Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:02:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova. . .  (Pročitano 235552 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E72
Што се тиче кућа с духовима, имаш у Перасту Вилу Громовића за коју Пераштани верују да је уклета а људима су се дешавале прилично чудне ствари тамо па ретко ко залази.

Npr. kakve stvari?
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 594
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Copypaste-ovaću jedno svoje iskustvo koje sam opisao na drugom forumu. Lucidan san ili astralna projekcija još se pitam. Malo je poduže.

Radio sam spored uputstvama za AP (astralnu projekciju) iz knjigama Ahmeda Bosnica i Michaela Dorfmana. Imao sam snaznu odluku da uspem, jer pre toga sam vise puta pokusavao, ali samo pokusavao, bez prave volje za uspeh. Legao sam na krevet na ledja i ponavljao svoje ime, glasno i sa puno paznje i koncentracije... oko pola sata... umorio sam se i pridremalo mi se a uopste nisam bio umoran, t.j. nije mi bilo vreme za spavanje... Najpre sam pomislio: "nista od citave stvari, daj da malo pridremam". Zaspao sam i sanjao nesto bezveze i odjednom sam postao svesan da sanjam i ubrzo mi je san izbledeo ispred ociju... preostalo mi je da samo otvorim oci i sasvim se probudim ali umesto toga, ocni kapaci su poceli polako da mi se otvaraju, vrlo polako a ja sam uporedo sa time izlazio iz tela sve vise i vise! Ujedno sam osecao i veliki bol na grudima u predelu srca, mislio sam da ce mi grudi prsnuti ali psihicki osecaj je bio tako lep da sam nastavio da izlazim iz tela sve dok nisam potpuno izasao. Bol je isceznuo, bio sam svestan potpuno, samo mi je vidik bio drugaciji a i osecaj... kao da ga nije ni bilo, zato je i bilo prelepo, zato sto nije bilo nikakvog osecaja, tesko je izraziti recima to... Sve sto je bilo u mojoj sobi je bilo gde treba, kauc nasuprot krevetu i prozor koje sam video ali... kao kroz lupu! Ili kao kroz kameru kada se daje kontra zum (ako mogu da se tako izrazim) Pomislio sam da izadjem niz prozor i odletim negde ali pre toga sam hteo da vidim svoje telo kako lezi u krevetu. To nije islo lako, odkad sam izasao (ili mislio da sam izasao) iz tela, mnogo sam se sporo kretao, kao usporeni snimak. Video sam svoje telo kako lezi u krevetu ali kao u nekoj magli... priblizavao sam se sve vise i vise kako bih ugledao svoje lice i kad sam ga video, ziv sam se prestravio... izgledalo je kao moje ali kao da sam mrtav... siroko otvorenih ociju i usta kao neko ko je umro od straha... setio sam se knjige gde sam procitao o opasnostima od AP: "ziv sahranut! (pogreban)" i od silnog straha i uzasa probudio sam se u telu. Razmisljao sam o tome sta se dogodilo i zakljucio sam da mozda i nije bila AP vec san mada vrlo svesan (lucidan san) jer sam mislio da moje lice ipak nije izgledalo tako prestravljeno vec je normalno spavalo, a nije bilo ni traga od boli u grudima. Od tada sam vise puta pokusavao da ponovim to ali slabo, t.j. sa slabo volje tako da mi bas i nije uspevalo kao tad. A sigurno sam osecao i potsvesni strah, mada je nedostatak volje glavni razlog sto to nisam ponovio.
Ako ste citali knjige o tome, mozda ste pomislili da sam slagao o ovome i prepisao i malo promenio od njih. Kako zelite, nemam razloga da lazem.

Dakle, ukoliko je bila AP, onda sam ja bio duh. Imao sam još jedno ovakvo iskustvo ali ne tako dugo, isti strahovit bol u predelu srca. Lucidne sne sam imao više, kod njih nema bola u grudima i po tome bih ih razlikovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Што се тиче кућа с духовима, имаш у Перасту Вилу Громовића за коју Пераштани верују да је уклета а људима су се дешавале прилично чудне ствари тамо па ретко ко залази.

Npr. kakve stvari?

Рецимо да ни једна птица у току дана не слеће на ту кућу. Има ту још разноразних прича - како људи ноћу нису могли да прођу кроз отвор за врата итд.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E72
Copypaste-ovaću jedno svoje iskustvo koje sam opisao na drugom forumu. Lucidan san ili astralna projekcija još se pitam. Malo je poduže.

Radio sam spored uputstvama za AP (astralnu projekciju) iz knjigama Ahmeda Bosnica i Michaela Dorfmana. Imao sam snaznu odluku da uspem, jer pre toga sam vise puta pokusavao, ali samo pokusavao, bez prave volje za uspeh. Legao sam na krevet na ledja i ponavljao svoje ime, glasno i sa puno paznje i koncentracije... oko pola sata... umorio sam se i pridremalo mi se a uopste nisam bio umoran, t.j. nije mi bilo vreme za spavanje... Najpre sam pomislio: "nista od citave stvari, daj da malo pridremam". Zaspao sam i sanjao nesto bezveze i odjednom sam postao svesan da sanjam i ubrzo mi je san izbledeo ispred ociju... preostalo mi je da samo otvorim oci i sasvim se probudim ali umesto toga, ocni kapaci su poceli polako da mi se otvaraju, vrlo polako a ja sam uporedo sa time izlazio iz tela sve vise i vise! Ujedno sam osecao i veliki bol na grudima u predelu srca, mislio sam da ce mi grudi prsnuti ali psihicki osecaj je bio tako lep da sam nastavio da izlazim iz tela sve dok nisam potpuno izasao. Bol je isceznuo, bio sam svestan potpuno, samo mi je vidik bio drugaciji a i osecaj... kao da ga nije ni bilo, zato je i bilo prelepo, zato sto nije bilo nikakvog osecaja, tesko je izraziti recima to... Sve sto je bilo u mojoj sobi je bilo gde treba, kauc nasuprot krevetu i prozor koje sam video ali... kao kroz lupu! Ili kao kroz kameru kada se daje kontra zum (ako mogu da se tako izrazim) Pomislio sam da izadjem niz prozor i odletim negde ali pre toga sam hteo da vidim svoje telo kako lezi u krevetu. To nije islo lako, odkad sam izasao (ili mislio da sam izasao) iz tela, mnogo sam se sporo kretao, kao usporeni snimak. Video sam svoje telo kako lezi u krevetu ali kao u nekoj magli... priblizavao sam se sve vise i vise kako bih ugledao svoje lice i kad sam ga video, ziv sam se prestravio... izgledalo je kao moje ali kao da sam mrtav... siroko otvorenih ociju i usta kao neko ko je umro od straha... setio sam se knjige gde sam procitao o opasnostima od AP: "ziv sahranut! (pogreban)" i od silnog straha i uzasa probudio sam se u telu. Razmisljao sam o tome sta se dogodilo i zakljucio sam da mozda i nije bila AP vec san mada vrlo svesan (lucidan san) jer sam mislio da moje lice ipak nije izgledalo tako prestravljeno vec je normalno spavalo, a nije bilo ni traga od boli u grudima. Od tada sam vise puta pokusavao da ponovim to ali slabo, t.j. sa slabo volje tako da mi bas i nije uspevalo kao tad. A sigurno sam osecao i potsvesni strah, mada je nedostatak volje glavni razlog sto to nisam ponovio.
Ako ste citali knjige o tome, mozda ste pomislili da sam slagao o ovome i prepisao i malo promenio od njih. Kako zelite, nemam razloga da lazem.

Dakle, ukoliko je bila AP, onda sam ja bio duh. Imao sam još jedno ovakvo iskustvo ali ne tako dugo, isti strahovit bol u predelu srca. Lucidne sne sam imao više, kod njih nema bola u grudima i po tome bih ih razlikovao.

A po kom principu to ide?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne bih da ispadnem kao neka vestica ali evo mog licnog iskustva....
A sta?Samo vesticama se dogadjaju ovakve stvari! Smile
IP sačuvana
social share
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Вежба, вежба и само вежба  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E sad, bela magija:

Da li je neko ko radi belom magijom --- Veštac/veštica? (znam da pitanje malo zvuči kao da je postavio Ali G, ali jbg)

I kakva je razlika između Woodoo-a i Wicca?
E,ovako Wicca je religija koja u sebi ne sadrzi ama bas nista destruktivno.Uglavnom se svodi na postovanje Majke Prirode i zivljenje u harmoniji sa Njom.Pripadnici ove religije takodje postuju Boginju(The Goddess),koja se opet na neki nacin svodi na prirodu.Biti Wiccan NE ZNACI biti vestica(witch),kao sto mongi misle.Wicca je individualna religija,a vestica moze da potice iz bilo koje druge religije(ukljucujuci i Wiccu) ili cak vise njih.Wicca nalaze postovanje svih zivih bica na planeti i,za razliku od hriscanstva,ne osudjuje druge religije niti propoveda(opet slucaj sa hriscanstvom) da postoji samo jedna jedina "prava" vera.Postoji i neka vrsta pravila ili zakona u Wicci(The Charge Of The Goddess ili The Wiccan Rede) koja se svodi na to da mozes da radis sta hoces dok god ne cinis zlo nekom drugom("An it harm none, do as you will").Znak Wicce je uspravni pentagram,koji predstavlja cetiri elementa-zemlju,vodu,vazduh i vatru i kao peti element-coveka,koji je u harmoniji sa prethodnima(ne,to nije satanisticki simbol! [-XSatanisti koriste "obrnut" pentagram,koji tada ima potpuno drugo znacenje).Takodje Wicca ne prepoznaje nikakvo "sve-zlo'' bice kao sto je djavo.Djavo je nesto izmisljeno od strane Hriscana i nema nikakve veze sa Wiccom.Pripadnici Wicce mogu da bacaju cini(spells),ali nikada da bi nekome naneli zlo niti u svoju korist(materijalnu,ljubavnu itd.)Ti ''spells'' su uglavnom neka vrsta pesme posvecenoj Boginji ili radi proslavljanja nekog od praznika ili odredjenog doba godine.
To je veoma ukratko sto se tice Wicce.Ako hoces jos da saznas-googluj!!! Smile
E,sad sto se tice Voodoo-a tu sam malo manje strucna.Ono sto znam je da je to takodje religija koja potice iz Zapadne Afrike i praktikovanje ove religije uglavnom se svodi na osvetu i nanosenje zla drugima,sto nema APSOLUTNO nikakve veze sa Wiccom,tako da je zakljucak da su Voodoo i Wicca dva potpuno razlicita pojma i ne trebaju se mesati.

E,pa toliko od mene!Hope I helped! Smile
IP sačuvana
social share
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 594
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8

To je možda trebalo na novi topik o okultizmu, ali ne bih, ionako sam amater u tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E72
E sad, bela magija:

Da li je neko ko radi belom magijom --- Veštac/veštica? (znam da pitanje malo zvuči kao da je postavio Ali G, ali jbg)

I kakva je razlika između Woodoo-a i Wicca?
E,ovako Wicca je religija koja u sebi ne sadrzi ama bas nista destruktivno.Uglavnom se svodi na postovanje Majke Prirode i zivljenje u harmoniji sa Njom.Pripadnici ove religije takodje postuju Boginju(The Goddess),koja se opet na neki nacin svodi na prirodu.Biti Wiccan NE ZNACI biti vestica(witch),kao sto mongi misle.Wicca je individualna religija,a vestica moze da potice iz bilo koje druge religije(ukljucujuci i Wiccu) ili cak vise njih.Wicca nalaze postovanje svih zivih bica na planeti i,za razliku od hriscanstva,ne osudjuje druge religije niti propoveda(opet slucaj sa hriscanstvom) da postoji samo jedna jedina "prava" vera.Postoji i neka vrsta pravila ili zakona u Wicci(The Charge Of The Goddess ili The Wiccan Rede) koja se svodi na to da mozes da radis sta hoces dok god ne cinis zlo nekom drugom("An it harm none, do as you will").Znak Wicce je uspravni pentagram,koji predstavlja cetiri elementa-zemlju,vodu,vazduh i vatru i kao peti element-coveka,koji je u harmoniji sa prethodnima(ne,to nije satanisticki simbol! [-XSatanisti koriste "obrnut" pentagram,koji tada ima potpuno drugo znacenje).Takodje Wicca ne prepoznaje nikakvo "sve-zlo'' bice kao sto je djavo.Djavo je nesto izmisljeno od strane Hriscana i nema nikakve veze sa Wiccom.Pripadnici Wicce mogu da bacaju cini(spells),ali nikada da bi nekome naneli zlo niti u svoju korist(materijalnu,ljubavnu itd.)Ti ''spells'' su uglavnom neka vrsta pesme posvecenoj Boginji ili radi proslavljanja nekog od praznika ili odredjenog doba godine.
To je veoma ukratko sto se tice Wicce.Ako hoces jos da saznas-googluj!!! Smile
E,sad sto se tice Voodoo-a tu sam malo manje strucna.Ono sto znam je da je to takodje religija koja potice iz Zapadne Afrike i praktikovanje ove religije uglavnom se svodi na osvetu i nanosenje zla drugima,sto nema APSOLUTNO nikakve veze sa Wiccom,tako da je zakljucak da su Voodoo i Wicca dva potpuno razlicita pojma i ne trebaju se mesati.

E,pa toliko od mene!Hope I helped! Smile

Smile Smile

To je možda trebalo na novi topik o okultizmu, ali ne bih, ionako sam amater u tome.

Ma ajde, kaži!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 594
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Pa i ne znam sta bih kazao jos, sve sam vec kazao. Radio na principu autosugestije, koja je samo pomocno sredstvo a glavna stvar je prava zelja za astralno projektovanje, bez nje nista, ne moze se samo pokusavati, ili ces uraditi ili neces. Ne znam cega se tacno bojim da ponovim to, da li strahovitog bola u srcu (jer kako sam citao mnogi koji su se bavili time su nastradali od srcanog udara) ili da se ne izgubim u tom astralnom svetu, pa kad se vratim u telo da ne budem jos i pokopan, duboko pod zemljom. Mada, i psihicki napor je mnogo tezak, pre bih mogao da nateram sebe ceo dan da kopam nego da se tako koncentrisem. Probaj zamisliti koncentraciju na nesto, tako da ne bi obratio paznju ni na smak sveta oko tebe. Postoji vise metoda za AP, jedno od njih je ovo koje sam opisao, brzo ali iziskuje jak psihicki napor, drugo je polako iz dana u dan po nekoliko sata na dan izgovaranja reci na glas bez narocite paznje nego banalno izgovaranje, jer tako dolazi do otcepljivanja suptilnog tela (duha) od materijalnog tela. Najpre ces primetiti potpunu nezainteresovanost za svoje reci a posle jos duzeg ponavljanja ce ti se uciniti kao da neko drugi izgovara tvoje reci i jos vise tako, dolazi do otcepljivanja. Ali, upozorenja o opasnosima od AP ja nisam ozbiljno shvatio jer kao prvo nisam ozbiljno shvatio ni AP a kamoli upozorenja. Opasnosti su ludilo, opsednutost, nemogucnost vracanja u telo (smrt), ziv sahranut... Knjiga "Astralna Projekcija" od Michael Dorphman-a je mnogo dobra, opsirna a nije velika.
Ne znam da li je bilo jasno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 23:02:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.