Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:03:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Price iz kladionice  (Pročitano 37036 puta)
Svakodnevni prolaznik

This time, next year, we'll be millionairs ...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 5228
Negde sredinom devedesetih (kad su prve kladionice otvorene u nas) jedan lik (kog znam iz viđenja) dođe da vidi šta to tu ima i da baci neku kintu...... Nemajući pojma kako se igra u kladionici, uzme ajd bezveze da odigra dve utakmice 1-2, dve kvote po 35, ukupno 1225.... Jedna je bila Anderleht - Genk (ili Gent), a druge se ne sećam......
Elem, poluvremena 1:0 na obe, krenula druga poluvremena, na obe 1:1, i negde pred kraj Anderleht prima gol, tip se iznervira, zgužva tiket, baci ga u kantu i krene kući............
Usput priča ostalima kako ga nije htelo, Anderleht gubi 1:2, a on igrao od 1 do 2 gola (?!?!?!)...........  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Naravno, ostali se čude kako to kad ta igra ne postoji, izvadi on tiket iz kante, kad tamo dve utakmice iz keca u dvojku.............
Sačeka on i onu drugu, i ona se završi 1:2............  Smile Smile Smile

Ladno je dao tada dve marke, a uzeo dva i po soma maraka.............

Pa vi vidite..........
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 18:39:49 od zdravko77 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Motorola GLEAM
Nego, nešto me zanima, ne znam da li se o tome pisalo... ja volim da odigram za uplatu od 50 kinti pet šest prelaza, da napravim maximalnu isplatu... kod mene je u kladži to 300.000. E sad, zamisli da stvarno taj tiket izadje, dal bi ovi tamo isplatili, mislim, čisto sumnjam da ne bi, ali brate, Srbija je ovo, svako gleda da te za.ebe ako može. Zanima me ako neko zna malo više o tome, koja je mogućnost da kladionica ne isplati dobitke, jer to procesuiraju sudovi i te stvari... Baš sam pričao sa ovim tipom koji radi u kladionici i on kaže da tokom vikenda maximalno imaju do 30.000 isplate na tiketima, i da ne zna šta bi bilo kad bi morali nekom da isplate 300.000, najverovatnije, kaže da bi gazda prso. Da se razumemo to je mala kladionica, u zgradi, čisto se mi tu iz kraja kladimo tu. Mislim, jel bi oni stvarno imali te pare tipa 300.000 ako već max isplate što se izadje za vikend 30.000. Dal bi se čekalo na pare, koliko...
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 09:57:00 od superior »
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nego, nešto me zanima, ne znam da li se o tome pisalo... ja volim da odigram za uplatu od 50 kinti pet šest prelaza, da napravim maximalnu isplatu... kod mene je u kladži to 300.000. E sad, zamisli da stvarno taj tiket izadje, dal bi ovi tamo isplatili, mislim, čisto sumnjam da ne bi, ali brate, Srbija je ovo, svako gleda da te za.ebe ako može. Zanima me ako neko zna malo više o tome, koja je mogućnost da kladionica ne isplati dobitke, jer to procesuiraju sudovi i te stvari... Baš sam pričao sa ovim tipom koji radi u kladionici i on kaže da tokom vikenda maximalno imaju do 30.000 isplate na tiketima, i da ne zna šta bi bilo kad bi morali nekom da isplate 300.000, najverovatnije, kaže da bi gazda prso. Da se razumemo to je mala kladionica, u zgradi, čisto se mi tu iz kraja kladimo tu. Mislim, jel bi oni stvarno imali te pare tipa 300.000 ako već max isplate što se izadje za vikend 30.000. Dal bi se čekalo na pare, koliko...

шта знам....све зависи од кладионице до кладионице....код нас је један дечко пре пар година на 50 динара добио 100.000 и исплатили су га одмах а у питању је кладионица у селу.....знам да у зрењанину исплаћују сигурно....скоро је један дечко добио 500.000 и исплатили су га исти дан
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
U RMco-u ces da cekas par dana za dobitak od par hiljada dinara, a ne za 300 000. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Isplacuju uvek jer uvek i te manje lokalne kladionice pokriva neko veci
ja sam tako u jednoj lokalnoj east monako uzeo 2000e +11h cinimi se.lepo dosao,ovi mi rekli dodji za 2 dana bice gazda tu.ja dosao sa dva ortaka,gazda mi daje kovertu ja uzeo evre dinare ostavio gazdi,pruzio ruku i to je to
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

uvjek mi nesto treba...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N93
bio sam svjedok isplate na 1km dobitak 20000km ili 0.50e 10000e........kladionica je bas bas mala!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Ja jos nisam video kladionicu gde je limit milion dinara... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Go ahead, make my day

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC one m9
Pre jedno 2 godine neki deda(ali bukvalno) stavio 4 meca 1-x i doslo u 4 razlicite kladionice,na 50 dinsa  svaki tiket bio preko milion dinara- dosao mu lacio u 95 min,a max isplata u kladionicama 500000 dinsa,uglavnom covek je uzeo 2 000 000 din,inace uplati 50 din jednom u mesec dana,sta reci?!
« Poslednja izmena: 16. Feb 2010, 00:28:49 od Shomay »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1141
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Sony xperia miro
Pre jedno 2 godine neki deda(ali bukvalno) stavio 4 meca 1-x i doslo u 4 razlicite kladionice,na 50 dinsa  svaki tiket bio preko milion dinara- dosao mu lacio u 95 min,a max isplata u kladionicam 500000 dinsa,uglavnom covek je uzeo 2 000 000 din,inace uplati 50 din jednom u mesec dana,sta reci?!
  Smile
IP sačuvana
social share
Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 167
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung 
Da da...o njemu sam čitao u novinama (ako Alo može tako da se nazove) dekica je iz Niša
IP sačuvana
social share
Kada sam obavestio roditelje koliko mi treba za nov kompjuter rekli su mi : "Sine što se lepo nedrogiraš, ko sva druga deca! "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:03:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.