Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preporucite kozmeticke proizvode  (Pročitano 309879 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

*u gadnu babu rastem*

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 12422
Zastava francuska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 5610
Treba mi neka kremica za ublažavanje tamnih podočnjaka...imam slabu cirkulaciju pa su se javili zbog toga nisu preterano vidljivi . Dakle ne podočnjaci već tamni kolutovi. Preporučili su mi kremice na bazi kofeina. :-ki

nije tebi to od cirkulacije nego od HTZ-a  Smile Smile  Smile

skuvaj dve kesice caja o kamilice i svaku pre spavanja stavi na okice

za par sati kao rukom odneseno, ja to cesto primenjujem kako ujutru ne bih plasila sve oko sebe  Smile
IP sačuvana
social share
U mom penkalu je jos mnogo mastila, ali volim da pisem samo jednoj osobi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

*Montenegro*

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w200i
Djevojke aj ako znate neko za mene da mi pomogne  Smile

Ovako: Nemam puno problema sa aknama,mitiserima i tim sranjima samo sa masnom kozom lica ali na nekim mjestima lica, sto sigurno rezultira mojim problemom kad taknem taj dio rukom,peskirom,vodom itd (jagodice) taj dio dobije nevjerovatno crvenilo koje prodje za 15-20min , jos da mi je taj problem i na nos igledao bi kao Rudolf sa zmigavcima  Smile Smile
IP sačuvana
social share
*Montenegro*
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
@Vucinic88

Verovatno imas masnu i osetljivu kozu po tome kako opisujes. Postoje posebne grupe preparata za osetljivu kozu, pa trazi nesto u apoteci da ti preporuce za takav tip. Ja ti preporucujem Avene proizvode jer su oni posebno napravljeni za osetljivu kozu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Mimi,hvala za savet. Odlično znam da je kamilica najbolja za lice, samo kada bih imala naviku da je češće koristim gde bi mi bio kraj.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Čitala sam prvih nekoliko strana pa me mrzi dalje, ajde neko da mi preporuči dobru kremicu. Imam kombinovanu kožu. Masna T zona, lice normalna koža, ali imam i ...38g. Godinama sam uspešno pronalazila odgovarajuću kremu a sada nikako pa mi se jednostavno više ne bacaju pare. Do prošle godine mi je koristila Collistar Dermoplastica antirughe.Kada je prestala da ima efekat dobra bila mi je bila Ardenova Timelless pogotovo za oko očiju jer mi je tu koža jako osetljiva. E onda koju god su mi preporučili ili je bila slaba( Vichy Myokine ) ili bi dobila bubuljice. Predzadnja je bila Collistar ultra-rigenerante antirughe od koje sam dobila bubuljice po čelu ,nosu ,oko usana i bradi. E poslednja je Vichy liftactivpro od nje sam dobila bubuljice čak i po licu. Šta sada da radim??? Pravim kombinacije krema ali meni ipak treba kremica za bore oko usana jer se vide, a i tonus lica moram da održavam. Koliko ja vidim ja sam negde između, krema za prve bore mi je slaba a krema za zrelu kožu prejaka.   Smile  I još nešto ;da li je neko koristio Babor kozmetiku i ako jeste gde je ima? 
IP sačuvana
social share
Seneka
"Prijatelje stvara sreća, a nesreća proverava."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Meni se cini da je tebi problem upravo to sto imas mesovitu kozu, pa ono sto ti odgovara za obraze ne odgovara za celo i obratno. U tom slucaju bi trebalo da koristis dve vrste krema - neku za masnu kozu koja ce ti matirati masne delove, i neku za suvlje delove.  Posto vidim da si uglavnom isprobala vecinu onoga sto se moze kod nas naci, ostaje mi da ti preporucim nesto iz prirodne kozmetike (Logona na primer). Na njihovom sajtu se mozes informisati u vezi proizvoda i poruciti ih.

Sto se tice Babor kozzmetike, moze se pronaci u kozmetickim salonima u svim vecim gradovima Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Hvala ti. Znam za Logona kreme. A mislila sam da Babor kreme ima u slobodnoj prodaji. Znam da se koriste u kozmetičkim salonima a i dosta su skupi tretmani.
IP sačuvana
social share
Seneka
"Prijatelje stvara sreća, a nesreća proverava."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

*u gadnu babu rastem*

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 12422
Zastava francuska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 5610
ja znam izuzetno efikasan preparat za masnu i mesovitu kozu samo sto mu je cena  Smiley 1 Smiley 1
zavrtela mi se cela galeries lafayette
naime rec je  "kuri" Helen Rubinstein za mesec dana koja sadrzi masku tonik kremu i neki losion
verujem da se u srbiji moze naci po dobro snabdevenim parfimerijama ali treba imati debeli novcanik  Smile

juce sam kupila crni khol za oci "make up forever" i naravno odmah sam po dolasku kuci morala da ga isprobam  Smile

prednosti :

lako se nanosi,boja izuzetno postojana,cena pristupacna (ja ne koristim 516 nijansi senki,olovki i ostalih dzidzamidza pa mi nije bilo problem da za to odvojim)

mana:

toliko je dobar i vodootporan da je prava umetnost skinuti ga  Smile

IP sačuvana
social share
U mom penkalu je jos mnogo mastila, ali volim da pisem samo jednoj osobi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
@ Vucinic88 Neutrogena 2 in 1, javi sta si uradio (cena je pristupacna)
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Imam kombinovanu kožu, i to sezonski. Nekada mi je lice jako suvo (i to sve zone), a nekada me napadnu akne (iako ih u pubertetu nisam imala), ali ok, to je deo koji hormoni odrađaju u saradnji sa ciklusom.
U poslednjih par meseci su mi se akne udvostručile + što mi lice izgleda često umorno. Kupila sam komplet Afroditin program protiv akni i mitisera (face wash, tonik, kremu i masku) i nemam problema sa bubuljicama, čak ni pred ciklus.
Odgovara mi i Nivea sa kiseonikom, ali samo dnevna...
Takođe, koristim i Afroditinu kremu za zonu oko očiju, i zaista, nemam više one podbule podočnjake kao inače, izgledam svežije i odmornije.
Probala sam i Garnier i Vichy, ali su svi njihovi proizvodi preagresivni za moju kožu, jer uvek osećam peckanje po licu nakon nanošenja istih.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.