Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32504 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
Srbomrzac mi nije ništa odgovorio.

Riječi i epiteti kojima obasipaš druge, najbolje govore o tebi samoj..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne bas.. realno govoreci ako nekom kazes da je divan a on to jeste to je istina.. isto kao kad nekom kazes da je idiot, ako je on stvarno idiot u tome nema nista lose  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
S-Mario, uz svo postovanje, nakon svega sto si napisao na ovom forumu, moras oprostiti i poneku uvredu, iako uvrede "en general" ne cenim.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
koje druge?
Reči ili epiteti?
Djubre, kaša i na osnovu kojih još reči zaključuješ kakva sam ja?
Iz svega što si ovde napisao, zaključila sam da ..ne da mrziš Srbe...nego ih prezireš. A ti negiraj ako nije tako!

Ne brini Ainhoa, neću da napišem ovde baš sve što mislim o drugima.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2005, 00:04:11 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Srbomrzac mi nije ništa odgovorio.

Riječi i epiteti kojima obasipaš druge, najbolje govore o tebi samoj..

I još nešto, kakvim ti rečima obasipaš mene...pošto i ti govoriš i sudiš o Srbima onako, ''sa stidom'', generalno?
« Poslednja izmena: 28. Jun 2005, 00:06:18 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Eh, Makishon, nemoj pogreshno da me razumesh, apsolutno razumem tvoju reakciju. Ne kazem da je na mestu, ali je opravdana i izazvana.  Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Znam Ainhoa...razumela sa te Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
@tomahavkic
Nemam namjeru da ti bilo sta objasnjavam jer sam ti mnoge stvari vec ranije rekao u okviru tema na politickom i geopolitickom forumu i na srpskom nacionalizmu ali ne mogu a da ne spomenem dva primjera muslimanske "objektivnosti" prema srpskim zrtvama (ovo stoga jer ti nas Srbe prozivas za neobjektivnost).
Naime, sjeti se kako su prosli srpski logorasi i porodice ubijenih Srba koji su na ulazu u kasarnu u centru Sarajeva (gdje je tokom rata bio logor za Srbe a sada je sjediste Suda BiH) pokusali da postave spomen plocu, upale svijece i poloze cvijece. Napadnuti su i verbalno i fizicki od "objektivnih" Sarajlija a isto im se desilo i u Tuzli kada su pokusali isto to uraditi na mjestu gdje je naocigled TV kamera pobijeno i zivo spaljeno oko 200 pripadnika JNA koje su ti isti "objektivni" Tuzlaci dokusurivali po obliznjim haustorima. A o reakciji politicara i "objektivnih" (citaj muslimanskih) medija necu ni pricati jer su osuli takvu "paljbu" po porodicama zrtava i prezivjelima kao da se radi o najvecim zlotvorima. A Tuzlaci stalno kukaju o pobijenoj mladosti Tuzle kada je navodna srpska granata pala i ubila oko 70 mladih ljudi (to se desilo nesto kasnije nakon masakra nad tuzlanskom kolonom) i svakoga ko posjeti Tuzlu vode da se pokloni tim zrtvama i pobijenoj mladosti Tuzle a pritom ni dan danas nema nikakvog traga (spomenik ili slicno) na mjestu gdje je pobijena kolona JNA a svako ko se usudi da pokusa poloziti cvijece ili zapaliti svijecu moze ocekivati da prodje kao i porodice pobijenih ili bivsi logorasi u Sarajevu ili Tuzli.

O hrvatskoj "objektivnosti" necu ni pricati jer sve je vise nego i ocigledno iz komentara super maria. Da sad neko ne izvuce moje rijeci iz konteksta kako je super mario samo pojedinac i da on ne odslikava stanje u cijeloj Hrvatskoj sjetite se kako reaguje danasnja hrvatska javnost, stampa, TV, radio, politicari (nebitno iz koje su stranke sa izuzetkom srpskih politicara) i da svi oni vide oluju i bljesak kao legalne akcije a ne kao etnicko ciscenje sto su one u stvari i bile.

Ti tomahavkic pricas o nekoj "objektivnosti" a ocekujes da samo Srbi priznaju svoje zlocine (i koje jesu ali i koje definitivno nisu pocinili) a da druge dvije strane presucuju svoje zlocine i da od svojih zlocinaca prave heroje dajuci im oreol svetaca i stiteci ih time od zasluzene ruke pravde koja bi ih trebala stici. I kada muslimani recimo Aliju Izetbegovica okivaju u zvijezde ili Nasera Orica ili Atifa Dudakovica onda je to OK a kada Srbi to isto rade sa Mladicem ili Karadzicem onda su oni zlocinci. Da si iole objektivna kao sto se pokusavas prikazati trebala bi isto tako kao sto pred nama Srbima napadas recimo Mladica i Karadzica napasti i pred tom svojom muslimanskom prijateljicom Aliju ili Nasera Orica ili pred onim tvojim divnim hrvatskim prijateljima da napadnes Tudjmana ili Antu Gotovinu. Pitam se koliko dugo bi to tvoje prijateljstvo sa muslimankom ili sa tim hrvatima potrajalo i kako bi se osjecala kada bi ti tvoji "objektivni" prijatelji pokazali zube jer im diras u svetinje. Ako je onaj bosnjacki forum sa kojeg se ocigledno informises tako objektivan onda bi trebalo da sve sto si ovde napisala protiv Srba napises tamo ali da potom, kao objektivna osoba, takodje spomenes i zlocine muslimana nad Srbima i da trazis od njih da i oni pokazu objektivnost i priznaju zlocine svoje strane. Zaista ce biti interesantno za posmatrati i citati njihove reakcije na taj tvoj izliv objektivnosti i shvatices da se njihova objektivnost svodi na blacenje Srba i velicanje njihovih zlocina kao i na umanjivanje ili totalno negiranje njihovih zlocina i velicanje njihovih zlocinaca kao heroja. A sve to prolazi (bar kod tebe) jer je ista ta zapadna propaganda stala na njihovu stranu i ocrnila Srbe toliko da je danas sasvim "normalno" reci da su muslimani dobri momci a Srbi losi.
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
u net kafeu sam pa mogu samo vrlo kratko

Moji hrvatski prijatelji ne podnose HDZ.
Moji muslimanski prijatelji odlicno znaju ko je Naser Oric i izvinjavaju mi se kad ga pominju.Smatraju ga ludakom kao i ja.To su osobe koje su u ratu propatile,obrati paznju.

Ja na hrvatskom forumu nikad ne pisem nista negativno o Srbima.A ono sto NISAM uradila,je da na hrvatskom forumu kao ovde napadnem tu njihovu mrznju i fiksiranost na 'nesrecu' koju kako oni smatraju imaju od Srba-za koju smatram da je paranoja i da nema mnogo racionalnog u tome.Uostalom o tome ne treba ovde da pisem.
I tamo ima mnogo ljudi koji preuvelicavaju i sa kojima se itekako ima sta polemisati ali ja se dosad nisam ukljucivala u politicke rasprave,kao ni ovde
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
tu njihovu mrznju i fiksiranost na 'nesrecu' koju kako oni smatraju imaju od Srba-za koju smatram da je paranoja i da nema mnogo racionalnog u tome

Ne radi se niti o mržnji, niti o fiksaciji prema Srbima.. Pa zar stvarno ne možete razumijeti da su tisuće sela i gradova bili 5 godina bombardirani, paljeni, razrušeni, ubijani nemočni straci, žene i djeca? U jednome trenutku Hr je zbrinjavala 400.000 protjeranih i izbjeglica iz Bosne i Hr! Nitko pametan ne misli da svi Srbi su ubojice ili loši ljudi, ali dogodilo se PUNO previše zločina, ubojstava i svega.. Zašto su katoličke crkve rušene i izravnane s buldožerima? Trebalo je ukloniti svaki trag da su tu živjeli Hrvati! Zato ne možete očekivati da ljudi koji su pretrpjeli takve strahote sada sve zaborave preko noći, kao da ničeg nije bilo..
Ljudi NISU idealna bića, neki se i se osvečuju za zla koja su doživjeli, iako ja to ne podržavam.. Srbi su odbacivali SVE planove koji su vodili mirnoj reintegraciji, čak i plan Z-4, koji im je davao autonomiju u Hr, ništa osim pripajanja Srbiji nije ih zanimalo.. Kad su na kraju vojno poraženi, čemu sada krokodilske suze? Sami su odlučili da idu na sve ili ništa, sami su naredili opću evakuaciju stanovništva..
Nemočne starce su ostavljali, JA sam osobno takve ljude nahranio, napojio i zbrinuo, vozio u lječnički stacionar, dok su Srbi pucali po nama!!! Ponosim se time, da sam pomagao ljudima, kojih su se odrekla njihova vlastita djeca! Bojim se pomisliti na sudbine stotine hrvatskih staraca u okupiranim područjima, koji su pali u ruke četnika, radikala, čak i njihovih stranačkih vođa! Bilo je zločina i sa Hr strane, ja ih osuđujem, ali oni su bili reakcija, izazvani strahotama koja su se događala 5 godina..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.378 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.