Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pricha o sveshteniku ,rabinu i SS-ovcu ..  (Pročitano 9867 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Oficir SS nesiguran u svoju muskost i u strahu da ce biti sexan u anus, upravo u svesteniku i rabinu vidi svoje drugo ja, pa to svoje drugo ja ostro napada i ponizava. U celu pricu se u kljucnom momentu ubacuje Bog, koji je barem po definiciji hriscana i judeja mocan i izuzetno muzevan muskarac. SSovac svoje drugo ja projektovano u svestenika i rabina zeli da oslobodi autoriteta Boga kao konkurentnog muskarca da bi on sam postao "jedini pevac u dvoristu" bez konkurenata sa kojima bi zenke mogle da ga uporede ili avaj izaberu drugog! (drugi - Bog, crnac, bogati jevrejin...)
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
nije oficir nego obichan vojnik  Smile Smile vas dvojica neke svoje strahove projektujete na njega ,mada je on u ovoj prichi vishe prirodna sila nego lichnost.

probacu to da vam objasnim na jedan drugi nachin :
zashto je smrt tog rabina i sveshtenika u blatu smeshna i jadna , a smrt tog ss-ovca na bojnom polju moze biti i uzvishena ?

kad neko umre u blatu ,bespomocan i u strahu - ceo njegov zivot i njegov pogled na svet se prelama kroz takvu smrt . jednostavno ,sve njegove ideje se razbijaju o tu realnost smrti u blatu. s druge strane ,uzvishena smrt daje vrednost zivotu i idejama koje su choveka vodile kroz zivot. ako ss-ovac pogine hrabro ,boreci se protiv jakog neprijatelja, on time oplemenjuje ideje koje su ga vodile kroz zivot i za koje je umro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Doticni SSovac ne jurisa hrabro na nadmocnijeg neprijatelja da bi umro uzvisenom smrcu, vec se izivljava nad slabijima.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
LG 4X HD
Citat
kad neko umre u blatu ,bespomocan i u strahu - ceo njegov zivot i njegov pogled na svet se prelama kroz takvu smrt . jednostavno ,sve njegove ideje se razbijaju o tu realnost smrti u blatu. s druge strane ,uzvishena smrt daje vrednost zivotu i idejama koje su choveka vodile kroz zivot. ako ss-ovac pogine hrabro ,boreci se protiv jakog neprijatelja, on time oplemenjuje ideje koje su ga vodile kroz zivot i za koje je umro.
nemoj me zasmejavati,smrt ss-ovca koji umire negde daleko  od svog doma u ruskoj kaljuzi je uzvishena?
jedina razlika izmedju smrti tog sveshtenika ili rabina je u tome shto je oni umrli kao zrtva jednog idiota,a ss-ovac kao zrtva sopstvenog idiotizma.
i naravno ono shto je Imaginelo napisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
vas dvojica opet projektujete svoj uzasan strah od smrti i na tog ss-ovca . nije vazno gde chovek umre ,nego kako . ss-ovac je mogao da umre hrabro i uzvisheno i u rusiji i bilo gde. rabin i sveshtenik to nisu mogli nigde. ja sad vas pitam : kako cete se vi suochiti sa smrcu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
vas dvojica opet projektujete svoj uzasan strah od smrti i na tog ss-ovca . nije vazno gde chovek umre ,nego kako . ss-ovac je mogao da umre hrabro i uzvisheno i u rusiji i bilo gde. rabin i sveshtenik to nisu mogli nigde. ja sad vas pitam : kako cete se vi suochiti sa smrcu ?

Nije on mogao da umre bilo gde, umro je tamo gde su ga poslali, a ako ti mislis da su ss-ovci osecali uzvisenost dok su se smrzavali i gladovali na ruskom frontu, da bi poginuli od ruskog metka, onda si u velikoj zabludi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
verovatno govorimo o razlichitim ss-ovcima Smile Smile. ovaj moj se dobrovoljno prijavio u ss i borio se do kraja iako je mogao da pobegne Smile  ne tvrdim ja da su svi ss-ovci bili hrabri ili da su svi jevreji kukavice ,nego o jednom konkretnom,reprezentativnom sluchaju .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Aha, znaci tvoj ss-ovac je pas rata  Smile. Reprezentativniji je moj ss-ovac, tvoj je ipak izuzetak, nije bio problem biti hrabar dok se jurisalo u Poljsku ili Francusku, ali kad dodjes u ozbiljnu opasnost od smrti... Nedavno je bio dokumentarac o iskrcavanju u Normandiju kad su pricali sa bivsim nemackim, ali i saveznickim vojnicima i ono sto su i jedni i drugi istakli kao dominantan osecaj u takvoj situaciji je strah, nikakva uzvisenost. I da, i jedni i drugi su istakli da su svo vreme u sebi izgovarali molitve, tako da moze da se kaze da je smrt onih koji su poginuli bila dosta slicna smrti rabina ili popa iz tvog primera. Samo da se razumemo, moze ideal koji vojnika vodi u rat biti uzvisen (barem u njegovoj glavi), ali smrt tesko da moze biti takva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Зар нико не види да је БФ есесовац а да су рабин и свештеник сви остали...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
 svako ljudsko bice oseca strah ,ali ga svako ljudsko bice ne pobedjuje. ako bash insistirash ss je bio najbrojniji pri kraju rata (na pochetku rata je bilo malo ss divizija ,u stvari nijedna Smile) tako da su svoju reputaciju stekli bash u borbama 43,44,45 . chinjenica je da su se ss-ovci uglavnom borili hrabro do kraja rata , dok su jevreji uglavnom umirali u strahu bez ikakvog otpora . naravno ,bilo je i suprotnih sluchajeva ,mada kao shto rekoh ,moje namere nisu da pishem istoriju ,nego dajem jedan primer ponashanja ljudske svesti.
ne iljushine ,ja nisam ss-ovac ,a nadam se da i ti nisi kao rabin i sveshtenik Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.