Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Преводиоци опет штрајкују :)  (Pročitano 48881 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 45.0.2454.94
Zahtevi su odavno odbaceni, a prevoda nema i nece ih biti u buducnosti. Ne vidim poentu sajta PO ubuduce. Prevodila sam zato da bi ljudi to upotrebljavali, potpisivala se iskljucivo imenom, a ne sajtom jer sam znala da ce se uvek to negde brisati i dodavati razne druge adrese.

Ne razumem vise sta se radi. Nece biti kompromisnog resenja, sve nase prethodne prevode vec su prebacili kod sebe na sajt i promenili potpise, obrisali "reklame".

Ja sam mislila strajk je 100 dana da bi se pokazao kvalitet i azurnost. Sad shvatam da je strajk zauvek da bi se pokazalo - ne znam sta i ne znaju ni oni sta.
Stotine prevoda ne sluze nikome. To je istinsko gubljenje vremena i za prevodioca. A onaj sto ceka taj prevod odavno je odustao.

Sve u svemu - nonsens. Ovo sve razumem ako su resili da ugase sajt ili da interno menjamo prevode i to ako su raspolozeni da posalju. Ne vidim vise nikakvu poentu strajka, poenta se izgubila negde usput. Vidim i da prevodioci odustaju od prevodjenja i odjavljuju rezervacije. Ocekivano.
« Poslednja izmena: 16. Okt 2015, 03:28:07 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
HTC One
Resenje situacije - napraviti jos jedan sajta i na njega stavljati prevode za filmove i serije koji se kupe i sa PO i sa Titlova... i pritom brises sve, i prevodioce i sajtove, najbezobraznije, samo prevod... a ako ti se neko kao vlasniku sajta obrati sa bilo kakvim zahtevom, uvek isti default odgovor "Mrs".

I uopste se ne zezam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Citat
sve nase prethodne prevode vec su prebacili kod sebe na sajt i promenili potpise, obrisali "reklame".

Ниједан потпис аутора се није обрисао на Титловима Smile и то је милион пута речено. Десиле су се ситуације кад неко рецимо скине превод са ПО који је рецимо превео Зкарлов, избрише његов потпис и такав титл постави на Титлове. И тада је администрација Титлова рекла да аутор који је оштећен лепо пријави то њима и биће решено.
Проблем је настао са тим рекламама тј уметање пријеводи онлине.орг у потписе аутора са ПО. Као, припадност некој страници бла бла.
Ту ми је најјачи одговор дао лик, мислим да му је ник Фазазел или нешто тако слично. Превод је био за неку епизоду серије Dark Matter. Крај епизоде и иде:

Превод: Фазазел

Продајем маслиново уље

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Citat
Resenje situacije - napraviti jos jedan sajta i na njega stavljati prevode za filmove i serije koji se kupe i sa PO i sa Titlova... i pritom brises sve, i prevodioce i sajtove, najbezobraznije, samo prevod... a ako ti se neko kao vlasniku sajta obrati sa bilo kakvim zahtevom, uvek isti default odgovor "Mrs".

I uopste se ne zezam.

Kad počinješ s radom? Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
HTC One
S obzirom da sam se ozbiljno nosio mislju da to uradim, bices obavesten ako startuje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15

I uopste se ne zezam.

Ja sam to odavno rekla... Smile

A mislim da je rekao i Mrgec.. da ima toliko drugih, lepih, stranih sajtova  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
S obzirom da sam se ozbiljno nosio mislju da to uradim, bices obavesten ako startuje.  Smile
Nadam se da cu biti bar mod  Smile  ako ne prevodioc  Smile
Inace to sto mrgi lupeta su gluposti il je dobio 12 evra da sere svasta  Smile
Kratak pogled na PO prevodica lille.Znaci devojka je prevela sve moguce skandinavske i velske serije (jedina na netu ) i nikad nije napisala za mrgija ili vasabija nego se samo potpisala prevela lille.Pa je uredno bio prepisan i postavljen svaki njen prevod na titlovima sa nikom ClassicMovie kao preveo on i titlovi.com.I sad od kad traje strajk ovaj nista ne prevodi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Један анонимус обрисо другог анонимуса и сво пичкарање око тога? Јбт, виђо сам озбиљније свађе трогодишњака.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.71
Citat
Inace to sto mrgi lupeta su gluposti il je dobio 12 evra da sere svasta

И сендвич Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Citat
S obzirom da sam se ozbiljno nosio mislju da to uradim, bices obavesten ako startuje. Smile

Ako ti bude trebao neko da odgovara na pritužba sa "Mrš", tu sam... osim ako ne planiraš da to zadovoljstvo sačuvaš za sebe Smile

Citat
da ima toliko drugih, lepih, stranih sajtova

Sa srpskim titlovima?
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.