Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prete poplave, timovi na terenu  (Pročitano 214656 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Nokia 
Mislim da je i Marko 284 negde oko Paracina ili tako nesto ako se ne varam,jel se cuo neko sa njim?

Ja sam, sve je ok, dobro je, cuva bateriju na tel javlja se povremeno.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
Marić: Slušajte nas, ne glasine

Beograd -- Najvažnije slušati upozorenja državnih organa, a ne glasine, da bismo što pre izašli iz krize. Beograd je uradio sve i opasnosti nema, poručuje Predrag Marić.

Načelnik sektora za vanredne situacije Predrag Marić, apelovao je gostujući u Kažiprstu TV B92 na građane da slušaju upozorenja i instrukcije državnih organa, kako bi se što pre prevazišla prirodna katastrofa koja je zadesila Srbiju.

"Sva energija mladih bi trebalo da se iskoristi za oporavak zemlje...sećate se omladinskih radnih akcija, to je Srbiji sada najpotrebnije, ako tu energiju usmerimo u tom pravcu, brže ćemo prevazići ovu katastrofu koja nas je zadesila".

Marić, takođe, ističe, da, što se Beograda tiče, opasnosti nema, jer je grad učinio sve da se pripremi za talas koji se, kako kaže, očekuje u sredu. "Sreda je kritična. Beograd je uradio sve i opasnosti nema", poručuje Marić.

Kada je u pitanju protekla noć, Marić kaže da su najugroženiji bili Kostolac i TENT, ali da zahvaljujući ozbiljnom angažovanju i policije i vojske i žandarmerije, nije narušen sistem snabdevanja električnom energijom. "Noćas se radilo bez prestanka... 9km nasipa u Kostolcu napravljeno, nema ugrožavanja elektrosistema u ovom trenutku".

Problem, međutim, koji i dalje ostaje, je Obrenovac i trenutno se radi na tome da se taj grad učini bezbednim za povratak stanovnika, kazao je Marić i dodao da je u Obrenovcu formiran operativni štab na čelu sa generalom Ljubišom Dikovićem. "Radi se na tome da se taj grad učini bezbednim za povratak stanovnika.. Štab je formiran da bi se ljudi bezbedno vratili, kada se voda povuče. Mora se prvo ustanoviti da li su objekti bezbedni da se u njima živi, treba ih dezinfikovati", kazao je Marić i ocenivši da ogroman posao tek predstoji.

"Niko ne može reči građanima u ponedeljak ćete biti kući...to nije realno, tek kada se sve obezbedi, onda ćemo s tom informacijom izaći u javnost", navodi on i ocenjuje da sada nije bezbedan povratak kućama. Marić navodi da se voda povlači, i da je nivo juče za skoro metar opao ,ali ne očekivam brzinom.

On je poručio građanima da se ne brinu za imovinu, jer je Štab, kako kaže, formiran da "bande ne bi harale i pljačkale". "Uvek ima baraba koje misle da na tuđ račun da mogu da se okoriste".

Marić navodi da je do sada iz Srbije evakuisano oko 25.000 hiljada ljudi, međutim da u Obrenovcu ima ljudi koji nisu životno ugroženi ali su na primer na dijalizi.

Komentarišući navode o broju žrtva, Marić ističe da je u Obrenovcu juče nađeno 12 žrtava, a da glasine i poluistine imaju za cilj stvaranja panike i nepoverenja. "Dva dana obavešavamo ljude da se evakuišu, oni to nisu hteli..sirena je bila uključena...judi su bili pozivani da se evakuišu, oni su to odbijali, dva dana pre nego što se desilo".

On je, takođe, demantovao glasine da je Obrenovac žrtvovan zbog Valjeva dodavši da je Barič evakuisan preventivno, kao i delovi Ostružnice i Umnke. " Još jednom pozivam građane da slušaju šta govore državni organi, ne glasine po kafanama". Takođe je negirao da je Krupanj bio "zaboravljen", već je rekao da je zbog razmera katastrofe bilo potrebno više vremena da se stigne do tog grada.

"Dva dana mo se trudili da dođemo do Krupnja. Grad je kao posle ratnog razaranja. Već od prekjuče se radi na tome da humanitarna pomoć tamo stigne.Niko nikog ne zaboravlja. Predmet pažnje nisu samo velika mesta, sva mesta su jednako važna u Srbiji". On je rekao da će veliki deo strane pomoći biti opredeljen upravo za Krupanj, ali je i zapitao i šta su pojedine lokalne samouprave radile da se umanje posledice poplava.

Govoreći o utvrđivanju i nadoknadi štete nastale poplavama, Marić je rekao da će državni organi imati zadatak da se taj posao što pre obavi i da "ne sme ni senka da padne" na raspodelu te pomoći.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
HTC Sensation
Mislim da je i Marko 284 negde oko Paracina ili tako nesto ako se ne varam,jel se cuo neko sa njim?

Uh dobro je...aj mi sibni njegov broj na pp  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Linux
Browser
Safari 537.16
mob
LG Google Nexus 5
Pita mene koleginica na poslu, zašto nisu postavili džakove kao što su u Beogradu, prevencije radi?

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0

Uh dobro je...aj mi sibni njegov broj na pp  Smile
Zašto? Da mu malo istošiš bateriju, kako ne bi mogao da zove familiju?

Najvažnije slušati upozorenja državnih organa, a ne glasine

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
Hitna evakuacija sela u slivu Save

Šabac -- Ljubiša Diković naložio je danas hitnu evakuaciju meštana sela u slivu Save pored grada zbog problema na bedemima.

"Nivo vode oko Šapca se smanjuje, ali to ne znači da je opasnost prošla. Bedemi su puni vode i preti realna opasnost da dođe do proboja. Noćas smo imali izuzetno tešku situaciju kod Čevrntije, koju je 500 vojnika uspešno saniralo za sada i sprečilo da se voda izlije i napravi katastrofu od ušća Drine ka Šapcu", rekao je Diković u Šapcu.

Šef Gradskog štaba za vanredne situacije u Šapcu, načelnik Generalštaba Vojske Srbije je meštanima sela Drenovac koji su na spisku za seljenje, ali to nisu uradili, rekao da je najbolje da sami odu do bedema i uvere se koliko propušta, ako ne veruju njemu.

"Donja zona bedema pretvorila se u blato, a curenje je prvi znak da bedem više nije siguran", rekao je Diković.

U kriznom štabu doneta je odluka da gradjani više ne učestvuju u odbrani Save nakon 20 časova, već da to rade vojska i policija, a doneta je i zabrana ulaska u zonu za privatna vozila.

"Zbog mogućeg proboja vode, gradjani su obavešteni da ako čuju signal za evakuaciju, krenu od bedema levo i desno, a da za sobom ostave materijalna dobra", dodao je Diković.

U Štabu su rekli da je proboj vode realna mogućnost, ali da nije došlo do toga, te nema mesta za paniku.

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Jeste malo politika, ali moram, pardoniram Smile

Valjda ce sad nadlezni da shvate da ipak neke kompanije najbolje da ostanu u drz vlasnistvu - priv. kompaniji ne mozes da kazes sta da radi u ovakvim situacijama, one imaju sopstvene interese (mislim, postoje nacini ali to oduzima vremena koje se nema kada treba hitno reagovati) - da ne cerupaju vise ta preduzeca ko kako stigne i da puste pametne i obrazovane ljude samo da rade svoj posao, samo to

ovom Hamovifu fin. inspekciju - nema kompanije koja ima besprekorne knjige (ako nista drugo)

« Poslednja izmena: 19. Maj 2014, 10:44:49 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
HTC Sensation
@Vlastimire

Ma da ga pitam nesto ze neki film,valjda za toliko ima bateriju,a bas mi je nesto sad taj film bitan ne mogu glumaca da se setim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
10:47    - Stižu vatrogasci iz Mađarske

Na molbu savtenika konzulata Srbije u Budimpesti Jelene Cvijanic, 8 dobrovoljnih vatrogasaca iz grada Pomaz krenuli su u jutarnjim satima za Sremsku Mitrovicu gde ih je uputio ​MUP Srbije da bi se i oni pridruzili spasiocima da pruze pomoc ljudima. poneli su specijalni camac za spasenje, specijalne pumpe, generator. grupa obezbedjuje i svoju ishranu a predvidjeno je da nedelju dana ce boraviti u regionu. medju njima je i Rudolf Horvat, rodjen u Subotici, samostalni vatrogasac, komandir jedinice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
Apel BG: Potrebne konzerve i hemija

Beograd -- Gradski štab za vanredne situacije Beograda apelovao na velike firme i trgovinske lance da doniraju konzerviranu hranu, sredstva za ličnu higijenu i hemiju.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, robu namenjenu ugroženom stanovništvu smeštenom u prihvatnim centrima, treba dopremiti u magacin "Milšpeda", na adresu Savski nasip broj sedam.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.