Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 15:57:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Presna ishrana  (Pročitano 62126 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Nokia 
Шта јести зими?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Nokia zvrr
Ovi tekstovi koje je @taxtex postavio na prethodnoj strani  su u toj mkeri bogati manjkavostima, zamjenama teza, poluistinama, da mi prosto dođem da si pucam u glavu.

Evo samo jedna stvar: uvažena Dankinja nam je predočila kako je presnom ishranom svoj virulentni( ne znamo koji histološki tip) oblik raka preobratila u benigni-skirus! No, evo začkoljice: scirozni tumor je karcinom, oblik duktalnog karcinoma: carcinoma scirrhous, na engleskom. I nikako nije benigan, nego se radi o invazivnom duktalnom karcinomu ( sama riječ invazivni sugeriše da taj oblik baš i nije superiška). Dakle, jedan oblik raka je, navodno, preobraćenn u drugi oblik! Takav medicinski napredak mi je stvorio erekciju.

« Poslednja izmena: 03. Okt 2013, 22:47:25 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Шта јести зими?
Оно што имаш.  Smile

Покиселиш кацу купуса, пола каце туршије, 10 тегли жутих и црвених парпика, испечеш 2 туре ајвара у металчевој шерпи од 50 литара, сланина и.... зиме нема.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.66
slanina remeti jelovnik.
ja sam pokušao da preživim par dana jedući samo voće i povrće. tedoh da riknem.

inače i dalje mislim da ovo nije za nas. kinez može da radi ceo dan, a da pojede samo šaku pirinča. oni to rade 5000 godina.
postoje priče da su se neki ljudi u srbiji izlečili sidu jedući srpsku hranu na srpskim planinama. dakle, slanina, sir, kajmak, ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
slanina remeti jelovnik.
ja sam pokušao da preživim par dana jedući samo voće i povrće. tedoh da riknem.
...
  То је због тога што организам почиње да се чисти па није угодно. Навлака на кувано и на разне начине обрађено је прејака. Ја већ две-три године прелазим постепено док ћу на крају прећи на 100% пресне исхране. Немам шта да изгубим. Ово је моје тело, хоћу да видим пун здравствени ефекат, топљење вишка сала, нестанак нервозе и наступ унутрашње равнотеже и оно што ми се највише свиђа је што се мозак умири, нема оног лудачког жамора мисли у глави.

Данас сам појео једно 3 брескве(биле су грозне, купио у некој прчварници уместо на пијаци) и неких 4 банане смандрљао у сецко са малко воде и неких десетак ораха. Лудило како је укусно!
 Ништа више нисам јео, е да, један парадајз а цео дан пио литар лимунаде. Радио ко коњ, кунем се свега ми(угоститељство, мадрфакинг кујна).
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.66
jesi skoro kontrolisao krv i kakvi su rezultati ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Citat
Ово је моје тело, хоћу да видим пун здравствени ефекат, топљење вишка сала, нестанак нервозе и наступ унутрашње равнотеже и оно што ми се највише свиђа је што се мозак умири, нема оног лудачког жамора мисли у глави.
Oce to kad umres  Smile
Mislim, ne moras bukvalno da umres, ali nisi bas ni ziv, to ja fazon i kod postova, gledano sa religijske strane. Manje mesa, manje raznih hormona, manje energije, manje gresnih misli, ali koji ce ti takav zivot druze?
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
 Имао сам много грешних мисли па би био ред да гу смањим Smile
----
 Синоћ сам писао шта сам јео, заборавио сам грашак из кесице и неколико феферона, све без соли и 'леба Smile
 Извињавам се.
jesi skoro kontrolisao krv i kakvi su rezultati ?
Нисам брате, мрзим иглу, лудачки је се плашим. Хтео сам и крв да дам али кад видим иглу није ми добро. Срећан сам због тог страха јер никако нисам могао да постанем наркоман а имао сам прилике дефинитивно.
Шта јести зими?
Суво воће, коштуњаве плодове, има поврћа из увоза, воћа такође..једи шта хоћеш само избегавај шерпе и тигање ако је могуће што више а апсолутно избаци тесто и животињске продукте. Експериментиши са собом, види шта ти лежи, има доста тога на нету. Пази, ако ти се не дајбоже деси нека озбиљна болест, истог тренутка бацаш со...пробај да једеш нешто без соли? Бљутаво, јел тако? -То је у ствари права храна коју једемо, већина тога је бљутаво и одвратно без зачина и то је она истинска храна када је незачињена: Одвратна.
 Дакле, избациш со и аутоматски нема да једеш тровачку храну већ ти остају само плодови.

Ко се избори са сољу и кризом око исте тај завређује поштовање. СО је највећа навлака од свих у исхрани. Лагао је Бошко Буха мајкемуга Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Nokia 
Ovi tekstovi koje je @taxtex postavio na prethodnoj strani  su u toj mkeri bogati manjkavostima, zamjenama teza, poluistinama, da mi prosto dođem da si pucam u glavu.

Evo samo jedna stvar: uvažena Dankinja nam je predočila kako je presnom ishranom svoj virulentni( ne znamo koji histološki tip) oblik raka preobratila u benigni-skirus! No, evo začkoljice: scirozni tumor je karcinom, oblik duktalnog karcinoma: carcinoma scirrhous, na engleskom. I nikako nije benigan, nego se radi o invazivnom duktalnom karcinomu ( sama riječ invazivni sugeriše da taj oblik baš i nije superiška). Dakle, jedan oblik raka je, navodno, preobraćenn u drugi oblik! Takav medicinski napredak mi je stvorio erekciju.

Smile Smile Smile

Da, potpuno nemoguce.
Jedna stvar je ako je gospodja
a) imala vec beningni tumor
b)imala zlocudni karcinom kojeg je preporucenom ishranom "drzala" u istom zatecenom stanju, pod uslovom da nisu metastaze.
Mada se sada i metastaze "zaustavljaju" na odredjeno vreme neki stranim injekcijama bele imele koja je sasvim legalna u Francuskoj, Svajcarskoj i Nemackoj.

Inace, kod karcinoma ovo i jeste preporucena ishrana, bez mesa, voce , povrce, kozije mleko, surutka (ako je jetra u pitanju), imela radi imunoloskog sistema i mnoge druge vocke i povrcke neobradjene dabome.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Nokia 6630, valjda
jbg ja sam mesojed ili shto bi moja cera rekla: mesojedan.
imam ochnjake, imam jak centralni vid, inteligencija mi je predatorska...
a osecam se fizichki loshe kad jedem povrce, voce mi nije problem, ali sirovo povrce, ko ciglu da sam pojeo...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 15:57:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.