Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 17:30:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Price iz kladionice  (Pročitano 37034 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nego, nešto me zanima, ne znam da li se o tome pisalo... ja volim da odigram za uplatu od 50 kinti pet šest prelaza, da napravim maximalnu isplatu... kod mene je u kladži to 300.000. E sad, zamisli da stvarno taj tiket izadje, dal bi ovi tamo isplatili, mislim, čisto sumnjam da ne bi, ali brate, Srbija je ovo, svako gleda da te za.ebe ako može. Zanima me ako neko zna malo više o tome, koja je mogućnost da kladionica ne isplati dobitke, jer to procesuiraju sudovi i te stvari... Baš sam pričao sa ovim tipom koji radi u kladionici i on kaže da tokom vikenda maximalno imaju do 30.000 isplate na tiketima, i da ne zna šta bi bilo kad bi morali nekom da isplate 300.000, najverovatnije, kaže da bi gazda prso. Da se razumemo to je mala kladionica, u zgradi, čisto se mi tu iz kraja kladimo tu. Mislim, jel bi oni stvarno imali te pare tipa 300.000 ako već max isplate što se izadje za vikend 30.000. Dal bi se čekalo na pare, koliko...

A niko ti nije odgovorio da li taj dobitak moze sudski da se goni ako kladionica nece da plati ?
zato ja izbegavam u nasim kladionicama da igram na velike pare--onaj iza pulta i kad mi isplacuje par hiljada dinara me gleda kao da sam mu sve pobio..
I na koje nase kladionice,konkretno ,mozes da se oslonis da ces biti regularno isplacen bez obzira na visinu evntl. dobitka?

Jednom pre 6,7 godina uplatim 300 dindzi na nesto bezveze 0-1 gol,kv.preko 3.00, nekih 900 i nesto dinara..sledeceg dana sam morao da palim i ostavim ortaku tiket da naplati ako dodje.Tip prosao,on dodje tamo posle nekih 5 dana a ovi mu kazu:"E ne moze sad isplata,trebao si da dodjes odmah sutra" Smile
« Poslednja izmena: 28. Mar 2010, 13:08:49 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Prvo.
On mora po zakonu,u banci da ima valjda trostruku sumu od maximalnog dobitka,e sad,to je neko pravilo,a koliko se ovjde postuje,to je diskutabilno.
Drugo,imas pravo da ga tuzis ako ti posle 30 dana ne isplati,lijepo sacuvas tiket,ako nema para,ti premuzmes kladu  Smile

U svakoj varijanti je DUZAN da ti isplati.Koji matrag otvara kladionicu ako nema para da isplacuje?
Zato lijepo,odes u jake,evropskog kalibra kladionice,i ne brigaj.. Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
ako nema para,ti premuzmes kladu  Smile

A i on veoma dobro zna kako i na koji nacin se preuzima klada  Smile
Dobra ideja,voleo bih da imam sopstvenu kladu Smile
Hvala Goranac
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Pa sad...Ako se malo razumije u pravo i mesetarenje znce... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Svetsko prvenstvo 2002.-e u Japanu i J. Koreji, chovek uplacuje lovu da ce Oliver Kan biti proglashen za najboljeg igracha prvenstva. Nemachka neochekivano ulazi u finale i gubi od Brazila, ali FIFA proglashava Kana za najboljeg igracha celog prvenstva. Dolazi chovek da podigne pare a oni njemu kazhu:"Ne, ne, za nas je Ronaldo najbolji igrach i mi smo vec isplatili ljude." Seoska neka kladionica je u pitanju.  Smile

Ako se ne varam Ronaldo je proglashen za najboljeg igracha finalne utakmice.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One X
Ovu priču mi je ispričao prijatelj koji radi u kladionici, nisam lično prisustvovao, ali imam razloga da verujem kako je istinita. Desilo se to pre par godina.

Dakle u kladionicu ulazi momak koji radi na pijaci. Sa sobom nosi džak krompira i razno neko povrće. Seda za sto i uzima listu. Napolju je padala neverovatna kiša, pa mu je verovatno motiv bio da se sakrije od nevremena. Zabeležio je nekoliko parova na papirić, a onda mu se pridružila starija žena (verovatno majka). Uplatio je tiket. Bilo je to 10 parova tenisa, sve kečevi, maksimalna kvota 1.20 (verovatno Wimbledon ili neki drugi Grand Slam je bio u toku). Zatim su oboje otišli.

Nakon 15 minuta momak se vraća, bez majke, bez krompira, mokar kao miš. Uzima papirić, prepisuje svih 10 parova sa prethodnog tiketa i na svih 10 sada odigrao dvojke. Uplaćuje tiket, i kladionicu napušta uz reči olakšanja: "E, sad ne mogu da promašim" Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2010, 00:56:40 od dbCooper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Znas me,Znam te !

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 793
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
SonyEricsson K610i
Ovu priču mi je ispričao prijatelj koji radi u kladionici, nisam lično prisustvovao, ali imam razloga da verujem kako je istinita. Desilo se to pre par godina.

Dakle u kladionicu ulazi momak koji radi na pijaci. Sa sobom nosi džak krompira i razno neko povrće. Seda za sto i uzima listu. Napolju je padala neverovatna kiša, pa mu je verovatno motiv bio da se sakrije od nevremena. Zabeležio je nekoliko parova na papirić, a onda mu se pridružila starija žena (verovatno majka). Uplatio je tiket. Bilo je to 10 parova tenisa, sve kečevi, maksimalna kvota 1.20 (verovatno Wimbledon ili neki drugi Grand Slam je bio u toku). Zatim su oboje otišli.

Nakon 15 minuta momak se vraća, bez majke, bez krompira, mokar kao miš. Uzima papirić, prepisuje svih 10 parova sa prethodnog tiketa i na svih 10 sada odigrao dvojke. Uplaćuje tiket, i kladionicu napušta uz reči olakšanja: "E, sad ne mogu da promašim" Smile
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
hhahaha koji lik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

hodac sivih cesta

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 167
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.1.249.1045
moj kum je covek od zanata koji kada odigra tiket ne zna da procita parove tj. imena klubova. Tako na primer jednom nije znao da procita manchester united... covek ode stavi 1000din i lik iz kladze ga zove da dolazi po pare dok mu nisu oteli tiket...u pitanju je dobitak 100000din...  Smile
IP sačuvana
social share
One life
One love
One club

Pride of London

Chelsea F.C.
Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ovom prilikom cestitam tastu jucerasnji dobitak..krenuo covek do radnje po kisi, pa svratio da odigra nesto na Inter i Celzi da mu bude zanimljivije da gleda..dodjem kod njega, pokaze mi tiket, ja se prvo smejao..ubacio i Holandjane.. uplata 200 din, dobitak 52000 din..Fiorentina-Inter X-2...  Celzi-Bolton 1-1...Vitese-Breda 1-X.. Herenven-neki supci 1-1..  gledamo zajedno sve..Breda izjednaci u 92., Celzi da gol u 44. i covek ne veruje..a hteo da uzme kes kredit da plati sve oko kola za 500 eura..kanda nece do banke sada Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 17:30:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.