Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Преводиоци опет штрајкују :)  (Pročitano 48917 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Meni je u celoj prici kul kako su modovi i prevodioci titlova pokusali da predstave svog vlasnika kao ubogog siromaha koji jedva sastavlja da plati server   Smile
U celoj prici to mi je vrhunac. A strajk mi je potpuno nebitan, pogotovo ovi kilemetarski postovi u 30 boja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Samsung GT-S7580
У праву си, мене исто то све смараа  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Samsung GT-S7580
Иначе, Титлови су рекли да им смета то што су неки по нету отворили теме.. па, жао ми је, не може се цео нет цензурисат..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
HTC One
Е, тако се један јавио с мишљу да преводиоци треба да доврше сеозону док краја.. па, Ранере, брате, није то реално, живот је непредвидив, откуд ти знаш шта се десило овом што је преводио  Smile
Мени је то притисак.. неко мисли да ја треба да завршим превођење целе јебене серије.. па мени може у међувремену толико ствари да искрсне.. ствари које су битније од превођења неке јбне серије..  Smile А видим неки се љуте, још им и није јасно зашто се престаје с превођењем.. па мислим се, да л' су јбно нормални..  Smile

Како је многима невероватно то што неко престане да преводи, па ето, мени је још невероватнијее да некоме смета то што је неко престао да преводи..  Smile

Kada se dohvatis necega zavrsis ili nadjes zamenu. Ja sam prevodio SP a kada me je smorilo cekao sam da nadjem osobu koja ce da nastavi. Takodje, kada je redovni prevodilac prestao da prevodi Bones, uskocio sam dok nije dosla osoba koja je bila spremna da nastavi redovno sa prevodjenjem.

I vise ne govorim o jednom prevodiocu vec o PO. Ako oni za 2 godine nisu nasli osobu koja bi se bavila aktuelnom i odlicnom serijom, za mene su neozbiljni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Samsung GT-S7580
Па, не разумем те, стварно, Ранере. Ради се о добровољном превођењу. И ти сад треба да знаш да ли ћеш бити у стању да преведеш нешто до краја  Smile

С друге стране, ПО нити Титлови никада неће тражити преводиоца.. на преводиоцима је да изаберу шта ће преводити..

Хиљаду ствари у животу може да те спречи, а у крајњем случају, преводица може да смори нека серија..
« Poslednja izmena: 20. Avg 2015, 21:16:14 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
HTC One
Imam pravo na svoje misljenje a ono jeste kako sam ga izneo... s obzirom koliko se busaju u grudi za svoja prava, kvalitet, koliko su oni posebni sa svojim prevodima i sajtom, mogli bi bar da se potrude da najglednije serije prevedu.

Na Titlovima redovno izadje prevod za Suits... eto, na tim zlim Titlovima... ko bi rekao.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2015, 22:03:39 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Imam pravo na svoje misljenje

Наравно и ја ти га не забрањујем, тако кад неко каже да је то његово мишљење, ја имам осећај да он оће да ми каже да ја њега угњетавам, а тебе је немогуће угњетавати  Smile

Него, ја знам да ти имаш неке преводе, па ми зато чудно..
Није уопште ствар у томе јесу ли Титлови бољи или је ПО бољи од Титлова.. бар што се мене тиче, то није битно..

Него, ево зашто шта мени није јасно...

Citat: Titlovi
Naš princip je: ko ne želi biti ovde samo ne treba više da u pretraživač kuca titlovi.com.

Па, не серите бре  Smile

Значи, ако неки преводилац ставља своје преводе на ПО, а не на Титлове, Титлови ће његове преводе пребацити на свој сајт.. и онда они кажу оно горе цитирано.. па нема логике..  Smile

Ево шта још кажу...

Citat: Titlovi
Neka svi oni koji su izrekli optužbe na račun titlovi.com i administracije ovog sajta, budu aktivni članovi šest meseci, ali aktivni članovi titlovi.com, a ne predstavnici drugog sajta ili grupe ljudi s nekog drugog sajta. Neka svi oni koji pišu najgore o nama, na našim stranicama, u direktnom kontaktu s administracijom, dokažu svoje tvrdnje i svima dokažu da sajt titlovi.com i njegova administracija ne poštuje svoje članove i prevodioce. Registrujete se na titlovi.com i budete članovi titlovi.com.

Dakle, naš znak dobre volje je da, pored svih nepravdi, laži i uvreda nanetih nama, damo vam šansu da budete deo naše prevodilačke i spamerske družine, da nas upoznate direktno, a ne preko tuđih priča i dokažete/opovrgnete iznete tvdnje. Vaš znak dobre volje je da provedete neko vreme s našim članovima, prevodiocima i spamerima.

Nakon šest meseci aktivnog druženja, ukoliko pomirenje uspe, možemo ponovo razgovarati o međusobnom poštovanju i problemima koje tad budete imali, kao naši aktvini članovi.

При чему занемарују чињеницу да су се штрајку прикључили и неки њихови вишегодишњи преводиоци који су их веома подржавали...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
HTC One
Kako dobar pristup... posto ste u strajku, dodjite kod nas, provedite sest meseci ovde i ukoliko budete prevodili mi cemo vas spostovati.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Kako dobar pristup... posto ste u strajku, dodjite kod nas, provedite sest meseci ovde i ukoliko budete prevodili mi cemo vas spostovati.  Smile Smile Smile
Smile Ovako govno ni meni ne bi palo na pamet  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 600.8.9
mob
Apple 15
Иначе, Титлови су рекли да им смета то што су неки по нету отворили теме.. па, жао ми је, не може се цео нет цензурисат..
Komotno.

Neka pravilno odrade SEO i nece im biti problem "sto neko pise po internetu" Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.