Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 01:57:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova. . .  (Pročitano 235628 puta)
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa tako nesto sam i ja mislila.
Mozda me jednostavno mrzi da razmisljam o stvarima na koje znam unapred da nemam odgovor...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
A otkud znaš da se tamo mogu videti/čuti duhovi?

Не могу, то је глупост  Smile

jel neko za seansu ?  Smile

Увек  Smile

kad cemo?  Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
Ajde sad odma'
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
pitah reloadera  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
Ma dobro, i ja bih se pridružio ako nije problem...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
moze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Па кад се будемо договорили  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Zanimljiva tema...citao sam jednu vrlo zanimljivu pricu u novinama pre nekih desetak godina...rec je o nekom malenom mestu u Srbiji, mislim da je rec o Banji Koviljaci...na granici sa Bosnom. Selo na bosanskoj strani ima nikada dovrsenu kucu iz koje su se stalno selile porodice navodno zato sto je rec o ukletom mestu. Raznorazna predanja su se tamo plela i prepricavala i to je sve trajalo dok grupa od desetak ljudi nije odlucila da proveri sta se tamo zaista desava i da li necega zaista ima.

Ljudi su pomenutom tekstu navedeni po imenu i prezimenu, rec o osobama razlicitih profesija, neki su clanovi amaterskog lokalnog rok benda, lovackog drustva itd. U svakom slucaju njih desetak se zajedno spakovalo sa zadatkom da utvrde da li u tim predanjima ima bilo kakve istine. Otisli su jednog dana do te napustene kuce, poneli rostilj, lovacke puske da se zezaju do sledeceg jutra. Sve u svemu nista se neobicno nije desavalo, pricali su, salili se, pravili klopu...i to je trajalo do kasnih nocnih sati. Kada se drustvo vec malo umorilo odjednom je tu citavu atmosferu dokolice prekinula nekakva jezivo/velicanstvena muzika za koju opste nisu mogli da odrede odakle dolazi..covek koji je inace clan tog lokalnog benda je opisao za novine da je muzika koju su svi culi i najezili se od glave do pete zvucala istovremeno kao najlepsi i najjeziviji hor sa nekog drugog sveta. Uz sve to neki neobican zvuk je poceo da se cuje sa krova te avetinjske nikada zavrsene kuce. Sve je naravno uhvatila nevidjena prpa i drama..i demokratski i jednoglasno su u roku od odmah slozili da treba da brisu odatle jer nesto ozbiljno nije normalno na tom mestu...istrcali su napolje, pogledali ka krovu i ugledali neku ogromnu jezivu mracnu siluetu kako stoji na vrhu....panika se pretvorila u histeriju zbog te ogromne ukaze i `junaci` su se trceci dali u bezaniju ka B. Koviljaci

Zanimljivo je da je citav dogadjaj zabelezila stampa, ljudi su fotografisani, svi su delovali prilicno uplaseno. Ovaj roker, koji inace radi u nekoj lokalnoj fabrici je rekao reporteru da se citav najezi kada samo pomisli kroz sta su prosli i da ce mu vecito ostati urezano secanje na te jezive paranormalne horske glasove

Ako je neko iz tih krajeva, verovatno bi mogao da navede neke konkretnije informacije o tom dogadjaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Што се тиче кућа с духовима, имаш у Перасту Вилу Громовића за коју Пераштани верују да је уклета а људима су се дешавале прилично чудне ствари тамо па ретко ко залази.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 01:57:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.