Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 17:26:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prizivanje duhova. . .  (Pročitano 237199 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Prico ortak u njegovom selu, u okolini Crne Trave, pre nekih tridesetak godina u sumrak njegov deda poso do obliznjeg mestasceta. Predeo je inace mracan, krsan i sumovit. Kako je isao neosvetljenim putem, na odredjenom rastojanju ispred sebe je primetio nekog coveka. Kako je mesto malo i svi se znaju krenuo je da ga doziva. Nije se odazivao. Posle jedne krivine nije ga vise video (da se razumemo, nije bilo raskrsnica, jedan jedini slabo osvetljeni put). Posle druge krivine opet ga je ugledao nekih desetak metara ispred njega. Kako je se smrkavalo, opet ga je izgubio iz vida. Na samom ulazu u mestasce se nalazi posta, pored samog puta, i ljude koji su bili ispred pitao ko je covek koji je malopre prosao putem. Usledio je odgovor da tim putem niko nije prosao vec par sati.

U okolini tog istog sela su Bugari tokom II svetskog rata ubili ranjenog partizana na seoskom izvoru na ulasku u sumu. E, sad, tetka tog ortaka je kao mala posla na izvor (u po bela dana) po vodu. Kada je, odjednom, iza granja videla coveka u obicnoj nosnji, sa zavijenom rukom i kapom sa zvezdom na glavi koji vrlo tihim glasom trazi da mu da malo vode. Prestravila je se i pobegla. Kruze price da je jos par ljudi videlo duha tog partizana.
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Ovu pricu sam ja cuo kada sam putovao u Sokobanju. U relativnoj okolini postoji vodopad, i pored njega pecina u steni na nekih desetak metara visine. Prica kaze da su u hajduci tu pecinu koristili kao skroviste za blago i dragocenosti koje su otimali od Turaka. Par spelologa iz Beograda je pokusalo da udje u pecinu i vidi sta ima unutra. Na prilzau pecini, pored puta su sreli starog pastira koji je cuvao ovce i presreo ih recima:"Blago nije vama namenjeno". Nisu dugo pricali sa starcem, vec su sredili opremu i uspeli se u pecinu, ispitali je delimicno i ustanovili da je, bar ispitani deo prazan. Na putu nazad, u samoj pecini su videli onog istog starog pastira koji im je rekao"rekao sam vam...blago nije namenjeno vama, nemate ovde sta da trazite" i nestao u senci.
IP sačuvana
social share
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia E72
E sad ja da vam ispričam priču koju mi je drugarica ispričala pre dve godine. U tom trenutku, život mi se skratio za tri godine. Bila je noć, i mi smo ležali na podu. (tako da i vama preporučujem da je noću pročitate jer sam se ja, iskreno, ufonjao od predhodne dve priče, jer sam ih čitao kad je bila noć)
Ivana i ja smo pričali neobavezno, i ni sam ne znam kako smo došli do te teme. Ona je ispričala priču iz ličnog iskustva. A priča glasi ovako:

Ima kuću. U njoj živi sa babom. Roditelji joj žive i rade u Nemačkoj. Sestra studira negde sa strane. Tako da u principu živi sama u kući, jer joj baba živi u kući u dvorištu. Kako tvrdi, što ona što drugarice (a ja se lično u to nisam uverio), kaže da se redovno čuju koraci po stepeništu u njenoj kući. Ali ona se ne boji. Kaže, i da je duh - ne može da je povredi. A sve je počelo kada joj je kao maloj, umro deda. Tada još njena kuća nije bila izgrađena, pa su svi spavali u babinoj. Dve tri nedelje - nakon što je deda umro, odigralo se sledeće:

Jedne večeri, njen otac, sestra i ona su legli da spavaju. Odjednom se veš mašina uključila na centrifugu. Otac je otišao to da proveri, da vidi šta je. Maja i Ivana su ostale u sobi. U jednom trenutku videle su dedu kako stoji kraj kreveta i posmatra ih. Usrale su se. Deda se okrenuo i prošao kroz zid. Tada je u sobu ušao ćale. Sve su mu ispričale, a čovek se krstio.

Da stvar bude još i gora, tokom te priče, meni je zazvonio mobilni. Tako da sam se automatski, da prostite na izrazu, usrao od straha! Eto, to je njena priča. A vaša?
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia E72
Šta, nema priča?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Izgleda da su svi navatali tolki stra' od ovih da se ne usuđuju više da posete temu... [smilie=friskoss3.gif] Šalim se, naravno... Smile
IP sačuvana
social share
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
ne verujem u te budalastine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
ne verujem u te budalastine

lakse ti je tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
hhahahahaha borkes ja procita pricu   Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia E72
I šta, ne veruješ mi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
ma verjem tebi, nego mi njena prica smesna  Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 17:26:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.