Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preporucite kozmeticke proizvode  (Pročitano 309742 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Drugarica koja je bila trudna koristila je Afroditine kreme za dan i noc... U njenom slucaju su ublazene neke strije koje su postojale i pre trudnoce... Ali, opet kazem... samo ublazene... Smiley
Za trajnije resenje, spominje se laserska metoda...

A koje su u pitanju, one crvene ili svetle...?I koje se lakshe uklanjaju i ublazuju...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Bele.. to su stare strije..  Smile

Crvene su lakse uklanjaju jer je to koza koja tek puca...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Cudno, ja sam odma' dobila ove bele...Nikad nisam imala te crvene ):  Varijacija kilaze + osetljiva koza...Grrrrozno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

little miss trouble

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Lorealov glum shine sjaj za usne, Vichy-jev puder za problematicnu kozu (nemam problematicnu kozu izuzev dosadnih mitisera koje on uspeva da prekrije-jedini!), Oriflame lakovi za jacanje noktiju, Max factorov pan stik, Maybeline maskare.  .  .  .   Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2008, 02:24:45 od purple_rose »
IP sačuvana
social share
Ne govori osim ako je ono sto hoces da kazes vrednije od cutanja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
E da, ovaj Max factor pan stick (korektor) imam najmanje godinu dana, koristim ga svakodnevno i imaću verovatno još za godinu dana...pokriva fenomenalno, oduševio me skroz  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
E da, ovaj Max factor pan stick (korektor) imam najmanje godinu dana, koristim ga svakodnevno i imaću verovatno još za godinu dana...pokriva fenomenalno, oduševio me skroz  Smile

Ja samo taj i koristim, kad treba nesto da pokrijem  Smile Stvarno, traje jako dugo i dobro pokriva, a i koza ne reaguje na njega.

P.S.Sad sam okrenula da vidim koji faktor, tj. svetlinu koristim i vidim pishe ''Made in Ireland''  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Da li neka od vas ima problema sa Max Factor tecnim puderima...???
Meni su prejaki, kao da imam masku na licu.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Ja tečne pudere ne koristim, samo puder u kamenu-Maybeline jer su mi najlaganiji od svih ostalih (mnogo toga sam probala, a naročito mi nije odgovarao upravo Maxfactor)  Smile

Htela bih još nešto da vam preporučim od Oriflame kozmetike jer imam prilike da puno toga probam
- Silk&Kashmire kolekciju (tonik, krema, sapun, rol-on) prelepo miriše
- Opuštajući sprej (za telo i posteljinu) i ulje za kupanje s lavandom i cvetom marakuje-ne da opušta nego ne znam gde se nalazim  Smile
- ko ima mešovitu kožu kao ja - Optimal Balance kolekciju za mešovitu i masnu kožu (ja imam dnevni noćni gel)
- wonder lash maskaru (ima gumenu četkicu) nimalo ne zaostaje za Max factor ili bilo kojom drugom izvikanom markom, a košta svega 300 dinara.

Ne šminkam se preterano. Ali ova kombinacija Optimals dnevna krema, maxfactor korektor, maybeline puder ukamenu i wonder lush maskara je meni idealna.

Ako vas nešto iteresuje iz Oriflame-a slobodno pitajte. Ja sam ranije imala gard prema toj kozmetici ali sad tek kapiram koliko sam para bacila na 1000 puta goru a poznatu kozmetiku.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2008, 17:24:17 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

preporucijem svima sa  suvom i osetljivom kozom  lica kremu vichy - nutrilogie 2 !  neverovatno  ali to je prva krema  koja  drzi  vlaznost lica ceo dan  Smile
koristila sam i  clinique , koja je  dosta  skuplja  , a  nisam imala  taj  fenomenalni osecaj  mekane  i  hidrirane koze .
zaista  je  fenomenalna kremica  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Budi uvek ti!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 14178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E870

Htela bih još nešto da vam preporučim od Oriflame kozmetike jer imam prilike da puno toga probam
 - Silk&Kashmire kolekciju (tonik, krema, sapun, rol-on) prelepo miriše
 - Opuštajući sprej (za telo i posteljinu) i ulje za kupanje s lavandom i cvetom marakuje-ne da opušta nego ne znam gde se nalazim Smile
 - ko ima mešovitu kožu kao ja - Optimal Balance kolekciju za mešovitu i masnu kožu (ja imam dnevni noćni gel)
 - wonder lash maskaru (ima gumenu četkicu) nimalo ne zaostaje za Max factor ili bilo kojom drugom izvikanom markom, a košta svega 300 dinara.

u potpunosti sam saglasna...Smile
-a mogla bih da dodam jos Stylo ajlajner koji odgovara narocito osetljivim ocima, jer se ne razmazuje lako po nanosenju... (u tri boje braon, zelena i crna)
-novu kremu Time Relax koja otklanja prve bore i znake starenja (krema je tek izasla ali sam probala uzorke)  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Zivot je put kojim treba trcati sa prijateljem koji ce nam osmehom, cutanjem, daljinom, postojanoscu, strpljenjem i secanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.