Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 20:39:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pro Evolution Soccer 2009  (Pročitano 71930 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4033
Zastava Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Samsung Galaxy S
zna li neko postoje li cheats za povecanje ocjena u BAL modu. igram na top player vec drugu seonu na poz mc i dobro mi ide. cak sam i u ligi sampiona zaigrao sa Torinom (protiv Reala imzdju ostalih) ali me nervira sto ne mogu da predriblam skoro nikad i nikog jer po nekad igram krilo.

imas da skines program PesLegend, sa njim mozes da editujes ocjene u BAL mod
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 496
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k800
Hm...desila mi se jedna cudna stvar.
Igrao sa Master ligu i kada sam zavrsio prvu sezonu i poceo drugu(u I ligi) ubagovalo mi je nesto u 2. kolu i ne mogu vise Save fajl da ucitam(kad udjem u load game uopste nije taj Save fajl normalan,vec neki znakovi mesto one normalne slike).
Jel se jos nekom ovako nesto desilo? Sta mi je ciniti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1882
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Duos 2
Instaliraj patch 1.10, prelistaj zadnjih 10 str. bilo je vec takvih problema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 3120c
Krenem ti ja sa BL i stvarno u pocetku djeluje zanimljivo ali kasnije skontam da u koji god tim predjem taj tim propadne i zavrsi na dnu tabele svaki put!Posto igram na top player jer mi se na nizem nivou stvarno ne igra dok dodjem do solidnih ocjena treba mi pet sezona minimum.Znaci razocarenje do bola sa BL jer je smarajuce ali steta jer je dobra zamisao.Kakva su vasa iskustva povodom toga?

pa top player je valjda top player
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

The Godfather....

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 688
Zastava SFRJ
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S2
brate igraj na regular pa ćeš možda malo više uživati u igri,nije ni to rešenje na top player samo da bi se reklo  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
ja to govorim vec duze vremena,odigraj te prve dve-tri sezone na regular posle podizete na profesional isto 1-2 sezone pa tek onda na top
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Neki shit
Mnogo je sranje sto sa jednim kvalitetnim igrachem mozesh cuda da pravish...mrzim takvu igru i ne forsiram je ali eto spletom okolnosti desi mi se 853 puta za redom na top player modu da dobijam sve timove u ligi sampiona sa po 5 ili 6 nula...sto je smor poshto svakako pruzaju ti timovi dobru igru ali uhvatish jednog ronalda i predriblash ceo teren nije nikakav problem :S
Isto mi tako smor sto svi likovi sa kojima ja igram pes stalno forsiraju taj isti stil igre pa ume da dosadi...ali to je jedina skoro zamerka koju imam...najrealnija simulacija fudbala trenutno bolja i od fife 09 na ps3-ju...igram pes od kada je izashao i dalje je jedina igra od svih novih blockubustera koja me nije smorila...become a legend mode odlican isto...patch 1.20 takodje ispravlja cuveni "zuti karton na svaki start" bag i josh par stvari tako obavezno nakacite 1.20 ili sta je trenutno novo cim nabavite pes...sledeca verzija ce biti ludnica kapiram ovo je vec sada graficki prenadrkano ne mogu ni da zamislim kakva ce sama fizika biti u sledecem delu..
« Poslednja izmena: 29. Nov 2008, 22:52:31 od darthmaul »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Imam tu cast da Vam predstavim prvi domaci PES 2009 program, sa podrskom za srpski i engleski jezik.

Predlažem korišćenje ovog programa samo u ''specijalnim prilikama'', kada je potrebno izbeći ''iznenadne game over'' situacije nakon što ste precenili svoje mogućnosti, ili ako baš želite da dovedete tog izvrsnog novog napadača Wink

U suprotnom, upropastićete svu zabavu Master Lige, zato što je ''naporan rad zarad velikog novca'' poenta oko koje se sve vrti.

PES 09 ML - "SponZor" v1.0.2 (by BugA)

• author: BugA
  • date: 2008-12-03
  • file type: rar
  • file size: 1.07 MB

download:

screenshots:

istorijat izmena:

:: verzija 1.0.2
- ispravljen problem sa Windows Vista-om
- unapredjena radna logika

:: verzija 1.0.1
- ispravljen problem sa PES verzijom 1.0

:: Hvala korisnicima vita (pes-serbia) i Jakal (evo-web) na pomoci pri testiranju programa i uklanjanju gresaka!

uputstvo:

Da, prvo je potrebno pokrenuti "Pro Evolution Soccer 2009" Smiley

• Startujte novu Master Ligu (ili učitajte snimljenu poziciju).
  • Minimizirajte PES (Alt + Tab), i vratite se u program ''SponZor''.
  • Upišite tačan iznos novca (poena) koji trenutno imate.
  • Pritisnite ''Enter'', ili kliknite na taster ''Provera…'' kako bi pristupili svom bankovnom računu.
  • Zamenite postojeću vrednost novom (upišite željenu vrednost).
  • Pritisnite ''Enter'', ili kliknite na taster ''Doniraj!''.

Sada možete zatvoriti ''SponZor'' i vratiti se u PES (klikom na taskbar).

NAPOMENA: Nećete odmah videti promenu na svom ''računu'', potrebno je određeno vreme dok novac legne Wink Šalu na stranu, idite jedan meni dalje (npr. ''To Next Match'') pa se vratite nazad (pritisnite ''Esc''), i voala! Vaš novac se nalazi baš tamo gde mu je i mesto.

Ostaje Vam još samo da sašijete nove dresove, ili da na postojeće došijete svoje ime kao ime sponzora kluba Smiley Za Vas više nema finansijskih problema!

p.s. Ukoliko Vam se desava da, iako ste pokrenuli novu Master Ligu ili ucitali staru i upisali tacan broj poena, program ipak kaze "Pocnite novu ili ucitajte staru Master Ligu, i upisite tacan broj poena koji trenutno imate.", probajte da ceo postupak ponovite - zatvorite PES (izadjite iz igre, "Exit"), pa ponovo pokrenite PES, pocnite / ucitajte ML, pokrenite program i ukucajte broj poena. Ako ponovo dobijate pomenutu poruku, a sigurni ste da ste sve dobro uradili, molim Vas postavite (upload) na net svoj save game fajl kako bih mogao da ga pogledam i eventualno resim problem, i napisite mi koju verziju PES-a igrate (1.0/1.1/1.2), koji .exe fajl koristite (original/"narodni") i koji operativni sistem (XP/Vista/...) imate. Napominjem da je program testiran i da je prosao sve testove, ali se greske uvek mogu potkrasti. Hvala na razumevanju.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2008, 20:12:57 od _BugA_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
@ ooooooooooo: Izvini sto ti ovako odgovaram, ali (jos uvek) nemam opciju da pisem privatne poruke... Nisam ja pravio patch, ja sam pravio ovaj gore program, ako si na to mislio, onda hvala  Smile

p.s. Za sada izgleda ne radi na Windows Vista-i, ali jos uvek nije potvrdjeno.

EDIT: Problem resen, postavljena nova verzija u prethodni post.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2008, 20:11:07 od _BugA_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.4.154.29
Nova verzija (1.0.3)... - "SponZor" v1.0.3

download:

istorijat izmena:

:: verzija 1.0.3
- (ponovo) ispravljen prroblem sa PES verzijom 1.0
- unapredjena stabilnost programa

Korisnici kojima je program radio kako treba i do sad ne moraju da skidaju novu verziju.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2008, 09:44:51 od _BugA_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 87
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 20:39:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.