Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 13:23:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prevazici stidljivost  (Pročitano 21621 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ako uspostavite kontakt očima uz osmeh ali bez džiberskih damigivanja i signalizacija može da se priđe

сад се сетих неког смеха ... ортак ухвати поглед неке девојке, један други ... а већ припит, насмеши се, намигне и онако суптилно главом покаже на врата у фазону ... идемо ли ... да је њен поглед могао да убије он би тад био мртав на лицу места. Али његова фаца у том тренутку и њена реакција ... непроцењиво  Smile

његово објашњење ... а брате, могло је и да упали ... Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Buki smekere Smile

mora da si pun para Smile Smile

dobro je ja sam mislio da kao mali nisi imao sanke,nego ta jedanesta se uklapa u prosek statistike
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
@ bookee

Pa, manje-više je isto, samo uz izvesne modifikacije. Prvo kontakt očima, suptilno. Ako je to dvosmerno, onda možeš lagano da priđeš i nešto da kažeš, predstaviš se, nasmešiš, sve opušteno. Mada, pričam teorijski, jer se zaista nikada nisam muvala po kafićima; ni ne volim nešto blejanje u istim, a kad sam tamo - onda je to obično to - blejanje. Mada, i ne muvam se sa ljudima već duže vreme, istini za volju.  Smile

Očijukanje je suptilno, ali plaćanje pića je (iz moje perspektive) već previše. Ali sto žena - dvesta sisa, nikad ne znaš koja je u kom fazonu.

A muvanje je lep deo veze, ali nije najlepši... Najlepši je od početka pa do nekih šest meseci/godinu dana i uključuje mnogo fizičke aktivnosti i prevrtanja nameštaja.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Citat
Ako uspostavite kontakt očima uz osmeh ali bez džiberskih damigivanja i signalizacija može da se priđe

сад се сетих неког смеха ... ортак ухвати поглед неке девојке, један други ... а већ припит, насмеши се, намигне и онако суптилно главом покаже на врата у фазону ... идемо ли ... да је њен поглед могао да убије он би тад био мртав на лицу места. Али његова фаца у том тренутку и њена реакција ... непроцењиво  Smile

његово објашњење ... а брате, могло је и да упали ... Smile

Da je bar izvuko ključeve od kola, ovako kao čekaj me kod poljske klonjare   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N97
Ta priča sa slanjem pića me neodoljivo podseća na Žikinu dinastiju, šimike, narandžaste stolice i one čaše u obliku bureta.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 144
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310 XpressMusic
Citat
a samo muvanje najlepši deo veze.  

Obozavam muvanja.
Samo imam jedan problem, obozavam muvanja, otvorena, zanimljiva, duhovita, bez nekih glupih igrica (znam da joj se svidja ja, a ona preda mnom gleda nekog tipa kao da bih se vise borio za nju), ali isto tako obozavam duze veze, a cesta muvanja  ne idu zajedno sa duzim vezam, pa sam sa svojom najvecom ljubavi do sada, pomenutoj na ovoj temi, imao obicaj da kada se dogovorimo da se vidimo pridjem kao da je ne poznajem i kao da je prvi put muvam. Jooooj, kako nam je kul bilo Smiley))))))
IP sačuvana
social share
Covek bez maste je covek bez krila
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
dobro je ja sam mislio da kao mali nisi imao sanke,nego ta jedanesta se uklapa u prosek statistike

ако успеш да ми објасниш смисао ове реченице тако да могу да га укапирам ... метар дана ћу да вучем у потпису ... Сез је убер гига мега светски цар  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia krntija
@ bookee

Pa, manje-više je isto, samo uz izvesne modifikacije. Prvo kontakt očima, suptilno. Ako je to dvosmerno, onda možeš lagano da priđeš i nešto da kažeš, predstaviš se, nasmešiš, sve opušteno. Mada, pričam teorijski, jer se zaista nikada nisam muvala po kafićima; ni ne volim nešto blejanje u istim, a kad sam tamo - onda je to obično to - blejanje. Mada, i ne muvam se sa ljudima već duže vreme, istini za volju.  Smile

Očijukanje je suptilno, ali plaćanje pića je (iz moje perspektive) već previše. Ali sto žena - dvesta sisa, nikad ne znaš koja je u kom fazonu.

A muvanje je lep deo veze, ali nije najlepši... Najlepši je od početka pa do nekih šest meseci/godinu dana i uključuje mnogo fizičke aktivnosti i prevrtanja nameštaja.  Smile

Za prvi pasus:

Nisam se ni ja muvao niti praktikujem to, ja takođe kad dođem u kafić ili dođem sa nekim da se isrpičam ili sa Žiletom da igramo šah ili dođem sam da pročitam novine... samo eto jednom platio devojkama račun jer nisam znao kako drugačije  Smile

Ja ono gledam i kontam "jebote, glupo da sad pred svim ljudima prilazim, svi će da gledaju šta ja radim i pričam, privukao bih veliku pažnju" i ono što sam već rekao na početku, rezonovao sam da sigurno nisu došle da ih startuju već da ćaskaju na miru uz kafu.

Drugi pasus:

Još jednom ti ponavljam, nemoj da ti to izgleda kao nešto drsko. To nije napad na tvoj integritet niti je pokušaj kupovine tvoje naklonosti, već samo privlačenje pažnje i izgovor za početak razgovora. Jebeno piće košta pišljivih 200 dinara... mislim ako ti je to previše onda stvaaaarnooo...  Smile

Treći pasus:

To nije najlepši, to je najbolji deo veze.  Smile

Šta znam, meni je užasno zanimljiv taj početak, zanimljiviji od bio čega drugog... Mislim da se razumemo, iiiiizuzeeeetno sam zainteresovan i za taj period o kome govoriš, ali onaj sam start:  hoćemo li nećemo li, evo sad će, neće, pa šta je sad frka, šta li sad misliš, šta da uradim, šta ćeš uradiš... pa onda odem kući i dok sam u krevetu razmišljam o tome celu noć i prevrćem se, smišljam strategiju kako šta.... To ima neku svoju posebnu čar.  Smile

Posle kad se smuvamo, znam da si moja i Božija i ta čar nestaje, ali naravno dolaze neke druge... kahm,.. čari...  Smile  No upravo ona tokom muvanja mi je najinteresantija... ne znam zašto, ali tako je.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
E sad neće da me mrzi da citiram.  Smile

"jebote, glupo da sad pred svim ljudima prilazim, svi će da gledaju šta ja radim i pričam, privukao bih veliku pažnju"
Pa dobro, uvek možeš i da prisluškuješ njen razgovor pa saznaš kako se zove i preziva. Onda je nađeš na Fejsu i abjuzuješ pokovima i sličnim sranjima.  Smile

Šalim se (donekle  Smile); ako je tebi taj pristup završio pos'o, super. Rekoh već da je svaka žena manje-više priča za sebe. Smile

Još jednom ti ponavljam, nemoj da ti to izgleda kao nešto drsko. To nije napad na tvoj integritet niti je pokušaj kupovine tvoje naklonosti, već samo privlačenje pažnje i izgovor za početak razgovora.
Ne radi se o novcima, nego o principu. Smile Jer, onda osećam da sam nešto dužna. A ne volim da osećam da sam dužna. E sad, obzirom da se, kao što već rekoh, ne muvam već neko vreme, sada bih u takvoj situaciji ljubazno odbila i piće i bilo kakav drugi prilaz jer sam zauzeta. Osim ako je u pitanju Noel Fielding, Christian Camargo ili Johnny Depp. Oni imaju sva ovlašćenja. Smile

Citat
Šta znam, meni je užasno zanimljiv taj početak, zanimljiviji od bio čega drugog... Mislim da se razumemo, iiiiizuzeeeetno sam zainteresovan i za taj period o kome govoriš, ali onaj sam start:  hoćemo li nećemo li, evo sad će, neće, pa šta je sad frka, šta li sad misliš, šta da uradim, šta ćeš uradiš... pa onda odem kući i dok sam u krevetu razmišljam o tome celu noć i prevrćem se, smišljam strategiju kako šta.... To ima neku svoju posebnu čar. Smile
Ma da, ta slatka neizvesnost je stvarno čudesna. Mada, ume nekad da se i razvuče, kao ova moja priča sa pogrešnim brojevima. Pa se skenjaš, ali dođe sve na svoje, ako se ljudi skontaju, mali je svet.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia krntija
Jebo te, stvarno si čudna  Smile

Kakav princip, kakv dug bre, dal si normalna... Batali taj nju ejdž bulšit. Ako ti se dečko sviđa, prihvatiš piće, ako ne odbiješ ga i sva mudrost. Bez razvlačenja, provlačenja, obilaženja oko stolova... Tu je para najmanje bitna. Niti muškarac misli na pare kada to radi, niti očekuje od žene da misli kako se on potrošio za piće il šta već...

I to naravno govorimo hipotetički, obzirom da si zauzeta naravno da ćeš odbiti svako piće... ili bar većinu  Smile

A inače ako preko fejsbuka ikada budem tražio mindžu, onda ću znati da sam postao očajnik.  Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 13:23:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.