Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32565 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
O cemu bi dokaze,ajde

Imam mnogo da pisem na ovu temu a sad nisam nesto u raspolozenju.

O cemu bi dokaze?
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Ja raspolozena a on zbrisao.
Gde su pitanja? Smiley
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Nije Kandicka trazila da dete iz Zrenjanina ili Leskovca odgovara, nego je trazila da se cela drzava proglasi kao krivac za Srebrenicu, sto je 6 miliona puta gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
O cemu bi dokaze?
Svemu sto izjavis na ovu temu. Za tebe je ko i za Natasu Kandic to jos jedna tema za mlacenje prazne slame i iznosenje sumnjivih cifara koje je neko nekad napisao, za jako mnogo ljudi to je deo zivota.

Citat
Ja raspolozena a on zbrisao.
Nemoj da izazivas, pokazi sta umes bez tih pateticnih izjava.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Dosad sam nisi pokazao sta umes.Nadala sam se da ces proveriti to sto govoris pa bar znati o cemu se radilo,a ne iz svog neznanja optuzivati druge da mlate praznu slamu.

na netu imas mnoooooooogo sajtova o tome

izmedju ostalog:

holandski sajt,jer se oni osecaju odgovorni(ima i engleska verzija):   http://www.srebrenica.nl 

mudzahedinski sajt:  http://bosnjacki-front.com  gde je najdetaljniji prikaz sa sve imenima svedoka

ovaj link sa holandskim sajtom nece da mi uspe.
sad cu ja da napisem ukratko sta se desavalo
« Poslednja izmena: 22. Jun 2005, 18:37:02 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Dosad sam nisi pokazao sta umes.
Zato si ti svaki put pobegla kad je trebalo da se iskazes.
Citat
Nadala sam se da ces proveriti to sto govoris pa bar znati o cemu se radilo,a ne iz svog nemanja pojma optuzivati druge da mlate praznu slamu.
Meni je dovoljno da procitam sta je Zoran Stankovic rekao o tome i da mi bude sasvim jasno sta je i kako je tamo bilo.

Citat
holandski sajt,jer se oni osecaju odgovorni:   http://www.srebrenica.nl
Vise puta je prikazan video snimak na kome holandski vojnici igraju kolo sa mladicevim snagama, zderu piju i redno, a posle su price proturane kako su oni drzani na silu. Jedna vlada je pala zbog postupaka njihove vojske, a danas i dalje na sudu mozes da cujes kako su oni tamo drzani kao zarobljenici. To je dovoljno od njih.
Citat
mudzahedinski sajt:  http://bosnjacki-front.com\xA0 gde je najdetaljniji prikaz sa sve imenima svedoka
I .. to bi bilo sagledano sa svih strana jel? Sta mudzahedini kazu i sta kazu holandezi?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Tomahavkic, nije mi jasno šta ti toliko imaš da pišeš na ovu temu? Sve je već vidjeno, reči nisu potrebne. A ni rasprave ovakvog tipa.

Previše je potresno i ''za jednu''  i ''za drugu'' stranu...zato pre nego što bilo šta napišete ovde uzmite u obzir da možda neko, ko je nešto slično preživljavao, ovo čita. Ovo je samo moj predlog.

Pozdrav za sve!
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Hmm na taj... mudzahedinski ...sajt ne bih provirio ni da imaju tacan spisak, i da je sve istina sto kazu. Mudzahedini ko mudzahedini, krvopije, nisu nista bolje od mladica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Makishon,potrebne su dok ima ljudi koji to ne osudjuju i ne misle da je strasno.
Inace Srebrenica je nista prema onome sto dolazi

Citat
mudzahedinski sajt:  http://bosnjacki-front.com  gde je najdetaljniji prikaz sa sve imenima svedokaI ..

to bi bilo sagledano sa svih strana jel? Sta mudzahedini kazu i sta kazu holandezi?

Pa jel bi ti da ti sve dam na tanjiru?Izvuci ruke iz guzice pa se izvoli sam snadji za ostalo,kao sto sam se ja snalazila.A niko mi nista nije rekao.A jos cu i ukratko da ti napisem.Ne verujem da ces mi platiti
« Poslednja izmena: 22. Jun 2005, 18:46:27 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Dosad sam nisi pokazao sta umes.Nadala sam se da ces proveriti to sto govoris pa bar znati o cemu se radilo,a ne iz svog neznanja optuzivati druge da mlate praznu slamu.

na netu imas mnoooooooogo sajtova o tome

izmedju ostalog:

holandski sajt,jer se oni osecaju odgovorni(ima i engleska verzija):   http://www.srebrenica.nl

mudzahedinski sajt:  http://bosnjacki-front.com\xA0 gde je najdetaljniji prikaz sa sve imenima svedoka

ovaj link sa holandskim sajtom nece da mi uspe.
sad cu ja da napisem ukratko sta se desavalo

Naravno da neću da gledam te sajtove koje navodiš kao relevantne za dogadjaje koji su se dogodili u Srebrenici. Jer sigurno to nisu.
Osim ako objašnjavaju i one snimke na kojima muslimani ubijaju Srbe... ili gde muslimani ubijaju Hrvate....

Ne zanam šta pokušavaš, moj savet ti je da saviješ malo rep (ne vredjam, ovo je samo savet)
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.