ја само износим констатацију, чињеница је да су Балије зајебале вас Хрвате када се правила федерација...не мораш одмах бити малициозан и снисходљив а још мање бити пацифиста и "миротворац" и "балијољубац" када вама Хрватима то није у крви...
Citat
Istina je da je radikalni Islam sve cesca pojava u Europi i da ce to svim Hriscanima predstavljati problem u buducnosti !!
то је најстрашнија истина које морамо сви постати свесни!
« Poslednja izmena: 24. Jul 2007, 14:48:00 od bambyle »
унијатски никад, као неки панхришћански савез ДА и то врло брзо ,за неких десетак година вероватно, када запад постане светсан да не може без Руса протерати пошаст звану Ислам из Европе!
Знам добро шта причам! Не трудим се да умањим злочине Павелића и Фрање никако али су они мале бебе за Отоманско царство! Фрања и Павелић нису крочили у Србију (осим Срема) док је Османлија газио целу Србију!
Како ти доживљаваш Србију то је твој проблем, али тачно је да су већи део територије држали Османлије него некада Павелић и данас његови наследници.
Citat
Гамбино: Ја причам о тактичком уједињењу ради протеривања ислама из Европе а не о дупеслизавању и унијаћењу са Хрватима и Ватиканом! Између Хрвата и Балија, пре бих са Хрватима!
У реду је ослободити српске земље и чак решити се ислама у српским земљама и на Балкану, у смислу један велики проблем мање. Али шта нас брига за Европу ? Ако им сутра помогнемо у сузбијању ислама у Европи (кад се каже Европа у 99% случајева се мисли на Е.У. или Европу без Русије, јер ми припадамо Православљу и својој националној држави) постаће још јачи и сигурнији и кренуће на нас и на Русију. Зато нама треба метиљава Европа која неће више имати времена за гледање преко туђег плота, треба да зарије главу у своје проблеме. Косово и Метохију нам не отима С.Арабија, Иран или Афганистан, већ једна велика хришћанска земља уз велику подршку хришћанских земаља из западне Европе, које су често и агресивније од великог газде, сетимо се Цобела.