Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prikazan snimak ubistva u Srebrenici  (Pročitano 32373 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Da cujem konkretno koju sam neistinu rekla.
Dovoljno je da pogledas izvore koje si navela za svoje tvrdnje vezano za Srebrenicu, i sve coveku bude jasno.
Mozes ti to da dozivljavas kao istinu, moze to i da lici na istinu, ali to nikad nece biti istina o onome sto se tamo desavalo.
Da konkluzija bude tacna obicno moras imati validne premise, a ti ih nemas.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Slazem se Sasha potpuno!

A sto se tice zlocina nad Srbima,posto sam shvatila u cemu je bio nesporazum...da ja previdjam precutkivanje zlocina nad Srbima,sve zasnovano na tezi svi su zlocini jednaki.Da,slazem se,za sve zlocine treba da se zna i nijedan ne treba da se precuti.Slazem se da je srpska strana cesto zapostavljena.Slazem se da se to radi u funkciji propagande.

Za razliku od toga,u Srbiji su sve ostale strane zapostavljene.U funkciji propagande.
U Americi se od pocetka prica samo o Srebrenici a ne i o zlocinima nad srpskim selima.
U Srbiji treba 10 godina da se pocne da prica za Srebrenicu,dotle se pricalo samo o zlocinima nad selima.
Nijedno nije u redu ali razlicito je precuteti 8000 ljudi u ime 200 nego 200 u ime 8000.

A sto se tice te proklamovane jednakosti na koju se svi ovde pozivate.Kako ste me napali kad sam ispricala o muslimanskoj zrtvi?Nasta to tebi lici?Na jednakost prema zlocinu? Ja sam djubre,krava sto sam nesrecna zbog muslimanske zrtve,da ne govorim da mi je prijatelj.Kolike sam uvrede dobila zbog toga

Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2005, 18:17:50 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Citat
Da cujem konkretno koju sam neistinu rekla.
Dovoljno je da pogledas izvore koje si navela za svoje tvrdnje vezano za Srebrenicu, i sve coveku bude jasno.
Mozes ti to da dozivljavas kao istinu, moze to i da lici na istinu, ali to nikad nece biti istina o onome sto se tamo desavalo.
Da konkluzija bude tacna obicno moras imati validne premise, a ti ih nemas.

Nisu validne premise izvestaji UN,muslimana,ljudi kojima je rodbina pobijena? Jel ti treba dovesti ljude koji su sve to doziveli pa da ti oni pricaju.
Kakve su premise kojima ti raspolazes,sto se tice ne samo Srebrenice,nego svega.
Srpska televizija?Kablovska?Jesi li nekad video kako to izgleda,jesi li doziveo kako je tamo?
Meni su ljudi pricali sta im se desavalo,a ti si gledao na TVu. I normalno,mogao za sve da izjavis da 'nije tacno',da je 'propaganda'.Kad budes video svojim ocima ili popricao s nekim ko je to doziveo,onda cemo biti ravnopravni sagovornici.

Da ne dodajem da sam spremna da saslusam i srpske zrtve ali izgleda da je to potrebno.Ne tice me se ko je zrtva.Tice me se sta su joj uradili.Sto se mene tice pomoci cu SVIMA.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2005, 18:25:33 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Koliko puta su svi do sad rekli da je 8000 cista fikcija za koju nema nikakvih dokaza te da su ti ljudi uglavnom davno umrla, ziva ili nestala lica i lica koja je njihov voljeni Naser Oric ubio a da je mozda 10-15% toga istina, a da je svega 3% tih zrtava zaista nadjeno?
Zatim, ocekuj da neces biti prozvana onog trenutka kad tako kao sto ne precutis muslimansku, isto tako ne precutis ni svaku srpski zrtvu.

Citat
Nisu validne premise izvestaji UN,muslimana,ljudi kojima je rodbina pobijena?
Nisu, jer je nadjeno 250 leseva a za ostale se ni ne zna da li su pobijeni.. to sto je neko sastavio spisak i rekao da to tako treba nema veze sa realnoscu.
Lepo je malaj rekao, svako ko se i malo seca zna da su prve cifre bile 20 000, pa je palo na 10 pa na 8, a kad je trebalo ici nadjeno je svega nekoliko stotina.

Citat
Kakve su premise kojima ti raspolazes,sto se tice ne samo Srebrenice,nego svega.
Vrlo opipljve, krvno povezane. A ja za razliku od tebe ne tvrdim da znam istinu, ja samo kazem da znam sta nije istina.

Citat
Srpska televizija?Kablovska?Jesi li nekad video kako to izgleda,jesi li doziveo kako je tamo?
Ti si zato dozivela kroz pricu 2-3 osobe kojima je stalo da nekog ocrne...

Citat
Meni su ljudi pricali sta im se desavalo,a ti si gledao na TVu
Tebi su pricali ljudi koje ne znas, a meni rodbina i najuzi njihovi prijatelji... zanimljivo..

Citat
I normalno,mogao za sve da izjavis da 'nije tacno',da je 'propaganda'
Ti veruj svima pa ces jako lepo proci u zivotu.

Citat
Kad budes video svojim ocima ili popricao s nekim ko je to doziveo,onda cemo biti ravnopravni sagovornici.
Kad ti budes imala bilo kakvih dodira sa realnoscu, mocicemo biti ravnopravni sagovornici.

Citat
Da ne dodajem da sam spremna da saslusam i srpske zrtve ali izgleda da je to potrebno.Ne tice me se ko je zrtva.Tice me se sta su joj uradili.Sto se mene tice pomoci cu SVIMA.
Ovo je delovalo toliko uverljivo da ako je neko i imao u planu sta da ti kaze sada ce se suzdrzati.
I ko si ti da bilo kome pomazes? Hoces li im vratiti ono sto su izgubili? Neces.
Hoces se postarati da svako dobije sta je zasluzio? Ne lici ti to malo na informbiro.. komsija me nervira, ajde da ga prijavim, docice ljudi koji svima veruju i mozak koriste samo dok spavaju pa ce ih odvesti
« Poslednja izmena: 27. Jun 2005, 18:28:55 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
U videu smo videli da je 5-6 ljudi ubilo 5-6 drugih ljudi.

Od ovih 5-6 ubica svi su bili drzavljani Hrvatske (neki su, ali tek post factum stekli i drzavljansvo Srbije, ali ga tada nisu imali).

Takodje su ostali clanovi grupacije (tzv. "Skoprioni") drzavljani Hrvatske -- neki od njih po narodnosti Srbi, ali neki -- kao sto smo saznali -- i Hrvati.

Od ovih 5-6 ubijenih svi su (valjda?) bili drzavljani B-Hercegovine.

----------------------------------------------------------------

Kakve, dakle, veze ovo sve ima sa Republikom Srbijom ??? 

Zasto ne govorimo o zlocinu u Ruandi gde je bilo daleko vise zrtava?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Lepo je malaj rekao, svako ko se i malo seca zna da su prve cifre bile 20 000, pa je palo na 10 pa na 8, a kad je trebalo ici nadjeno je svega nekoliko stotina.

Verovatno si mislio na 2500,posto je to cifra koju nasi tvrde.To jest tako se izjasnio onaj general na tribini,s obzirom da je oko 1000 poginulo vec u pokusaju proboja.U toj koloni od 1000 oko petina je bilo naoruzanih,opet izvor taj isti general(koji je inace bio jako antimuslimanski nastrojen,dakle daleko od toga da je delovao nepristrasno,iako se izjasnio da ja Srebrenica zlocin).

Citat
Vrlo opipljve, krvno povezane. A ja za razliku od tebe ne tvrdim da znam istinu, ja samo kazem da znam sta nije istina.

Sta nije istina,reci da i mi znamo.
Takodje ja znam da nije istina da je sve americka propaganda.Sto je jos gore,americka propaganda je bazirana na istini.A ja je videla.Mozes i ti.Izvoli.

Citat
Tebi su pricali ljudi koje ne znas, a meni rodbina i najuzi njihovi prijatelji...

Imas muslimansku rodbinu?Ili ne?Vidim imas objektivne izvore informacija,onako jednostrane kako si meni pricao.A i sto se tice njih kao izvora informacija i 'premisa'.Jesu li osteceni?Mislis da su povredjeni uvek objektivni?Mi treba da im verujemo?Ja im verujem sta su doziveli,i nista dalje od toga.To je poenta onog 'samo konkretno'

Ja takodje tvrdim da znam sta NIJE istina,a to je vecina informacija koju pricaju nasi mediji,ili mnogo bolje receno vecina informacija koju PRECUTKUJU ili NEGIRAJU nasi mediji,dok ne budu morali da ih priznaju.Kao sto evo pocinje.I to su priznali samo jedan.Ja jos nigde nisam cula da se prica ni o Sarajevu.Nigde zlocina nigde nista.A pobijene Srbe ce uvek navoditi.Gde je tu ravnopravnost,'jednakost zlocina'?

« Poslednja izmena: 27. Jun 2005, 19:21:49 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867

Ne znam Tralala Smiley Jel imas ideju?
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Ne znam Tralala Smiley Jel imas ideju?

Imam, tomaha. Mislim da je to zato sto si licemerna.

Toliko licemerna da u kontekstu smrti stotina hiljada Crnaca stavljas iscereni smajli, dok lijes krokodilske suze nad smrcu svojih prijatelja Belaca (u ovom slucaju Bosanaca).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
Ja mislim da je to zato sto nije tema. Smiley
A ti je otvori.

ps. I to mislim bas pod tim nazivom
« Poslednja izmena: 27. Jun 2005, 19:26:09 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Da, to nije tvoja tema -- jer nemas licni interes.

Sudbina "nekih tamo" Afrikanaca je za tebe irelevantna.

Nije ti na agendi.

Jer te niko ne placa da se bavis smrcu tih ubogih ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.