Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 09:29:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretučen zbog petardi  (Pročitano 2623 puta)
06. Jan 2009, 17:54:57
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 517
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pretučen zbog petardi
Maloletni R. V. dobio batine jer su policajci mislili da baca petarde

ČAČAK - Četrnaestogodišnjeg R. V. iz Čačka, zbog bacanja petardi, pretukla su dvojica policajaca iz ovdašnje policijske uprave, a zatim ga mokrog i promrzlog držali u policijskoj stanici do ranih jutarnjih sati! Majka je protiv policajaca podnela krivičnu prijavu.

Policijska patrola pretposlednje noći decembra pozvana je da interveniše u ulici 4. juli, gde je grupa huligana bacala rafalne petarde. Kada su policajci stigli, u ulici su naišli samo na grupu devojčica i dečaka iz komšiluka. Po rečima Slavice G., majke pretučenog dečaka, kada su se pojavili policajci, R. V. je iz straha potrčao prema svojoj kući. Uspeo je da pređe pet-šest metara, policajac ga je sustigao, udario glavom, a zatim i pesnicama. Na ulici je bilo i prolaznika, a kako su majci ispričali očevici, posle svakog udarca dečaku je glava klonula na grudi, a policajac je sačekivao novim udarcem.

U tome su učestvovala dvojica policajaca, dok je treći stajao po strani. Posle batina dečak je odveden u policijsku stanicu i tamo su kod njega pronašli džepni nožić.

- To su mu kasnije pripisali kao najveći greh, a ja se pitam zašto su ga onda tukli pre nego što su saznali da ima nož - kaže Slavica.

Kada je dečak odveden u policiju, pozvana je majka i zajedno sa sinom zadržana do ranog jutra.

- I tu su postupili vrlo neprofesionalno. Za mene je i sam poziv iz policije bio nešto strašno, a oni, umesto da me profesionalno obaveste o čemu je reč, samo su rekli: "Gospođo, prošetajte malo do SUP". Kada sam došla i videla u kakvom je stanju dete, bila sam očajna, a na moje pitanje zašto je dete tučeno na ulici, jedan policajac je rekao: "Nemoj sada i tebe da bijem". U policiji sam sedela sa sinom nekoliko sati, a on je za to vreme pisao izjave, koje su mu policajci cepali i naređivali da piše drugu i tako unedogled. Na kraju su mu izdiktirali "njegovu" izjavu. Za tih nekoliko sati ja sam razgovarala sa policajcima i oni su mi priznali da su ga tukli. Pitala sam ih da li je reč o delikventu, da li im je on poznat odranije, da možda kod njega nisu pronašli drogu. Na sve su mi odgovarali negativno. Ako je to što su kod te dece pronašli petarde toliki prekršaj, zašto su dozvolili da se one prodaju na svakom koraku - pita se Slavica. Ona dodaje da je dečak odličan đak i da je uvek bio primerno dete. Reči hvale o njemu imaju i u nižoj muzičkoj školi, koju sa uspehom pohađa.

Dečak je pregledan u Urgentnom centru, gde mu je osim manjih, vidnih fizičkih povreda dijagnostikovana "produžena stresna reakcija".
- Dečak se trudi da bude pošten i ispravan. Sve ovo je teško doživeo. Ne sme da ide ni u prodavnicu, jer sada obeležen stoji u nalazu psihijatra Urgentnog centra - s nevericom kaže Slavica G.

TUŽILAC  NA POTEZU

Po rečima inspektora za maloletničku delikvenciju Predraga Grujića, policija će izveštaj o ovom događaju podneti tužilaštvu, koje će dati konačnu reč o tome da li ima osnova da se protiv policajaca podnesu krivične prijave.

Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 497
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 5
Alo breeee,sta je ovo,sta bre radi vise ta policija?????????????????????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
svedoka nece biti posto ce i onima koju budu hteli da se odazovu biti preceno, podnece krivicnu prijavu protiv decka da je imao hladno oruzije i da je sprecavao sluzbeno lice u vrsenju dusnosti i tako de sve da se zavrsi ....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC 

- Dečak se trudi da bude pošten i ispravan.

I nosi noz sa sobom  Smile Smile Smile

Stop policijskoj brutalnosti!!!
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo polako...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12015
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Samsung galaxy s4
Sve to stoji...policija je stvarno brutalna i tretiraju narod kao stoku...i uvek nadju da istresaju svoje buve na one neduzne...mada koliko mi se cini ni ovaj decko nije cvecka...bezanje od policije....zasto bezati ako nista nisi skrivio...posedovanje hladnog oruzija...mislim...
IP sačuvana
social share
U cik zore zviždi voz, njime odlazim u OZ
Neću da se vratim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S8
Svinje jebene... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia n70 ME
mada, sta ce decku noz kod sebe, ovako kad procitas, deluje, ma obican nozic, ali ko danas od cetrnaestogodisnjaka ima noz uopste? nikad mi nije ni palo napamet, ali opet, panduri su stoka, generalizacija je losa, znam dvojicu, trojicu, koji su mladji, nikad ne bih tako nesto rekao za njih, ali 95%
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Панчевац

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
HTC Wildfire
Јебем ти државу. Слобино време опет долази Smile
« Poslednja izmena: 08. Jan 2009, 11:49:27 od Igoor89 »
IP sačuvana
social share
Vegetarian stuff is wrong ! You're supposed to eat the cows. They're big, lumbering, stupid things...They'd be everywhere if we didn't eat them.
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Policajci nisu tukli dečaka

ČAČAK - Povodom tvrdnji maloletnog R. V. da su ga zbog bacanja petardi pre nedelju dana pretukli policajci, čačanska policija se oglasila saopštenjem u kom je navedeno da batina nije bilo. U saopštenju se tvrdi da se maloletni R. V. 3. januara ove godine javio u čačansku bolnicu, gde je naveo da su ga pre nekoliko dana policajci tukli po glavi i telu. Lekari koji su ga pregledali izjavili su da nisu konstatovali nikakve povrede i tragove nasilja. Sa R. V. obavljen je razgovor u prisustvu njegove majke. Maloletnik je tada izjavio da je tog dana oko 23 časa u blizini prodavnice KMN sa još jednim drugom bacao petarde i da su ga policajci zbog toga tukli. Policija ih je pretresla i oduzela 11 petardi, dok je kod R. V. pronađen nož i metalni boks, zbog čega je podneta prekršajna prijava. U saopštenju se navodi da policajci nisu tukli maloletnike.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N95-2 & 5800
Sad ko laze ovde...Mada gledam klince danas,mnogo se uzdizu...I onda dodje pandur skrati mu krilca i on ode kod mame da kuka. Kad sam ja imao 14 godina nisam nosio ni noz ni bokser,a kad dobijem po picki nisam isao kod mame. Jbg...Drugacije generacije dolaze...
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 09:29:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.