Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Priveden Miroslav Mišković  (Pročitano 54559 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Citat
Ja kapiram da je ovo neki izduvni ventil.. kao kad Djokovic osvoji turnir ili sta li vec... ali ja sam mnogo veci cinik od toga...

ех...џабе писаније ако се не пљуцне зли фашиста ђоковић Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia 6630, valjda
Iskreno da ti kazem mrgi, i meni je pun qrac djokovica...
Onih pricha: jes video srbina, kako je sinoc karao onog? A on sa tri prsta u zanosu...

Uvek sam se divio stepenu svesti patriotama koji na primer imaju vilu u monaku...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Citat
Iskreno da ti kazem mrgi, i meni je pun qrac djokovica...

пази кад је то само твој проблем Smile
ако ти се не гледа ђоковић...постоји она чудесна справа знана под именом даљински управљач
ако ти смета друштво које прича о њему...иди од њих или их побиј
ако си љубоморан што факинг пребацивач лоптице има вилу у монаку а ти као генијалац живиш као подстанар на чубури...шта да ти кажем...научи да пребацујеш лоптицу Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia 6630, valjda
Nazalost, mrgi omashio si.
Meni smeta to shto sebe patriotama nazivaju ljudi koji ne zive u faking srbiji.
To je jebeno licemerstvo.
Dodje na isto kao da te prebijaju u mrklom mraku u nekom parku a onda te josh i karaju bez vazelina, a ja se preko video linka dernjam kako cu da ih pobijem i naskachem na kameru ko mladi pavijan... a onda i pet meseci kasnije i dalje ne chinim nishta povodom toga a mogu kao figura koja ima poshtovanje u svetu da pricham i da se derem na sav glas kako su prebili i silovali mog drugara mrgija a ceo svet cuti i niko ni prstom nije mrdnuo...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
On ne zivi nigde, on je 8 meseci na turnirima, 2 na pripremama i 2 na odmoru.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung XYZ1004
Eto....uhapse onog za koga je cela Srbija do juce pricala da je najveci kriminalac u zemlji Srbiji i ne valja!....Srbin postane najveci sportista i teniser u istoriji Srbije i on ne valja.

Lepo ja kazem - STOKA!!!

Vas i treba da jasu i jebu i da gledate nekog anonimusa kako se bori da udje u polufianle nekog fjucersa.

S kim ja zivim i delim internet prostor....Voimjaoca!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Apple 15
Znas sta mene zanima Smile Sta neko po tebi treba da uradi da bi ti rekla da ce da bude bolje? Znaci par konkretnih poteza Smile

To sam nekoliko puta rekla... totalna anarhija..

Bez obzira kakve mi politicke flastere lepili, ja zaista mislim da su svi politicari podjednako krivi i da ne postoji nijedna politicka opcija koja moze ovu zemlju da izvede iz krize iz prostog razloga sto su svi pre svega zeljni da zarone ruku u drzavnu kasu, poberu neki politicki poen, uzmu neki kredit i uvuku se u dupe svima od Amerike, Arapa do EU i Rusije...

Znaci, za*ebi ti ta hapsenja... daj ljudima posao...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Apple 15
Miroslavu Miškoviću određen pritvor do 30 dana

Tanjug | 14. decembar 2012. 07:48   
Specijalni sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana vlasniku "Delta holdinga" Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku, vlasniku "Nibens grupe" Milu Đuraškoviću i još četvorici njihovih saradnika

Specijalni sud u Beogradu odredio je rano jutros pritvor do 30 dana vlasniku "Delta holdinga" Miroslavu Miškoviću,njegovom sinu Marku, vlasniku "Nibens grupe" Milu Đuraškoviću i još četvorici njihovih saradnika, dok su trojica osumnjičenih pušteni da se brane sa slobode, rekao je tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Sa slobode će se braniti bivši direktor PZP "Niš" Milutin Gašević, bivši akcionar PZP "Niš" Zoran Kaitović i direktor "Delta brokera" Predrag Filipović.

Tužilaštvo je, nakon saslušanja, donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv svih deset osumnjičenih, sa vlasnikom "Delta holdinga" na čelu, zbog sumnje da su zloupotrebom položaja izvlačili novac iz putarskih preduzeća i sebi pribavili korist od oko 30 miliona evra.

Istraga će biti sprovedena protiv Miroslava Miškovića, njegovog sina Marka Miškovića, vlasnika "Nibens grupe" Đuraškovića i još sedmorice njihovih saradnika.

Pored dvojice Miškovića i Đuraškovića, istragom će biti obuhvaćeni i Gašević i Kaitović, bivši direktor PZP "Niš " Zoran Mihailović, predsednik Skupštine akcionara PZP "Niš" Dejan Jevtić, direktor "Delta brokera" Predrag Filipović, direktor "Šer korporacije" Risto Ristić i procenitelj "Konzita" Rašo Zdravko.

Prema navodima krivične prijave Uprave kriminalističke policije, Miroslav i Marko Mišković, kao i Đurašković su od 2005. do kraja 2010. godine, kao suvlasnici u privatizovanom Preduzeću za puteve "Niš", a preko njega i suvlasnici više preduzeća za puteve - "Beograd", "Kragujevac", "Vranje","Srem put", "Bačka put" i drugih, neosnovano iz tih preduzeća izvukli novac i imovinu vrednu od oko 30 miliona evra.

Kako je tužilac za organizovani kriminal Radisavljević precizirao, osumnjičeni su od zajedničkog posla zaradili oko 30 milioina evra, od čega je Marku Miškoviću pripalo od 17 do 19 miliona evra, Đuraškoviću 10 miliona evra, a preduzeću "Hemslejd" 1,2 miliona evra.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung SGH-E590
Miskovic ostaje u pritvoru, ma to nije moguce, mora da je farsa. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia c6
Ja bih preporučio svakom ko ima dokaze da otrči do Ustaničke i tužiocu preda dokaze protiv Miškovića, pošto "svi znamo da je pare i preduzeća ukrao".

Jes video da ce Djilas da pomogne Mishkovicu i vrati mu pare jer mukica izgleda nema za advokata...  Smile
Pa i treba da mu vrate pare. Po zakonu ukoliko mu ne dozvole konverziju zemljišta, tj ako Delta ne može da gradi na tom zemljištu, grad Beograd mora da mu vrati 10 miliona evra koliko je Mišković i platio tu zemlju.

A što se tiče ovog slučaja, niko i dalje ne zna kako je to uspelo Đuraškoviću i Miškovićima da opljačkaju svoje preduzeće i da li je to moguće? Mada jedina koja se usudila nešto tako da pita je Olivera Kovačević u jučerašnjoj emisiji na RTS-u i na to joj je odgovoreno da nije LEPO da se ostavi 5000 ljudi na ulicama i da se za te pare kupuju jahte i automobili i pare prebacuju na egzotična ostrva? Jeste da nije lepo, al je po zakonu.
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.