Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretpostavke, DOKAZI i istorija susreta i upoznavanja sa vanzemaljskim rasama  (Pročitano 42804 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Lightsofte , super Smile Smile Smile , ko za inat sad idem iz kuce (sa ortacima , priroda, suma), ali kad se vrnem, procesljacu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia N8
NOVI SVETSKI POREDAK JE FARMA LJUDSKE STOKE ZA POTREBE GUŠTERA I NJIHOVIH HIBRIDA

Sasvim jasan odgovor dobija svako, ko pročita knjigu Olega Platonova ZAŠTO ĆE PROPASTI AMERIKA, čiji prevod je kod nas uništen, izuzev par komada uzoraka.

Knjiga ima dva dela i spisak svih važnih biorobota – HIBRIDA sa čipovima, koji su akteri Velike Svetske Prevare. Nova religija u SAD uvedena je veštom transformacijom Katolicizma, preko Protestantizma u SATANIZAM – pagansku religiju, sa ritualima žrtvovanja ljudi.

U ovoj vodećoj svetskoj  državi Homoseksualaca, koja umišlja da osvoji celu Planetu Zemlju, godišnje bez traga nestaje od 500.000 do 800.000 dece. Pitamo se kako je to moguće ? Evo odgovora…

Od doba Ajzenhauera, kada je Buš Stariji postao šef CIA–e, postoji stalni kontakt Vlade SAD sa Drako civilizacijom iz drugog Solarnog sistema, koja ima baze na Mesecu, Marsu i 50tak na teritoriji SAD. Dogovor PARTNERA U POSLU je razmena Svemirske i Vojne tehnologije za   žive  ljude.

Postoje podaci ( Džon Lir ) da SAD, još od 1960 tih godina poseduju progravtacionu tehnologiju i letilice sposobne da za 1 sat, dolete do Meseca, a za par sati do Marsa, što je realizovano 1966 godine.  Mars je inače bio nastanjen mnogo pre naše planete, a na Mesecu se nalaze površinski kopovi rude Ne3, koje nema na Zemlji. Skriveni suvlasnici ovih kopova su  kompanije  iz SAD. Ceo program APOLO je farsa za naivne Sapijense.

U SAD godišnje nestaje 500.000 do 800.000 dece. Prva varijanta je da su da deca uzorci za genetske eksperimente ili HRANA tih GUŠTERA.  Druga varijanta je da su ta deca roblje, koje SAD sa Partnerima odvoze na Mesec ili na Mars, kao radnu snagi. U obe varijante  pravi smisao Novog Svetskog Poredka je – Farma ljudske Stoke – za potrebe Guštera i njihovih Hibrida. Zvuči kao SF, ali šta ako je to istina!

Podrška Svetskih Mas – Medija ogleda se u favorizovanju nasilja, bizarnih tema, seksualnih scena i besmislene muzike. Sa ciljem uništavanja Kulture, Vere i Tradicije – i svih drugih vrednosti naše Civilizacije, koje utiču na HARMONIZOVAN RAD MOZGA ljudske populacije.

U Biotehnološkom pogledu, to se postiže aktivacijom funkcije MULANDARE – čakre u korenu kičme, čija je funkcija održavanje osnovnih bioloških procesa u  telu. Favorizovanjem vizuelno – akustičkih informacija sa bizarnim sadržajima, intezivira se rad ovog bioenergetskog centra i tako SPREČAVA  tok Kosmičke Energije u bioenergetske centre višeg reda.

Na taj način BLOKIRA se funkcija MIŠLJENJA, i veza Čoveka sa VIŠIM KOSMIČKIM REALNOSTIMA. Drugim rečima Čovek se degradira i programira za funkciju Stoke ili Biorobota. Bez analitičkih mogućnosti i ličnog stava u odnosu na pojave i procese u Okruženju.

Kod Zaharije Sitčina u devet knjiga na osnovu Sumerskih glinenih tablica, opisano je (?) kako smo nastali mi ARIJEVCI. Ali nije rečeno da su Anunaki – Bogovi  starog Sumera, ustvari rogati  hibridi Drakona 70%, a što se na Sumerskim bareljefima lepo vidi… Još od Sumera, preko Starog Egipta i Hananca (Hazara), provlači se ta loza Vampira – neprikosnovenih 13 Porodica Hibrida 50%, ili  ILUMINATA vlada Svetskom Scenom sejući ZLO.

To Plemstvo  Plave krvi, pije krv i hormone male dece. Hrane se Adrenalinom Ljudskih Bića. Ljude koriste kao baterije za održavanje Genetskog balansa i telesne temperature. Mi Arijevci poreklom Lirijanci, smo njihova STOKA, sa kojom manipulišu vekovima ( Stjuart Sverdlov ).

Svi ratovi, patnje i stradanja na ovoj Planeti, su deo scenarija za dobijanje Eteričke i Astralne energije , koja je njima potrebna. A to   je Energija  Straha, Bola i Patnje,  pri čemu se izlučuje Adrenalin, koji je njihovo omiljeno piće ili hrana.

1 Maja 1776 godine, Hibrid Adam Vajshaupt, ozvaničio je ILUMINATE kao svetsku elitu, i predložio PROGRAM  PROSVETLJENJA  PLANETE – treba čitati Program Osvajanja Planete,  koji su pripremili Drako Mudraci.  Hibridni HAZARI, koji se sada već potpuno otvoreno razmeću svojim LAŽIMA i spletkarijama svetskih razmera, takođe   su samo ORUĐE u rukama Drako civilizacije. Imaće tu ulogu dok se   ne uspostavi Novi Svetski Robovlasnički Poredak. Tada će biti IZBRISANI kao da nikada nisu ni postojali. A to će se desiti uskoro!

Vrlo brzo, oko 2012 godine, treba da se pojave  ANUNAKI sa svojim putujućom Planetom.  Dolaze da obiđu svoj eksperimentalni poligon – FARMU STOKE Arijevaca, sa nejasnim planovima daljeg dejstva.

Za  to nas priprema i NASA, koja redovno prati kretanje ovog tela i IZVEŠTAVA Svetsku javnost. To se zove psihološka priprema Sapijensa da ne polude, kada na TV ekranima vide rogate GUŠTERE, kako izlaze iz iz svojih letilica kao KVAZI – BOGOVI ove planete.

Međutim, Život je mnogo složeniji nego što to izgleda na prvi pogled. Postoje i druge Humanoidne Civilizcije – na višem stupnju Razvoja  ( Deivid Vilkok ) od Drakona. Ovi GUŠTERI trenutno vode Našu Civilizaciju u Nov Atomski Rat i u Propast ( Džordž Grin ).

Nadamo se da te Humanoidne Civilizcije PRATE  šta se zaista ovde zbiva, i da će se pojaviti u pravom momentu da SPREČE ovu vešto izrežiranu SVETSKU PREVARU, kao što je to nagovestio NAŠ UČITELJ EMANUEL pre 20 vekova u obraćanju Farisejima ( Jovan 32 : 42 – 47 ). ON JE ZNAO ko su Nalogodavci, a ko Izvršioci!

NAPOMENA

Ko ne veruje u ove podatke, i misli da se radi o Naučnoj Fantastici, neka i dalje gleda Sorošovu Televiziju sa favorizovanjem međusobnog pljuvanja lokalnih političara, nasilja, bizarnih tema, seksualnih scena i besmislene muzike, za uspavljivanje, i BRISANJE mentalnih kapaciteta Sapijensa! Izvori navedenih informacija su još uvek RASPOLOŽIVI samo se treba na vreme PROBUDITI i proslušati šta kažu ljudi, čija su imena u zagradama, kao i mnogi drugi koji nisu navedeni!

preuzeto sa nekog sajta, cim pise na internetu to mora da je istina  Smile
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
So.... Smile

Autocenzura.... Smile Smile(nije pominjao gustere)
« Poslednja izmena: 09. Sep 2012, 15:47:46 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ceka nas ovo  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia N8
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Nemci ce biti pregovaraci....nema da brines...oko toga.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ajd, ovako, posle decembra 2012, najebacu se majke svakom ko krene sa ovakvom pricom. Boli me ona stvar sa ljude u zagradama, daj mi izvor tih njihovih informacija, daj snimak, crtez, fotku, sliku, video - a da nije dubioza ili laznjak. Sve ostalo je besmislica. Nema vise trte-mrte vec istina na sunce; zajebite te "proverene i sigurne informacije" i kako ce oni koji ne veruju najebati ili u najmanju ruku ostati glupa stoka.
Uostalom zasto bih poludeo ako vidim rogatog gustera koji bni da me sjebe - ne bi brate vec bih ja poradio na tome da sjebem njega, pa koliko god da je iznad, koga jb. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ja da mu budem hrana - malo sutra! On ce meni da bude hrana i to proteinska, jer ako treba ja cu biti agresivni zajebani homo sapiens; ako treba tupo zaostrenim kolcem cu nabiti tog pizduna i ispeci ga za veceru, a jetru zivu posjesti jer mozda ima i nekih vitamina! Fuck! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Toliko o gusterima. A najveci biser je kako NASA stalno izvestava o nadolazecoj planeti. Daj, lebati baci link sa tim izvestajem... i odakle ti taj tekst uopste, nisam skoro video nesto u cemu je toliko toga tako besprizorno udrobljeno, u stvari i nije mi smesno vec podosta zalosno da neko trosi energiju na to. A sve se zasniva u tome da treba verovati nekome zdravo za gotovo, bez sustinske provere istinitosti. Ako sumnjas bivas proglasen nizim i nesvesnim, iako ce oni koju su svesni biti jednako nemocni, ali se zato nadaju da ce ih neki drugi vanzemaljci spasiti.  Kakav shit! To me podseca na one sto su potrovali zene i decu i sebe jer su ocekivali leteci tanjir sa vanzemaljcima koji ce ih spasiti. Sta, znaci oni su bili u ptavu? Smile

Daj manite me tih nebuloza, aman. Ah, jedva cekam januar 2013! Smile Smile Smile (eto dajem fore ceo decembar da gusteri dodju i pocnu da haraju)
Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Ajd, ovako, posle decembra 2012, najebacu se majke svakom ko krene sa ovakvom pricom.

Најеби се и раније, што је сигурно, сигурно је.  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Nije mi cilj da djelujem arogantno ali vanzemaljci ne postoje !

Ovo apsolutno nije tačno, kako god da posmatraš.

Citat
Zašto ne kontaktiraju sa nama ?

Otkud znaš ?

A možda nisu tehnološki napredni, kao i mi ?

MOžda tamo negde postoji neka planeta klase M, koja ima sve, samo ljude ne ... i mnogo joj je dobro ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Citat
MOžda tamo negde postoji neka planeta klase M, koja ima sve, samo ljude ne ... i mnogo joj je dobro ...

Moje skromno misljenje je da je problem bas u tom mozda.

Mozda negde tamo (2312423472342 svetlosnih godina daleko) postoji mogucnost da postoji jos neki oblik zivota. Mozda ovo, mozda ono. Ne vidim ni jedan razuman razlog zasto bih verovao u nesto sto mozda postoji. Jer teoretska (mozda) sansa postoji za svakakve kojestarije cija je granica samo ljudksa masta i to ne znaci da one moraju da postoje.

Licno ne volim da komentarisem na temu raznih verovanja (jer je tesko i treba mnogo zivaca za raspravu o necemo o cemu nema dokaza. Sve se zavrsi na tome ko ume bolje da se izrazi). U svakom slucaju ja sam (istina, od nedavno...) skeptik prema svemu. To je neki moj stav. Za mene postoje samo teoretske mogucnosti da tamo negde ima zivota ali ne verujem dok ne vidim.

Eto, pored toga sto ne volim da pisem po ovakvim temama ipak sam to uradio. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.