Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Presretači" vrebaju bahate vozače  (Pročitano 10968 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
jeli a gde ti zivis vanyo??
nikad nisi video tablicu zalepljenu iznad zadnjeg tocka ili ispod sedista ili mozes da kadar od tablice iskrivis nagore da bude jako koso i pod takvim uglom isto radar nemoze da slika!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Citat
nikad nisi video tablicu zalepljenu iznad zadnjeg tocka
Pa to valjda jedina pozicija gde postoji tablica na motoru, a sta je tu "odozdole" Betmene, to mi nije jasno......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
brate opet ti mesas postoji snimak i snimak ti nazovi snimci od 30000 slika koje se nebrisu su slike ustvari i to mozda nemoze da se obrise dok presretaci imaju kameru sa snimkom ali pravim ne slikom a svaki snimak sa presretaca se brise jel samim tim sto se tolerise do 150 i sad on krene i vidi da vozis 145 odustaje i ne pratite pa zar ti to neznaci nesto???
zar nije po zakonu da se vozi 120 e tako sto ti iztolerise 140 moze i 180 a oni sto salikaju i za njih ima leka recimo motor nemoze da slika jel slika od napred a u slucaju da slika pozadi ti postavis tablicu odozdole i nevidije drugo kola sa stranim tablicama moze da uhvATI ZA onu stvar 3 postoji aluminijumska folija stavis je oko tablice i pravi odsjaj tako da se tablica nevidi 4 postoji sprej koji takodje moze da neutralise tablicu e sad ima plus mali milion anti radara pa boze moj i ko nas ce da se uvede i sms servis sa oibavestenjima gde koji radar stoji pa postoji i krajnja opcija u francuskoj koja kosta nekih 3000-4000 hiljada evra to bih ugradio da ne menjam cesto kola koja pravi zastitni omotac oko automobila da radar ne reaguje itd itd!!!

Ти си комичнији од Бени Хила лаве.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung XYZ1004
@ srkich
A zar u svom tvom ludilu od kazni, folija i sprejeva na tablicama  Smile , kilometraze, brzine, radara, jurnjave sa policijom, oduzimanje dozvole, snimaka i slicnih smejurija, ti bas nikad ne padne na pamet da pomislis " Hmm, a sto ja jednostavno ne bi postovao saobracajne propise?"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
@ srkich
A zar u svom tvom ludilu od kazni, folija i sprejeva na tablicama  Smile , kilometraze, brzine, radara, jurnjave sa policijom, oduzimanje dozvole, snimaka i slicnih smejurija, ti bas nikad ne padne na pamet da pomislis " Hmm, a sto ja jednostavno ne bi postovao saobracajne propise?"

Мора прво да наговори мајстора да заустави рингишпил.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Koliko znam, u Mythbastersima su utvrdili da su jedini sigurni nacini da se izbegne kazna:
a) da si ptica
b) da vozis po ogranicenju
c) da imas tablicu koja se rotira... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
covece tablica na motoru se okjaci na jednom kadru a ti mozes da je zavuces ispod sedista ako motor ima razmak izmedju zadnjeg tocka i sedista a taj kadar mozes da iskrivis na gore tako da bude pod velikim uglom!!

evo ti najprostiji odgovor zasto ne postujem ogranicenja kada idem na put od 1500 km uz postovanje svih propisa i ogranicenja treba mi 24 sata a nepostujuci ogranicenja i propise dovoljno mi je manje od 12 a za 12 sati imam vremena i da se napijem i da jebem dve kurve i da se naspavam i duplo sam odmorniji od nekoga koji je proveo u automobilu 12 sati vise od mene eto to je jedan prost razlog a inace po gradu u principu manje vise postujem propise sem pojasa ali kad idem od tacke a do tacke b cilj mi je da stignem sto pre a ekstra sto bih ja na 120 na auto putu zaspao obesio se ili neznam sta vec jel ako nemam nekog uzbudjenja ili necega zanimljivog tokom voznje pojeo bi volan od nervoze!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N70
Moram jos nesto da kazem...
Sto se tice one tolerancije o kojoj se govorilo, postoji tolerancija od 10%, jer covek nije savrseno bice pa mu se desi da prekoraci brzinu (racuna se da niko ne moze non-stop da drzi brzinu tacno na 60 ili 120 ili koliko vec. Znaci ako je ogranicenje 60, mozes da vozis 66, ako je 120 mozes 132 itd. To su jedine tolerancije koje postoje, a te price o 170, pa i 190 nemaju veze sa zivotom. Druga je stvar ako ti pandur svojom odlukom oprosti pa nece da te juri, ali propisane tolerancije tog tipa ne postoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hah! šta da vam kažem čudu ne mogu da se načudim!

Čovek voli brzinu i to je to, i očigleno ima love za plaćanje kazni.

Radim kao novinar crne hronike na TV B92, nagledao sam se svega i znam kako dosta toga funkcioniše u našem saobraćaju.  Ginu najoprezniji, nastradaju i ludi!

Iapk bolje je druže moj tri sata kasnije nego 50 godina ranije!

brate greša i nema te više na ovoj planeti!

zapamti to!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, jako bitno za ovu temu, dva dana sam bio sa presretačima u akciji, (aktuelno je pa se o tome i pisalo)

Mislim da imaš dosta netačnih informacija, ako nešto zanima, mogu da ti objasnim.

Pozdrav.

Dj. K.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.