Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prete poplave, timovi na terenu  (Pročitano 217580 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
Vučić: Slučajno se dogodilo da se najveći deo poplava desio u opštinama gde SNS nije na vlasti

Citat
Bez smene ministara zbog poplava

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
stavi to gde mu je mesto pa da damo koment
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Počeli radovi na drenaži klizišta

Mali Zvornik -- Na brdu iznad Starog mosta u Malom Zvorniku, zahvaćenom velikim klizištem počinje postavljanje drenažnih cevi radi odvođenja vode i sprečavanja novih odrona.

Odluka o tome doneta je sinoć na sednici Kriznog štaba na osnovu mišljenja većine stručnjaka koji su ovih dana obišli klizište u Malom Zvorniku i zaključili da se ono može smiriti jedino odvodjenjem vode sa zahvaćenog područja, objavljeno je na sajtu opštine.

Zbog hitnosti ovog posla početne radove izvodiće radnici javnog komunalnog preduzeća iz Malog Zvornika, dok će u medjuvremenu biti pokrenuta procedura angažovanja stručne firme koja će se baviti ovim poslom.

Ukoliko vremenske prilike dozvole, danas će biti uradjeni novi snimci klizišta iz vazduha kako bi se utvrdilo da li ima promena i novih pomeranja.

U opštini Mali Zvornik počele su aktivnosti na preliminarnoj proceni štete nastale usled elementarnih nepogoda, a prema rečima načelnika za privredu, urbanizam i inspekcijske poslove Branka Radića formirana je Komisija za procenu štete koja ćedo 30. maja, uraditi grubu procenu.

On je izjavio da su tri ekipe procenitelja na terenu i vrše preliminarnu procenu, koja spada u prvu fazu ovog posla. Istovremeno, gradjanima se dele obrasci, a rok za njihovo popunjavanje i prijavu štete opštini je 2. juni.

Radić je pojasnio da će na osnovu podataka iz prijava, komisija izaći na teren i izvršiti detaljnu analizu i procenu štete pričinjene u poplavama i klizištima na području opštine Mali Zvornik.

Centar za socijalni rad, u saradnji sa zaposlenima u ispostavi Nacionalne službe za zapošljavanje, po nalogu Opštinskog štaba za vanredne situacije, sačinio je spisak radno sposobnih korisnika socijalne pomoći koji će biti pozivani da učestvuju u radovima na rekonstrukciji i obnovi puteva i drugih objekata u opštini oštećenih u elementarnim nepogodama.

Nakon sedmodnevne obustave nastave zbog vanredne situacije djaci u Malom Zvorniku ponovo idu u školu.

Prevoz učenika do škole preko brane na hidroelektrani odvija se uz pojačane mere bezbednosti i pratnju policije.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Citat
то ко је крив што је толико падала киша још нисмо утврдили,има разних верзија али кад се већ то десило
моја реакција је изазвана њиховим жаљењем на смештај а ово са избегличким кампом је одличан пример,зато сам и реаговао какав смо народ,док је тим истим гузица била улепом и топлом дому,нико се није цимнуо на живот и смештај тих људи по избегличким камповима,а сад кад су они у питању не не,неће они камп,хале а замисли да је неко споменуо шатор мислим да би се неко самоспалио у знак протеста
какав народ  Smile

Meni se cini da je taj narod doveo ove na vlast...

Tako da... moze se reci - kakav narod, takva vlast... ono sto se pokazuje medju njima, pokazuje se i u vlasti...

Mada, i dalje mislim da je obaveza drzave da vodi racuna o svojim gradjanima. Jeste, sigurno medju ovima ima oportunista koji cak i nisu iz Obrenovca i okoline, ali to ne znaci da ne postoje ljudi koji su ostali bukvalno bez svega.
Komsiji su se brat i snaja udavili u autu kada je objavljena uzbunua, drugi je primio rodjaka kome je od 3 sprata kuce poplavljeno 2 i ostali su samo on, sin i kuce...

Mislim, upravo zbog tih ne treba sikanirati ljude... na ljudima je odgovornost sto cekaju drzavu, ali na drzavi je da i u slucaju kada nema nesrece pomaze svojim gradjanima i primenjuje zakone kojima se reguliseu ova pitanja...
« Poslednja izmena: 28. Maj 2014, 12:33:14 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 35.0.1916.114
"Čak i sneg u julu i avgustu. To se, tvrdi profesor, dešavalo i dešavaće se."

cega si ti profesor moj batice,treba ti oduzeti sve titule,naravno da je moguc sneg na ovim vrhovima oko 2000m nmv i vise,ali u proseku to mozda padne jednom u 20 godina,recimo podatak za Musalu(Bugarska) 2925 nmv je 2 dana u julu i jedan dan u avgustu

inace sto se tice ostalog klimatske promene su teorija zavere

http://en.wikipedia.org/wiki/Year_Without_a_Summer

pusti te vulkanske zime,pa cak i tada nema sanse da je igde u nizim predelima na ovim paralelama padao sneg

Musala ima prosek u julu od 5 a apsolutni minimum skoro -10 stepeni pa opet sneg padne 2 julska dana u proseku,beograd sa 23 prosekom u julu i minimumom oko 7 stepeni treba po ovome da ocekuje snezna zimska jutra
"Ekstremna atmosferska događanja u Srbiji zapisivali su i naši kaluđeri. Velike suše bile su 1358. i 1371. godine. Krajem maja 1459. padao je sneg, a jula 1510. "bilo ga je i do četiri pedlja“.

na kojoj nadmorskoj visini?

i ove godine je padao sneg u maju,a jula moze da pada na kopaoniku recimo

i o kojim mi klimatskim promenama govorimo kad su u 15 i 16 veku extremi isti ko i danas recimo

klimatatske promene jesu teorija zavere

Pa mislim ako su neobicajena i zahtjevaju da se zapisu, bice da nisu na planini. Nego u dolini dje mu mjesto nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat

Значи...да су гласали за ДС поплава не би било Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Kakve to veze ima sa pricom sta vlast radi posle poplava?
« Poslednja izmena: 28. Maj 2014, 13:09:35 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Samsung 111111
Citat
Значи...да су гласали за ДС поплава не би било Smile

DS je samo imao srecu sto poplave nisu bile za vreme dok su oni bili na vlasti  Smile

Inace,ja zaista ne vidim ko bi mogao da bude kriv zbog prirodne nepogode.
Bas me interesuje ko je bio odogovran za cunamije,onda Sendi i ostale picke materine.  Smile

Uglavnom jebeno je ovo sto je pogodilo nas  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Bilo je poplava za vreme DS, cak i zemljotres...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Samsung 111111
Slazem se samo nije bilo u ovoj meri.
A i da se razumemo,ne krivim DS zbog ovoga a ni zbog tih zemljotresa.

Ali mi jedno zaista nije jasno..

Sta ljudi ocekuju da vlast uradi posle ove poplave ?

Vidjao sam poprilicno ogranicene ljude koji smatraju da vlast treba da nadoknadi stetu gradjanima ili da im digne kuce ili nesto slicno.Zapitajte se ljudi koliko je to realno.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.345 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.