Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Priveden Miroslav Mišković  (Pročitano 54606 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Fali samo Rasa Babic.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Ko je ovde lud  Smile

Sad i ja nađoh vest. Ne znam ko je lud, ali znam ko je zbunjen. Mi. Kako god okreneš, "nadrljamo".

Ne ovo nije istina....
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Anea, da li je pozitivno ili negativno to sto je Miskovic uhapsen? Kakav je tvoj stav o tome, bez zaobilazenja ?

Neka se ispita ko je finansijskoj inspkeciji zabranjivao da ulaze u Kostieceve i Miskoviceve firme, mislim da je korupcija veci problem od samog Miskovica.

IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Prvo nisam tebe pitao, drugo nisi cak ni odgovorio na pitanje.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung XYZ1004
Kazem da je ovo okrsaj medju DBovcima...

То јест, да Мишковића не би требало ухапсити.

Ako ce da se hapsi on sam, a ne citav politicko-ekonomski establisment Srbije... radi se samo o pukom skupljanju politickih poena...

Ради се о томе да је лопов ухапшен због крађе. А то што ти радиш је исто оно што су овде неки огорчени противници жутих радили док су они били на власти... критиковали шта год ураде, небитно шта је то било, јер не може сигурно да буде добро чим су они то урадили. И онда се креће са мистификовањем, теорије завере, измишљање којекаквих глупости, замена теза...

Оно што знам јесте да је Мирослав Мишковић највећа лопужа и хохштаплер у Србији који је до јуче ведрио и облачио целом државом и као таквог нико није смео да га пипне, па ни претходна власт. И то што је производња на 30% у односу на 90. годину као и то што је напољу још лопужа из политичког и тајкунског миљеа који нису ухапшени, не мења чињеницу да Мишковић треба да буде у затвору. Нисам ни ја њихов присталица, нисам за њих гласао нити ћу убудуће гласати, али ћу да признам кад се уради нешто ваљано.

Следеће је да се ова багра осуди на дугачку робију.

Smile  Smile  Smile

Da pratimo sled dogadjaja  Smile ...
Kad je bila afera Agrobanka - Medisjak hajka, sto ne uhapse nekog politicara-ministra, slikaju se za medije, kad uhapse nekog ozbiljnog onda nek se jave, mazu oci narodu
Kad je priveden Dulic - ma nek se jave kad uhapse Miskovica, hapse sitnu ribu, slikanje za medije sa jadnim i bespomocnim Dulicem
Kad je uhapsen Miskovic - ma dogovorice se oni, izacice iz pritvora, mazu oci narodu dok cene rastu,
Kad ovaj bude osudjen (jer Vucic sad ne moze da dozvoli da ovaj izadje iz zatvora ni pod stavkom razno - to bi bilo njegovo politicko samoubistvo...ako ne i biolosko Smiley ) - a sta ja imam od toga sto su oni uhapseni, kad je proizvodnja pala i nemam platu

Smile

Narod (samim tim i forumasi  Smile ) su stoka!!! Ona brdska bezrepa!!! I sta god da uradis, sta god da napravis, kazes, realizujes ili ne uradis, narod ce da se buni i da kenja i sere unaokolo.
Tako da.....razmisljam se da postanem politicar i jebem ovaj narod...jer za bolje ovaj narod i nije!

Smile

I pogledjate teme o Agrobanci i Dulicu (jer mene kao buduceg politicara to mrzi...imacu sluzbe koje to rade umesto mene  Smile )...ja garantujem da je svaki drugi napisao "Ma sta mi se tu kurce, nek se jave kad uhapse Miskovica"....i gotovo sam siguran da isti ti sad kenjaju zasto je uhapsen Miskovic.

Stoka!....lepo ja kazem  Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2012, 01:22:36 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Bravo za Vucica !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2

Костић: Србија да прихвати ГМО

Београд – Интерес Србије је да задржи органски здраву храну али не сме да занемари да је један од услова за пријем у СТО да прихвати употребу генетски модификоване хране. Ово каже председник МК Групе Миодраг Костић и додаје да је Србија „мала“ земља са 4,2 милиона хектара обрадиве површине и да би требало да сачува квалитет који има.

Према његовим речима, земље које имају много веће површине обрадивог земљишта, али на којима су приноси мали, требало би да размисле о ГМ производњи.

„Да ли је штета већа од употребе ГМ хране или да од глади умре неколико милиона људи у свету, велико је и озбиљно питање“, казао је Костић.

МК Група је представник фирме која се бави производњом ГМО семенског материјала Монсанто, али српско тржиште снабдева само хемијским производима за пољопривреду. У Србији је Законом о генетски модификованим организмима забрањена производња и промет генетски модификованих организама.

vaseljenska
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 5
Ispituju se i poslovi sa Šarićima

Izvori iz istrage otkrili su da postoji sumnja da je Marko Mišković imao ulogu u pranju para za Darka Šarića.

IZVORI iz istrage otkrili su da postoji sumnja i da je Marko Mišković imao ulogu u pranju para za Darka Šarića, pljevaljskog narko-bosa koji je još u bekstvu.

Vicepremijer Aleksandar Vučić je pokazao papir kojim se dokazuje plaćanje konsultantskih usluga firme „Fajnenšel ejndžels“. Reč je, kako se sumnja, o preduzeću Darka Šarića, registrovanom u američkoj državi Delaver. Dve isplate u iznosu od tri i dva miliona evra holandskoj firmi „Grejt investments kooperejšn“, za koju se pretpostavlja da pripada Marku Miškoviću, otkrivene su još u akciji „Balkanski ratnik“.

Proverava se i to da li je Šarić pozajmio Miškoviću pet miliona evra u gotovini i da mu je kasnije taj dug vraćen preko računa. Pare su vraćene pod formom plaćanja navodnih konsalting usluga za ispitivanje tržišta u Crnoj Gori. Inspektori srpske policije koji rade na ovom slučaju zbog toga smatraju da cela transakcija predstavlja klasično pranje novca.

Druga navodna povezanost Miškovića i Šarića tiče se izgradnje „Belvila“. Ona je otkrivena u istrazi protiv Ive Sanadera, bivšeg premijera Hrvatske. Navodno su austrijske vlasti istražujući povezanost „Hipo Alpe Adrija banke“ sa Sanaderom, otkrile više finansijskih transakcija čija je dokumentacija vodila do izgradnje naselja u novobeogradskom Bloku 67.

Navodno, preko određenih of-šor kompanija u Holandiji, za koje se sumnja da pripadaju Šariću, uplaćeno je 100 miliona evra na račune „Hipo Alpe Adrija banke“, u prvom redu u Lihtenštajnu. Uporedo s tim, od 2007. do 2009. filijala „Hipo Alpe Adrija banke“ u Holandiji, firma „Hipo grup Nederlands korporejt fajnens“, odobrila je kredit od 81,56 miliona evra, a filijala „Hipo Alpe Adrija internešenel“ odobrila je 2008. i 2009. još jedan kredit od 17,9 miliona evra.

Krediti su prebačeni na račun preduzeća „Blok 67 asosiejts“, koje je bilo zaduženo za gradnju naselja „Belvil“. Otplata kredita je vrlo brzo prestala, od oba kredita vraćeno je oko 8,5 miliona evra, a banka je dug interno namirila iz sume od 100 miliona koju je, kako se sumnja, Darko Šarić ranije uplatio.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Ради се о томе да је лопов ухапшен због крађе. А то што ти радиш је исто оно што су овде неки огорчени противници жутих радили док су они били на власти... критиковали шта год ураде, небитно шта је то било, јер не може сигурно да буде добро чим су они то урадили. И онда се креће са мистификовањем, теорије завере, измишљање којекаквих глупости, замена теза...

Оно што знам јесте да је Мирослав Мишковић највећа лопужа и хохштаплер у Србији који је до јуче ведрио и облачио целом државом и као таквог нико није смео да га пипне, па ни претходна власт. И то што је производња на 30% у односу на 90. годину као и то што је напољу још лопужа из политичког и тајкунског миљеа који нису ухапшени, не мења чињеницу да Мишковић треба да буде у затвору. Нисам ни ја њихов присталица, нисам за њих гласао нити ћу убудуће гласати, али ћу да признам кад се уради нешто ваљано.

Следеће је да се ова багра осуди на дугачку робију.

Smile Smile Smile

Da pratimo sled dogadjaja  Smile ...
Kad je bila afera Agrobanka - Medisjak hajka, sto ne uhapse nekog politicara-ministra, slikaju se za medije, kad uhapse nekog ozbiljnog onda nek se jave, mazu oci narodu
Kad je priveden Dulic - ma nek se jave kad uhapse Miskovica, hapse sitnu ribu, slikanje za medije sa jadnim i bespomocnim Dulicem
Kad je uhapsen Miskovic - ma dogovorice se oni, izacice iz pritvora, mazu oci narodu dok cene rastu,
Kad ovaj bude osudjen (jer Vucic sad ne moze da dozvoli da ovaj izadje iz zatvora ni pod stavkom razno - to bi bilo njegovo politicko samoubistvo...ako ne i biolosko Smiley ) - a sta ja imam od toga sto su oni uhapseni, kad je proizvodnja pala i nemam platu

Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
I Posle Mene JAA

Ne buni se niko, nego je problem sto je taj isti obican narod koji radi u drzavnim organima dozvolio to, neces ti promeniti sistem nego sistem tebe.

Sve ce teci po starom, otisao Miskovic, Kostic ostao, izgleda ce Kostic dobiti mesto pocasnog milijardera na forbsovoj listi.

Kapiras u cemu je problem?

Veci je problem korupcija, jer ce sutra Dveri vijati Vuciceve tajkune.

Pljujemo ovde SAD, tamo ako ne platis porez oduzmu ti i vazduh sto dises.

Sedite malo razgovarajte sa inspekcijom, barem onaj ko moze da dodje u kontakt sa njima, preko 50 % firmi u srbiji muljaju, traze rupe u sistemu da bi zaobisli porez, u sustini mali broj firmi radi legalno i to nisu moje reci.

« Poslednja izmena: 13. Dec 2012, 11:14:25 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.