Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Priveden Miroslav Mišković  (Pročitano 54547 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
@Orfanelin

Ni jedno ni drugo, jer se hapsenjem Miskovica samo odrzava status quo.
Ljudi dobijaju malo tapsanja rukama i to je to.
Problem je sto je Miskovic jos i po najmanje lopov ili jos bolje - najuspesniji lopov.

Dacic sa kofercetom sedi u vladi, Miloseviceva snaja se sepuri po Pozarevcu, sam Vucic je unistio Pinki, radikali su unistili Zemun,  Karici su opet u vlasti, a koliko su oni ojadili zemlju ne smem ni razmisljati, Mrkonjic u svakoj vladi otvara istih 10km autoputa, Ilic otvoreno poziva na kradju, Krkobabico stvaraju metuzalem dinastiju i to je samo sadasnja vlast. Eto, juce Zivkovic trubi kako on nije dobio pare, vec firma u kojoj je suvlasnik...siroce, imao je para sam9 za 20ha...

Zanimljivo bi bilo staviti sve na papir ... sta se desilo sa direktorima velikih YU preduzeca, pa videti koliko je ko lopov..

Da li se iko seca fijaska sa unistavanjem SDK? Zasto niko ne pita Dinkica koliki je njegov udeo u Privrednoj banci i sto je na celu banke drzao Cedomira Petrovica koji je pre toga urnisao jednu banku, a Privrednu spremao za prodaju prodajuci sve zivo... samo sto mu nije uspelo skroz...

I na kraju... zadnji nivo... cinjenica da je Vucic prvo potrcao ka DB, a zatim kad je tu pukao, izmislio smesnu aferu sa prisluskivanjem, a potom poceo da hapsi direktora finansijera...Tu mogu da mu kazem, svaka cast na logici...ali time sem malo dima nece nista postici...Miskovic nije jedini... To su projekti koji traju decenijama...

I di je sad Beko? Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Невероватно, али да ли и неистинито – Мишковића руши Монсанто?!
12. 12. 2012 23:29 | Информативна служба ЕКО

На наш мејл је стигла једна информација од нама непозантих лица, или је  заправо у питању само једно лице, коју узимамо са великом резервом, али ћемо је ипак предочити јавности.

Ево те информације:

„Поштовани,

Пратимо Bаш, као и рад свих других патриотских и непатриотских организација у Матици и закључили смо да сте ви људи који би требало да знате следеће:

У Србији се догађа продубљивање окупације од стране сила које сте прилично тачно описали у својим текстовима.
Део те продубљене окупације је и промена у структури досадашњих моћника у Србији. Окупатори су већ изабрали своје играче и сада преко ове власти уклањају оне који им нису потребни или које хоће да опљачкају или онемогуће.

При томе им на руку иде то што су те особе већ у Србији означене као негативни ликови.

Један од тих ликова је и Мирослав Мишковић.

Прави разлог за његов пад, који ће се ускоро претворити у суноврат, осим ако не испуни све захтеве прогонитеља, је садржан у две ставке.

Прво је то што је покуповао велику количину земље са намером да је по скупој цени продаје почев од 2014. године .
Страни окупатори, а пре свега Монсанто и још неке фирме, нису расположене да му ту земљу плаћају по тржишној цени.

Зато ће га преко садашњих власти натерати да се те земље, као и оних 16  хектара градског земљишта, одрекне, односно да то припадне држави, којом ће управљати типови који су инструирани од Монсанта и екипе. Планира се да  та држава 2014. ту земљу отуђи у корист Монсанта, скривеног иза разних „купаца“, и то по врло малој цени.

Други разлог је намера Мишковића да се на 5000 хектара  врло плодне земље бави производњом органске хране, која постаје све траженија на Западу. Касније би ту производњу ширио и на остатак својег земљишта. Монсанто са том земљом има друге планове, а можда ће се, опет скривено, и сам бавити производњом органске хране и не жели да у томе има значајног конкурента .

Ето о томе се ради.

Узгред, погледајте ко је данас постао нови председник Српског пословног  клуба „Привредник“, човек који има ексклузивни уговор са Монсантом,  и биће вам јасно  у којем правцу иду промене у структури моћника у Србији.

Ми смо они који пратимо и знамо шта се заиста догађа, а има нас свуда где има и Срба.

П.С. Преузмите овај текст , а мејл пребаците у отпад и уништите. Тако је боље за све.“

Ова информација нам се учинила пре свега занимљивом, а да ли је и колико тачна, то заиста не знамо, као што се у Србији и иначе не зна ништа поуздано, све је на „можда јесте, можда није, а можда и јесте и није“.
Неке чињенице у њој делују сасвим логично, а опет ко нам може гарантовати да целу причу није смислио неки шаљивџија, користећи чињеницу да је цело ово замешатељство око Мишковића тренутно у жижи јавности?

Ако је и спин, досад је најмаштовитији…

Извор
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Ko zna šta se valja iza brda ...

Citat
Miloseviceva snaja se sepuri po Pozarevcu

Nemoj tako, ona je sada uspešni direktor nekog privatnog faksa, ne znam kog beše ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Yeap.. Megatrend..

A juce nam je i misica diplomirala na istom...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Šta je Mišković ispričao policiji dva dana pre hapšenja: "Moj je bio samo 1 odsto"

T. M. Subota    | 13. 12. 2012. - 07:18h   07:40h | Foto: O. Bunić, V. Lalić    | Komentara: 185
Dva dana pre hapšenja, Miroslav Mišković i Milo Đurašković su na saslušanju u policiji tvrdili da tender za kupovinu PZP Beograd nije bio namešten, da su se udružili upravo zbog jakih uslova na tenderu i da je njihovo poslovanje bilo u skladu sa zakonom.

Ni jedan ni drugi, međutim, nisu objasnili štetu koja je nastala preduzećima koje su privatizovali, a poslovne odluke objašnjavali su interesom kompanije.

- Agencija za privatizaciju odredila je uslove tendera, a sa Miškovićem sam udružio preduzeća, oformili smo konzorcijum i ušli u posao. Ne vidim šta bi tu moglo da bude nezakonito - objašnjavao je Đurašković, čije je saslušanje prekjuče počelo u 10 sati, dok je Mišković ispitivan od 15 sati.

- Kako ste i zašto sa Đuraškovićem oformili konzorcijum za kupovinu PZP “Beograd”? - bilo je prvo pitanje koje su inspektori antikorupcijskog tima MUP-a Srbije postavili vlasniku “Delte”.

- Đuraškovića poznajem odranije. Konzorcijum je bio neophodan jer ni njegova, a ni moja firma nisu samostalno mogle da konkurišu za kupovinu PZP “Beograd” - odgovorio je Mišković i dodao da su u posao ušle njegova firma “Delta M”, Đuraškovićeva “Emisio broker” i PZP “Niš”, koji je ranije privatizovao.

"Nama je interes bio i tih jedan odsto"

Uslovi tendera bili su da potencijalni kupac ima poslovni prihod od najmanje 50 miliona evra u 2003. godini, što je od domaćih firmi jedino ispunjavala “Delta M”. Drugi uslov, najmanje petogodišnje iskustvo u izgradnji puteva, ispunjavao je PZP “Niš”.

- Zašto je “Delta” sklopila aneks ugovora po kojem je u kupovini PZP “Beograd” imala samo jedan odsto? - bilo je jedno od pitanja koje su postavili policajci.

Mišković je odgovorio:

- Zato što su ideja za kupovinu i biznis plan bili Đuraškovićevi. Izgradnja saobraćajnica je bila njegov posao, a moja firma mu je samo pomogla. Nama je interes bio i taj jedan odsto, jer nismo planirali da ulažemo novac.

- Ali, vaša firma je Đuraškoviću odobrila kredit kako bi preko PZP “Niš” kupio PZP “Beograd”? - nastavljeno je policijsko ispitivanje.

- Tačno. Kredit je odobrila moj firma “Hemslejd”. On nije platio prvu ratu, zbog čega je u vlasničku strukturu ušla firma moga sina Marka, ali je izašao iz posla kada je Đurašković isplatio ceo kredit - objasnio je Mišković.

"Odgovarao je konkretno, detaljno i smireno"

Milo Đurašković, doskora najveći putar Srbije

Kako za “Blic” objašnjavaju sagovornici iz policije, za razliku od prošlog saslušanja, kada su Miškovićevi odgovori bili uopšteni, on se ovoga puta bolje spremio za razgovor.

- Odgovarao je konkretno, detaljno i smireno - navode u MUP-u.

Za razliku od Miškovića, Đurašković, koga policija karakteriše kao osobu koja je bez dinara u džepu uspela da privatizuje 10 preduzeća u Srbiji, na pitanja je odgovarao arogantnim tonom.

- Sve vreme je tvrdio da je veliki biznismen koji se bavio krupnim poslovima, da je od jednog preduzeća kupio 10, ali da je sve uradio po zakonu - navode naši sagovornici.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Yeap.. Megatrend..

A juce nam je i misica diplomirala na istom...  Smile

E, bas sam bio srecan kada sam ovo procitao. Znao sam ja sve vreme da nije ona 'samo lepo lice'...
Mada, kaze da nije jurila prosek 'zato sto ona ne juri ni za cim...'
tako da samo malo zaostaje sa IQ, EQ ali nije to sve u zivotu ... do Q R C i A!
 Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

edit by cg_ac: bez linkova

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3768
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.95
mob
Nokia c6

Ja stvarno ne znam koje vi ljudi dokaze posedujete protiv svih tih "lopina" pa da baš vi znate da je neko od tajkuna ukrao pare? Ništa od toga nije dokazano, čak i sam Vučić je iznosio dokaze u Utisku nedelje koji u stvari nisu dokazi. Drugi put ga je MM ismejao, tj celu državu, sa Delrealom. Nisu čak ni proverili u čijem je vlasništvu zemlja... E onda su ga valjda uhapslili da ne bi ispadali smešni i sad će da ga drže u ćorci dok ne propadne. Evo Kurir već zna da će Miroslavu Miškoviću produžiti pritvor na 30 dana iako je prema optužnici on uzeo 1.2 miliona evra, a ova druga dvojica  Marko M koji se tereti za 19 i Đurašković 10 milona će da se brane sa slobode? De tu ima mozga? I ja bi voleo da nekog osudim zato što ga ne volim, ali to ne ide tako..
Država je 99% mahinacija koje su učinjene dozvolila da se rade po zakonu, tako da za pljačku uopšte nisu krivi Miškovići, Đuraškovići, Kostići ili neko šetsti, za pljačku je kriva država. I ja nikada ne bih njima sudio nego političkoj garnituri koja je u to vreme bila na vlasti. A ako neko nema pravo da priča o nastanku Miškovićeve imperije, to su baš ti naprednjaci, tada u okviru SRS-a, koji su tih 1990 - tih godina i stvarali Miškoviće, Kariće i društvo iz primarne emisije, potpaljivali ovaj narod da ide u rat, a i ne tako davno se pričalo da je i radikale i SPS doveo na vlast MM... Siguran sam da 90% vas ni ne zna da se tih 90-tih od dobijenih 100 000 maraka od države za mesec dana pravio milion. I to samo na "devize, devize" u prolazu na Zelenom vencu. I to je ta priča, za sve me pitaj, al za prvi milion nemoj.
Sve ovo što se radi će se videti za jedno 2-3 meseca kada bi po nekoj mojoj pretpostavci trebalo da se raspišu vanredni parlamentarni izbori na kojima će, iako su se zadužili do guše (naravno nisu samo oni krivi za ovo), dali Kosovo ( iako je ono odavno otišlo ) uzeti jedno 80% parlamenta a samo zbog procesa protiv MM jer ponovo napominjem, MM je izvor svih korupcijiskih afera po Srbiji od kojih ni jedna nije dokazana.
IP sačuvana
social share

Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Vučić imao udes posle gostovanja na RTS-u, policija radi veštačenje njegovog džipa

T.M.S.    | 14. 12. 2012. - 08:45h   12:33h | Foto: G. Srdanov    | Komentara: 346
Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić imao je udes u sredu uveče, posle gostovanja u emisiji "Svedok" RTS-a, saznaje "Blic" u MUP-u. "Blicu" je u MUP-u rečeno da ne postoji sumnja da je reč o namernom incidentu.

Blindirani džip Aleksandra Vučića (u pozadini) na mestu nesreće na Zelenom vencu
Vučićev blindirani džip marke "mercedes" udario je u banderu na Zelenom vencu u Beogradu. Tom prilikom je povređen taksista koji je vozio "opel merivu", a Vučić nije povređen.

Prema našim saznanjima, Uprava kriminalističke policije radi veštačenje Vučićevog džipa, posle čega će biti poznato više detalja o nesreći.

Prema nezvaničnim informacijama, Vučićev džip je verovatno zbog klizavog kolovoza udario u stub ulične rasvete koji je pao preko kolovoza, a pretpostavlja se da je nakon toga taksi vozilo naletelo na stub.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia 6630, valjda
Spinovanje... Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Citat
Ni jedno ni drugo, jer se hapsenjem Miskovica samo odrzava status quo.

A sta se radilo ne hapsenjem MIskovica ako je hapsenje status quo? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.