Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Presretači" vrebaju bahate vozače  (Pročitano 10925 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
evo i ja coveku da ispravim krivu drinu posto o zakonu pojma nema van naseljenog mesta je 50 plus 7 na sat koji se oduzimaju sto znaci 177 a presretaci uvek oduzimaju na sve to jos 7 posto zbog mogucnosti da je on dao malo vise gas od tebe dok te je pratio sto znaci tek na oko 190 na auto putu moze da razgovaramo o oduzimanju dozvole!!!!

Мој лапсус односило се на насељена места.(поента је иста било 30 насељено или 50 ненасељено неће да те јури због казне од 2-3 хиљаде динара јер је то економски неисплативо) А иначе пресретачи бар ови код нас немају ту толеранцију као дали су гас јер су те јурили пошто су у колима 3 човека од којих један снима ауто који се прати. Тек кад имају адекватан снимак онда те ''пресрећу'' и нема никакве толеранције.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2008, 20:22:04 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
da u kolima su dva u civilu i jedan pozadi u uniformi ali ne snimate covek vec kamera a ta kamera nemoze da odredi tvoju brzinu vec se vodi brzinom automobila kojom ide presretac tako da uvek ta tolerancija postoji!!
a mislim da ima mnogo nepreciznosti oko snimanja sto se spominje u novinama dok recimo presretac stoji u mestu a ti proletis pored njega on ne snima vec slika ili je to neka nova tehnologija uvedena kod nas!!
sve u svemu kad je narod takav kakav je ne pomazu ni presretaci ni gomila kazni cist primer je francuska i italija gde i pored svega nista ne pomaze italijani su morali da uvedu oduzimanje motora u slucaju da nemas kacigu pa i dalje na jugu se kaciga ne stavlja ili se stavljaju samo slemcici koji ne sluze apsolutno nicemu a u svajcarskoj na primer za quad kaciga nije obavezna pa je svi stavljaju a kamoli na motoru iako je kazna smesnih 35 evra znaci mentalitet ljudi je najbitniji pravda moze da se sprovodi gde svi postuju zakon pa na onih 3 posto moze policija da se izivljava dok u drzavama gde niko zakon ne postuje tesko se izboriti i postici nesto bilo kakvim radarima presretacima itd jel prosto nasem coveku je izazov da zajebe sistem ima da smisli milion nacina da se izvuce takvi su svi juznjacki narodi!!
nemozhe on mene da dira jer vozim motor bez kacige i bez dozvole a pritom svi seljaci u celoj srbiji voze traktor bez dozvole i apenac bez kacige nemoze mene da dira jel vozim auto 200 a da pritom onog baju sa jugicem bez stop svetla i kocnica pusti nista on nije manje opasan za saobracaj od mene a znate li kad ce to sve u srbiji da se dovede u red ja znam a to je nikad!!
pogledaj te zadnji stravicni udesi dali je neko u audiju i dzipu poginuo ne nije vec turcin koji vozi 3000 km 100 na sat i zaspi i predje u suprotnu traku vozac autobusa koji samo iz njemu znatih razloga iztumba bus na pravcu i u ravnici baja sa sleperom koji samo sto se ne raspadne pretice na punu liniju a sleperu je maksimalna brzina 80 dok onaj koji je bio pretican je iso 70 na sat pa onda izracunajte koliko je njemu potrebno metra da ga pretekne a koliko nekome drugom ali patetika je cudna stvar jer kad ja to radim audijem ja trebam na robiju a kad on to radi sleperom pa jebiga zuri covek da prehrani decu a da ne pricam o traktorima koji vuku drva neosvetljeni koliko je samo ljudi zavrsilo tako ne krseci nesto posebno saobracajne propise jer na magistralnom putu i pri brzini od 80 tako se mnogo lako gine!!
niko ne kontrolise umor vozaca niko ne kontrolise dali je neko pijan na auto putu i dali je neko drogiran a verujte mi da je 90 posto udesa zbog takvih stvari cemu sluzi patrola policije ispred diskoteke u 5 ujutru da kontrolise alkohol a na auto putu se svi vode logikom pa nije pijan valjda neko ko vozi 2000 km e pa jeste pijan je i ne jedan vec mnogi i mnogo je rizicniji nego neko ko se vraca kuci u 5 ujutru i ostalo mu 5 km do kuce!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
drotovi ko drotovi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
da u kolima su dva u civilu i jedan pozadi u uniformi ali ne snimate covek vec kamera a ta kamera nemoze da odredi tvoju brzinu vec se vodi brzinom automobila kojom ide presretac tako da uvek ta tolerancija postoji!!

Јел размишљаш ти бар мало о томе о чему пишеш? Па неки разлог постоји зашто тај сувозач седи ту где седи и дрка ту камеру, например да стисне дугме да почне снимање, у преводу ''снима те''. И чему толеранција ти причаш као да читава акција траје 30 секунди па он залепи по гасу сними на брзину пресретне и после два минута ти си већ отишао са казном. Вози иза тебе неколико минута и снима те, кад снимак буде адекватан да одговори одређеним или  прописаним условима онда те заустављају. Тако да нема потребе тој толеранцији. Логично зар не, чим иде иза тебе пар минута и снима те не може никако ићи брже од тебе?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung XYZ1004
pa mozda i 80000 hiljada nisam racunao tacno ali u svakom slucaju 45 evra kazne na 50000 km uz konstantno prekoracenje brzine od minimum 40-50 km na sat nije puno!!

A ti se ovim hvalis ili....?  Smile  posto takve ne treba kaznjavati i oduzimati im dozvolu, nego im polomiti obadve noge i trajno ih onesposobiti za upravljanje motornim vozilom  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2008, 03:36:46 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
tvice pravo je pravo i nista nije logicno tek ces da vidis kad uvedu te poene pa kad krenu adbvokati da ih vracaju kao u francuskoj zbog ovog ili onog ima on te prati ali uvek postoji mogucnost da je on malo vise dao gas zato je tih 7 posto tolerancije nije to ogromna tolerancija ali postoji zbog ovakvih kao ja koji ce da tupe kurac kako je on dao malo vise gas kako sam ja bas tad malo zakocio itd i da bi se sve to izbeglo postoji ta tolerancija!!

da hvalim se time prekoracivao sam brzinu i duplo na auto putu recimo konstantno vozim 200 km po 250 ili 260 i nema opasnosti od presretaca jel on nemoze nikako da ubrza i da te stigne kad tako prodjes sem u hrvatskoj ima jedan rs4 e taj moze i na regionalnim putevima sam isao i po 220 umesto 80 a posto je srbija pravna drzava ovakvima kao ja ni oduzimanje vozacke ne pomaze jel ih imam punu fijoku pa nek uzmu jednu vozim drugom a lomljenje nogu u demokratskim drzavama nema!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Over & out

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4706
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E51
Tebi dete treba oduzeti dozvolu, opaučiti te po džepu, oterati te na ponovno polaganje.
Ako uspeš da položiš vozački uveo bih ti tutora u plavom u prvih 12 meseci.

Sve ovo da bi se naučio redu u saobraćaju.

Ovo ti priča vozač koji nije prešao 1.000.000km, ali oko pola toga sigurno. I to iz najboljih namera.
IP sačuvana
social share
Happiness has 4 paws and a blue tongue

Daniel Alves da Silva
Ako ima Boga, teško da se zove drugačije.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
ciko pa ja imam nekih 250000 km predjenih vozeci i jos toliko kao suvozac tako u poslednjih 5 god tako da stvarno neznam kakve ces gti savete meni da dajes jer sigurno provodim vise po putevima od tebe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Mislim da si krenuo sa 50.000, pa sam ti ja ukazala da to nije moguce... zatim si korigovao na 50.000 godisnje... sto je opet glupost... i tako to...
Def... baronises... Smiley
A, slazem se sa gospodinom JA da bi ti trebalo oduzeti dozvolu Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
da hvalim se time prekoracivao sam brzinu i duplo na auto putu recimo konstantno vozim 200 km po 250 ili 260 i nema opasnosti od presretaca jel on nemoze nikako da ubrza i da te stigne kad tako prodjes sem u hrvatskoj ima jedan rs4 e taj moze i na regionalnim putevima sam isao i po 220 umesto 80 a posto je srbija pravna drzava ovakvima kao ja ni oduzimanje vozacke ne pomaze jel ih imam punu fijoku pa nek uzmu jednu vozim drugom a lomljenje nogu u demokratskim drzavama nema!!!

Cega se pametan stidi, budala se ponosi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.