisao.Kakva su vasa iskustva povodom toga?

moja su ista kao tvoja Smiley fora je u tome da tim ocekuje od tebe da budes najbolji u 90 posto utakmica, bez obzira na to kakve su ti ocene Smiley
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia n82
Pozz svima. Jedno pitanje, dal je neko probao da igra on-line?Ja sam se registrovao pre par minuta na Konamijevom sajtu, i sve proslo ok. .
Jedino sto mi je trazio da skinem patch 1. 20. .
Koji sam i skinuo, ali sad se postavlja pitanje, da li uraditi install? :[5]:
Jer moja verzija naravno nije org.  vec made in skinuto sa neta?
Neki savet?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Extra je...najbolji PES do sad...Ja pichim na ATI 9200,1GB rama,2GHz procesor na medium...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Extra je...najbolji PES do sad...Ja pichim na ATI 9200,1GB rama,2GHz procesor na medium...
Da, odlican je, ja ga igram na high, strawa je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zivi svoj zivot i ne daj da se drugi meshaju!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1290
Zastava Pancevo/Dolovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
hahah  igras na 2 ghz i ati 9200 daj nemoj da lazes ljude ja imam istu graficku i 1.256 giga rama.
meni nece na medium... i imam jedan problem pojave mi se zvezdice na pocetkiu i non stop treper i nista se neucitava help...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
zna li neko postoje li cheats za povecanje ocjena u BAL modu. igram na top player vec drugu seonu na poz mc i dobro mi ide. cak sam i u ligi sampiona zaigrao sa Torinom (protiv Reala imzdju ostalih) ali me nervira sto ne mogu da predriblam skoro nikad i nikog jer po nekad igram krilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:27:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.