Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 08:41:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prevazici stidljivost  (Pročitano 20373 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Motorola 
u kaficu ima fora ako vidis neke devojke kazi konobaru za taj sto odnesi flasu vina,i reci poslao onaj gospodin i kad te one vide ti samo namignes podignes casu i pridjes.
Holy shit, dude.
Bezveze? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Узми стварi у своје руке
Mislim da mu je ovo najbolji savet u ovoj temi.

Боље је кад жене узму ствар у своје руке. Тад то већ и није мала ствар.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
pa hvala bogu, zato je i Bog dao muškarcima dršku... da bi žene mogle da je uhvate. (Fišizam)  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 20:04:28 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
u kaficu ima fora ako vidis neke devojke kazi konobaru za taj sto odnesi flasu vina,i reci poslao onaj gospodin i kad te one vide ti samo namignes podignes casu i pridjes.
Holy shit, dude.
Bezveze? Smile
Jako, jako bezveze. Kontam da bi upalilo da si Marlon Brando.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 20:06:33 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
@Don Shone Ma lozi te Bambina. Samo posaljes devojci flasu vina i pridjes uz reci: "totalno si moderna, majke mi".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma fore ko fore, skoro sve prolazi ako joj se imalo zasvidis(cak sam video da prolazi i to sa slanjem pica bez obzira koliko otrcano bilo  Smile ). Vazno je da budes samouveren i da postignes ono sto ja zovem "efekat nebrige" gde ces cisto prici i ne razmisljati sta ce da bude vec se opustiti, "pustiti pricu" i videti sta dalje tj da li moze nesto da bude ili ne, a to ces postici samo praksom i nicim vise. Fala Bogu, jos si mlad pa mozes da se zafrkavas do mile volje sa time  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Jednom prilikom sam uradio ne baš to, ali nešto slično. Sedeli smo u kafiću ja i kum, a dve devojke koje su nam se svidele su došle i sele, pa ne baš tako blizu nas. I ja kažem konobarici da nam na kraju donese njihov račun.

Nisam ni u jednom trenutku razmišljao da im prilazim u kafiću, kao ni moj kum, jer sam rezonovao da su došle na kafu da se na miru ispričaju a ne da čekaju da ih neko startuje... nego eto čisto da steknu svest da nas zanimaju i kakve su nam namere, jer smo znali smo da ćemo ih ponovo videti... ipak je to mali grad. I nije loše ispalo.

A jebi ga, kada u Beogradu ili Novom Sadu ili drugom većem gradu vidiš devojku prvi put, u nekom kafiću, restoranu, nebitno... i svidi ti se, koji drugi način ti preostaje da joj priđeš? Jeste da je otrcano, ali zaista kako drugačije? Ko zna kada ćeš i da li ćeš je uopšte ponovo videti.

Dobro, ne mora baš da namiguje i da diže čašu Smile ali zašto da ne pošalje piće... ne mora flaša, dovoljno je jedno piće. Ili da isto platiš račun...
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 21:58:11 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ne znam, mene je lično to sa slanjem pića oduvek nerviralo, bilo mi je drsko. Kako neko sebi može da da za pravo da mi nešto plati, bez moje saglasnosti? Uvek sam to grubo odbijala. Kao da misli da će da me kupi sa tim plaćenim pićem.

Drugo je ako već ćaskamo, pa se on ponudi da popijemo nešto na njegov račun. Moj sadašnji momak i ja smo se tako sreli jednom u gradu (a znali smo se ranije iz viđenja) i ćaskali skoro celo veče, a uz to stalno pili, da smo na kraju bili odvaljeni k'o morke i nismo mogli (kad je došlo do momenta razmene telefona) da ubodemo mobilne i ukucamo tačne brojeve.  Smile Nakon toga se nismo videli 6 meseci, a imali smo pogrešne brojeve jedno drugog, tačnije ja mislim da sam imala njegov, ali on nije imao moj. I ode mast u propast, tad nije bilo i Fejsa ni čudesa. Ali onda kad smo se sreli opet... uzeo mi je i mobilni i fiksni i matični broj građana.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia krntija
Citat
Drugo je ako već ćaskamo, pa se on ponudi da popijemo nešto na njegov račun

Pa u tome je caka... Kako da nas dvoje počnemo da ćaskamo? Ja te vidim u kafiću, ne znam te ili te znam samo iz viđenja... Kako?

To je i jedina svrha slanja pića ili plaćanja računa... ne da bih te ja kupio ili očekivao nešto za uzvrat, već da bih dobio izgovor da započnem to ćaskanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Drugo je ako već ćaskamo, pa se on ponudi da popijemo nešto na njegov račun

Pa u tome je caka... Kako da nas dvoje počnemo da ćaskamo? Ja te vidim u kafiću, ne znam te ili te znam samo iz viđenja... Kako?

To je i jedina svrha slanja pića ili plaćanja računa... ne da bih te ja kupio ili očekivao nešto za uzvrat, već da bih dobio izgovor da započnem to ćaskanje.

Ju faking afrejd bich!  Smile

E razocarao si me ovim malo majke mi...
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 08:41:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.