Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 08:47:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prevazici stidljivost  (Pročitano 21489 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Nah, bolje da proba ovo  Smile

Jednostavnije je i ima vece sanse da uspe  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
hahahahahha
najjaci wingman na svetu! Smile

nemoj da placas pice devojkama. to rade samo likovi sa malim i osrednjim kitama...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 5310 XpressMusic
Citat
Vrlo jednostavno. Pridjes jednoj, pa drugoj pa trecoj i tako redom  

Osecanje treme ces brzo razbiti jer ce te posle desete jednostavno biti briga da li ce te odbiti ili sta vec i moci ces da pricas normalno bez nekog straha od toga sta ces reci i da li ces se izglupirati  

Ima jedna prica, redovno se to desilo nekom dobrom ortaku onog koji mi to prica Smiley, prisao covek zeni na autobuskoj stanici i pita je odmah hoce li mu dati, a ona mu razvuce samarcinu. Covek se odmakne kao da se nista nije desilo, pa mu je kasnije zena prisla i rekla da je on sigurno mnogo samara se nadobijao kada tako prilazi zenama, a on joj rekao:"Vala su me nasamarale, al' vala sam se i najebao". Smiley
Sad, nemoj biti bukvalista, ali da, postuj zakon velikih brojeva, sto veci broj pokusaja veca je i sansa za uspeh.

Citat
Када прилазиш, пробај да не размишљаш о томе како ћеш сигурно бити одбијен и све ће ићи лакше, обично је то камен спотицања и одатле произилазе трема и несигурност.

Uopste nemoj prilaziti da bi bio odbijen ili prihvacen, pridji da bi se zezao ili jednosavno rekao ono sto mislis.
Kada kazem za ovo da kazes sta mislis, mislim na to kako sam prisao svojoj najvecoj ljubavi do sada, to puce nazalost, no dobro.
Sedela je preko puta mene u autobusu i gledala kroz prozor, kada sam je primetio, kucnuo sam je po kolenu i rekao joj da je sva kao nacrtana. Nisam joj uopste to rekao da bih je startovao, cak sam odmah okrenuo glavu i pogledao kroz prozor, a onda ona:"Hvala. Bilo bi glupo da nije tako, imajuci u vidu koliko sam se dugo jutros  sminkala..." rec, po rec..., godinu i po predivne veze. Tada smo izasli na istoj stanici i pricali o nekim glupostima oko pola sata. Ni u jednom trenutku nisam u sebi mislio o tome kako da je smuvam, jednostavno, samo sam se opustio. O muvanju sam poceo da razmisljam tek kada smo razmenili brojeve. Wink

Citat
Inače i sam sam bio stidljiviji sa devojkama kao tinejdžer... u prvoj godini gimnazije sam pozvao jednu devojku na vožnju ringišpilom... dok sam izustio "hoćeš li da se voziš sa mnom" rodio sam mečku. Izlomio sam svih 9 ili 10 slogova, kolko ih već ima (da ga jebem) i onda sam porumeneo ko rotkva.

Taj događaj je za posledicu imao moje posvećivanje Kaunter strajku   Sve dok nisam prokinuo na gud old fešn vej - a to je ovaj koji je Marko opisao. Stisnuo sam muda i prišao prvoj. To nije dobro prošlo, pa sam prišao drugoj... ni to nije prošlo dobro, pa sam prišao trećoj... i da skratim priču jedanaesta je pala!  
Usput, strah od korpiranja tj . odbijanja je nestao, postao sam mnogo više sigurniji i samouvereniji i žene me prosto obožavaju.  

Moje prvo muvanje:
Sedimo ispred skole dvadeset minuta i cutimo. Onda progovorim i pitam je hoce li da prosetamo. Setamo opet oko 20 minuta i cutimo. Onda je pitam da je ipratim kuci. Na putu do kuce:
ja - Ko ti predaje matematiku?
ona - Mica.
ja - Aha, meni Vera. A biologiju?...
I kada sam je doprati samo sam je pitao hoce li da smuvamo. Ona rekla da hoce i smuvamo se. Rekli smo jedno drugom imena i ko nam sta predaje. Uh, kad se setim, kad me taj dan nije strefio srcani udar, epilepticni napad, mozdani, izliv krvi na mozak...

Nisam startovao toliko, ali sam neopisivo opusteniji i mene obozavaju devojke. Juhuuuuuuu!!!
Valjda je opustenost istislaogromnu stidljivost, ali je ostala pristojnost.

Citat
Ne zajebavam se, zaista me obožavaju.

Ni ja se ne zajebavam Smiley))

Citat
Na ulici se raspitaj za tu i tu ulicu,u kaficu ima fora ako vidis neke devojke kazi konobaru za taj sto odnesi flasu vina,i reci poslao onaj gospodin i kad te one vide ti samo namignes podignes casu i pridjes.

Ne znam za ovo, flasu, casu, namigivanje... Verujem da prolazi, ali ne kod moje ciljne grupe.

Dadose ti savet za druzenje sa drugaricama. Moze se tu pojaviti jos jedan kontra efekat, 10 drugarica, dok se ti sa svakom druzis kada ces da smuvas devojku ili ako te neka devojka vidja sa drugom cesto mislice da ti je to devojka i nece ti staviti do znanja da je interesujes. Kao sto je slucaj kod mene, pita me jedna devojka jos u srednjoj skoli gde mi je devojka, a kako sam znao da za neku od drugarica misli da mi je devojka, pitam je:"Koja?" i ona me pogleda u fazonu"pa koliko ih imas", a ja mukica single.

Sve u svemu: opustenost, samopuzdanje (nemoj ni 25 neuspeha da te poljulja), pridji devojci kao potpuno sebi ravnoj (ni kao njen ponizni sluga, ni kao neki maco tip koji je ubedjen da samo prstom pokaze i ona je njegova), pristojnost, ne gledaj devojkama u grudi dok razgovaras sa njima Smiley)) (jedan od mojih najvecih problema u pocetku Smiley ), oslovljavaj ih imenom, ne komsinice, malena, lutko, seceru  Smile Smile Smile Smile CILJNA GRUPA, CILJNA GRUPA, CILJNA GRUPA, CILJNA GRUPA... (biraj devojke koje se tebi dopadaju, ne one za kojom balave svi ortaci, pa kud svi Turci tu i mali Mujo, mnogim devojkama bi se dopalo to sto si stidljiv. Moj drug je smuvao svoju cetvorogodisnju devojku, sada verenicu bas tako sto joj je prisao i rekao:"Mnogo mi se svidjas, ali ja pojma nemam da se muvam i stidljiv sam i smotan sam... Pomozi mi!") i znaj da ce ti trebati verovatno mnooogo vremena da prevazidjes svoju stidljivost, znaci naoruzaj se strpljenjem i zapamti:"Ko istraje bice nagradjen".

Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 17:29:31 od Ljuki87 »
IP sačuvana
social share
Covek bez maste je covek bez krila
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Smile
Potrebna mi je pomoc. . .
Nekome ovaj moj "problem" moze zvucati cudno,ali sta da mu radim Smiley
Inace,jako sam stidljiv kada treba da pridjem nekoj devojci u gradu kada izadjem. . .
A sto se tice stidljivosti u drustvu,tu bas i nisam stidljiv,ne znam zasto. . .
Pa mi sad trebaju neki saveti kako i sta da radim kako bi se resio tog  " problema"
Hvala vam unapred svima Wink
 Smile

Jebi ga za pocetak pickasti metod...Utuci se pa cepaj  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Barni car  Smile

Inače, apropo saveta da ti drugar napadne devojku koja te interesuje a onda ti uletiš kao Hero of the day i spasiš izabranicu svog srca nakon čega će te ona zavoleti do imbecilnosti, toliko da će ti dati pičke već odmah te večeri, odma da ti kažem da je plan leeeeeeeeeeeeeeeejm!  Smile

Mislim, to sam video samo na filmu... Ti uletiš i spasiš je kandži silovatelja i napasnika i onda ona padne na dupe... Znam ja sine da smo svi mi zamišljali tu scenu i fantazirali da ćemo tako smuvati najjaču ribu u gradu, al od tog posla nema ništa odma da ti ka'em. Mada, možda i nisam u pravu, malo li sam se puta u životu prevario.  Smile

No, baš pre 2 nedelje šetam po Žarkovu i neka devojka šeta američkog staforda. Ja prolazim tuda i neki čopor od 4,5 kerova krene da laje na tog njenog kera. Ova devojka ga drži na povocu čvrsto, on se propeo hoće da se obračuna sa ovim lutalicama, a oni okružili i kera i nju... I ja vidim šta se dešava, priđem i samo raširim ruke i viknem 2,3 puta "marš" i oni se povukoše... Šta misliš, dal je riba stala da popriča sa mnom?

Oće boli je dupe... rekla "hvala" i produžila dalje.

Što ti je rekao @Ljuki87, budi svoj, ne budi sisica, a opet nemoj ni glumeti nekog jebača... baš kao što ti je reko čovek, gledaj je kao sebi ravnu.

Kada trenutak dođe, nemoj puno da razmišljaš, što duže razmišljaš sve više ćeš se kolebati dok se na kraju ne usereš... samo zažmuri udahni duboko i reci sebi "ma idem aupičkumater" i priđi joj.

Ako te odbije, nemoj da poklekneš, to je potpuno normalna stvar i gledaj to kao jedno iskustvo.  Odmah priđi drugoj, pa trećoj, četvrtoj...

Tako stičeš iskustvo, rutinu, sigurnost... Čak je i Florentino Ariza ispušio prvi put, al je na kraju došao do brojke od 600-700, kolko beše?  Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Motorola 
Ako je devojka kojoj zelis da pridjes u drustvu, sa recimo dvojicom muskaraca, onda moras da promenis taktiku.Trebalo bi da krenes spontan razgovor sa nekim od te dvojice. Pitaj kakva je inace muzika u tom klubu ili vec neko drugo pitanje da pokrenete razgovor.

Polako siris teme sa njih dvojicom i usputno pitaj odakle poznaju devojku. Ako kazu da je to devojka jednom od njih dvojice onda se povlacis, ali ne odmah već posle jos desetak minuta razgovora kako oni ne bi zakljucili šta je bio tvoj cilj. U suprotnom, polako pocinjes i razgovor sa devojkom i to ne na napadan nacin, posto si u stvari prisao njenim prijateljima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia koja baguje :D
@ annabannanna imam sestru ali mladju 4 godine .
@ ljuki87 hvala na dobro utrosenom trudu...
@ bokee hvala i tebi Smiley
Nadam se da ce nakon ovoliko saveta ipak biti nesto od mene,i da cu konacno naci devojku  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
u kaficu ima fora ako vidis neke devojke kazi konobaru za taj sto odnesi flasu vina,i reci poslao onaj gospodin i kad te one vide ti samo namignes podignes casu i pridjes.
Holy shit, dude.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 19:43:56 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@ annabannanna imam sestru ali mladju 4 godine .
@ ljuki87 hvala na dobro utrosenom trudu...
@ bokee hvala i tebi Smiley
Nadam se da ce nakon ovoliko saveta ipak biti nesto od mene,i da cu konacno naci devojku  Smile  Smile

А чуј њега...Лепо ти момци говоре не смеш да имаш јебени лук он јор фејс који говори:,,Ај ем очајник ај вант а пичка на било који веј..."

Ти си мушкарац!Нема коначно ћу наћи девојку, није битно каква је само да добро изгледа и да ме прихвати!

Узми ствари у своје руке,едукуј се  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Узми стварi у своје руке
Mislim da mu je ovo najbolji savet u ovoj temi.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 20:02:01 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 08:47:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.