Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Знам, али сада се ситуација променила, сви смо угрожени од стране муслимана, ево како су сада Немаци и Пољаци у једној држави или Немци и Французи а Немци су их побили на милионе! Европа без ислама би требао бити циљ свих хришћана! Ово би требао бити савез из нужде! Ипак мислим да су Турци побили и исламизовали мноооого више Срба неголи Павелић и Фрањо заједно!
Tebe gambi pere nekakva paranoja ....??...Mozes li ti mirno da spavas ...???
Ајде немој да се фолираш, твоји из Херцеговине могу да се интегришу само у Хрватску државу, каква бре БиХ. Имате хрватске клубове у БиХ, где сви навијачи носе хрватске заставе уместо заставе БиХ, свима су очи упрте у матицу, а овде ми ти глумиш неког пацифисту. БиХ држава три равноправна народа, тако да је њена будућност никаква.
bambyle , ја усташама не бих веровао ни да пређу у Православље. А иначе ''уједнињење крстова'' је могуће тако што ће се безбожници вратити једином правом Хришћанском путу, а то је Православље.
Citat
Ипак мислим да су Турци побили и исламизовали мноооого више Срба неголи Павелић и Фрањо заједно!
Можда, али заједно са осталим ''хришћанима'' су нас уништили колико не би могли турци да су владали 1000 година.
Partizan vs. Zrinski , super je bilo , akcija Ljeto 2007
стварно нисам у току, био сам у грчкој 12 дана, ајде појасни ми!
Анеа: Имаш ли ти представу шта је 500 година окупације и систематско уништавање једног народа које су Турци скоро па успешно одрадили, да не било СПЦ нестали бисмо са лица земље! Веруј ми да је за време Турског вилајета побијено више милиона Срба а још толико исламизовано !Ту су упитању генерације и генерације Срба !Знам добро шта причам! Не трудим се да умањим злочине Павелића и Фрање никако али су они мале бебе за Отоманско царство! Фрања и Павелић нису крочили у Србију (осим Срема) док је Османлија газио целу Србију!
Гамбино: Ја причам о тактичком уједињењу ради протеривања ислама из Европе а не о дупеслизавању и унијаћењу са Хрватима и Ватиканом! Између Хрвата и Балија, пре бих са Хрватима!
« Poslednja izmena: 24. Jul 2007, 14:41:39 od bambyle »
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
да сте били паметни па са нама протерали балије 91-95, а ви би државу са њима да правите!
П.С: извињавам се за дупли пост, грешка!
....ok kao dio duhovnosti , ali kao neki viši cilj i smisao života .....to ne zanima nikoga , nova su vremena idemo prema smaku svijeta , nema potrebe za nekim velikim potezima , treba opušteno i dostojanstveno čekati kraj