Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preostale pozicije za moderatore  (Pročitano 21884 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 246
ovog puta nisam hteo da ti saljem privatnu poruku
prvo Odes lepo u predstavnistvo Microsofta, kuc kuc, dobar dan, meni treba office, oni ti daju, ispostave ti racun i svi zadovoljni.
[Locked]
sam tvoj odgovor govori sve o tebi da nemozes da se nosis na drugi nacin sa "klincem" kog sve vreme potcenjujes
drugo smatras da da bi bio moderator moram da visim kao ti po ceo dan za kompom da kad mi prijatelji dodju treba da kazem znas tamo ti je frizider uzmi sipaj si sok npr...
trece nisam neizivljeni klinac kao sto ti mislis...
cetvrto imas sve tacne podatke o meni pa radi sta oces
peto ako obrises ovu poruku smatracu te vecim kretenom nego sto vec sad mislim da jesi
sesto da te zamolim nesto da ako mi posle vog nebanujes nik da izbegavas da odgovaras na moje teme...
sedmo ako banujes nik necu uzimati novi obecavam iako imam dinamicki ip
.
.
IP sačuvana
social share
ocu zivot bolji
da ga skrojim u nekoj svetlijoj boli
da mi se ostvare svi snovi
da zivim u slozi a ne u nervozi
da svakog dana imam sve vise da kintu brojim vise
da mi ceo stan na devojku mirise
kada mi se otvore pluca
ja lakse cu da disem
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Uopste nije ni pitanje da li ti hoces ili neces da saljes nekome privatnu poruku, nego da li ima svrhe i smisla ili nema, a nema.
Pitas pitanje koje je cista piraterija, a znas da je ista na forumu zabranjena, jel vise volis kad ti napisem to sto sam ti napisao ili kad ti obrisem temu bez da ti ista kazem, kao sto sam rekao da cu raditi? Uostalom, iskren da budem i ne zanima me previse sta bi ti vise voleo pravila su pravila bio ti neki klinac ili moj kum uopste nije bitno, za sve su ista. Ako se tvoje poruke redovno brisu a tudje ne, i ako redovno dobijaju odgovore kakve ne zelis razmisli da li je problem u tebi ili u drugima, posto ja zaista ne vidim da generalno ljudi imaju problema u komunikaciji samnom, to sto je ti imas je tvoja briga. Smiley
Da, fakat, ja ne znam drugi nacin komunikacije sa decom kojoj treba ponoviti vise desetina puta istu prokleto jednostavnu stvar, nikad necu ni nauciti jer ni ne zelim.
Uopste nije bitno da li ces ti da visis ili neces, neki ljudi su u stanju da svoj posao urade za 5 minuta, nekima sati nisu dovoljni, stvar je sposobnosti, a ne visenja.
Da li si neizivljen ili nisi niti me zanima niti je moj problem, da si nezreli klinac to jesi i to si dokazao, a to znaci da verovatno i jesi neizivljen, al to je stvar o kojima trebaju drugi da brinu.
Savrseno mi je svejedno sta ces ti o meni misliti, ti si jedan od onih koji je dokazao da nije vredan trosenja vremena, ja nisam ovde da budem bebi siter, ja kazem jednom lepo, drugi put manje lepo a treci put teram u picku materinu, prosecno inteligentnim osobama jedan put je dovoljan da shvate, ispod prosecno inteligentim 2, a trece ponavljanje obicno nije stvar inteligencije nego cisto necijeg stava i ponasanja, a ti si pokazao kakav stav i ponasanje imas.
Umesto da naucis da se ponasas i da radi sebe probas nesto nauciti od drugih ti se raspravljas sa onima koji u najgorem slucaju znaju daleko vise od tebe.
Nisi jos "zaradio" da ti neko banuje nick, a to da meni govoris sta ja na svom sajtu da radim mozes da zaboravis, ako ti se ne svidja, ponovicu, logout je u vrhu.
Dinamicki ip nije preterano bitan za samo banovanje, niti je ip jedina osnova niti je iko do sad uspeo uspesno da se vrati nakon sto mu je pristup trajno zabranjen.
Tehnicki, to i nije toliko komplikovanoi, ali jos nisam upoznao osobu koja je u stanju da se vise potrudi oko ispunjenja nekih zadataka od mene, a s obzirom da mi je ban jedan klik misem, to i nije neki problem.
I od sad ako ikad pomislis jos nesto ne vezano za temu da prokomentarises, pomisli opet pa ces videti da pisanje offtopica nikad nije resenje i zavrsice u recycle pre ili kasnije.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

You Cannot change you fate! No man can!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava Zavlaka
mob
Nokia N79
Voleo bih biti moderator na muzici ili filmu, ali  znam da ga sigurno necu dobiti :-)
tek sam se uclanio, no to nema veze eto htedoh i ja da izrazim zelju.
Forum je super!!!
Uzgred shto se tice ovakvih likova mislim da je ovo  Smile pravi odgovor na to
sala mala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Budi aktivan, budi korektan, pokazi interesovanje opet kad budes dosao do nekog razumnog staza i broja postova i dobices.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 246
normalno da ja imam problema u komunikaciji sa tobom kad mi svaku temu zakljucas
ako neces ti da odgovoris mozda ima ko hoce a i service pack 2 je besplatan...meni je problem da sa mojim sporim netom moram da updatujem svaki put kad reinstaliram windows a cest to radim...cdeove nekupujem nikad samo prodajem
otkud ti to da sam nezreo ponekad malo ali usustini ne
nemozes ti napisati 81000 poruka za 1 dan aj samo napisi kolko si online...
moj IQ je 139...
nikad nisam ni rekao da zna vise od tebe i sam sam rekao da znas mnogo mnogo vise ali to nije razlog da me kuliras
znam vidi se da se trudis da forum radi ok ali eto ti pogledaj npr kad sam trazio pesme dao si link ja rekao nece ti me posaljes u 3...
shone83 kad mi je dao uspeo sam da skinem i od coste takodje tako da jedino sam sa tvojim linkovima imao problema
sto se tice bana znam da je jedan klik misem nego svi me se jedino na tj nacin rese 
to sto si rekao da ljudi nemaju problema sa tobom u komuniaciji to je zbog strahopostovanja Smiley
ja te postujem delimicno sajt je odlican moram priznati ali i dalje smatram da si kreten 
to je moje misljenje a verujem i mnogih samo sto ti mnogi nesmeju da ga izraze javno (mnogi i o meni to misle) 
da i sto se tice stava bolje imati i negativan nego biti ravnodusan (ja svaki stav cenim ravnodusnost prezirem)
i licemernost dve najgore osobine(kakve ove ima veze sa porukom aj nema veze idemo dalje)
ip nije bitan za banovanje nicka ali za ban ip-ja jeste Smiley
uci od drugih uzdaj se u samnog sebe to mi je nesto kao zivotni moto... Smiley
i nikad neostaj duzan i ne duguj ...  Smile
ti da smatas da sam glup i da nisam vredan odgovora ti mi nebi ni odgovorio takodje vazi i za mene
(nisam nikad rekao da si glup posto bi lagao ali da si kreten to stoji)
a da sam nedokazan to jeste Smiley
.
IP sačuvana
social share
ocu zivot bolji
da ga skrojim u nekoj svetlijoj boli
da mi se ostvare svi snovi
da zivim u slozi a ne u nervozi
da svakog dana imam sve vise da kintu brojim vise
da mi ceo stan na devojku mirise
kada mi se otvore pluca
ja lakse cu da disem
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
SF,banuj ga!! Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Svaku temu ti zakljucam jer u svakoj temi ili prekrsis neko osnovno pravilo, ili temu ne postavis kako valja ili se raspravljas bespotrebno oko onoga sto sa samom temom nema veze.
Kakve veze service pack 2 ima sa pricom?! Ti si trazio da downloadujes najnoviji Microsoft Office, a on nije besplatan, i legalno ne postoji na downloadu, postoji samo na cd-ovima kad odes u Microsfot predstavnistvo i kupis.
Kakve veze ima spori net sa zakrpama?! Skines ih jednom i snimis na cd, i miran si. Uopste nije bitno koliko ti je brz ili spor net, pa ja imam a iz principa ne updatujem ni jedan microsfot proizvod, komplet windows upadtes na cd-u, koji su izasli do pre nekih godinu dana, posle toga nisam vise odlazio redovno kod kolege pa nisam ni skidao sa masine.
To sto ti prodajes cd-ove, uglavnom znaci pirateriju, sto je samim tim krsenje zakona.
Provodim dovoljno vremena online, jer radim posao koji u normalnim uslovima radi nekoliko ljudi, provodim onoliko vremena koliko je potrebno, nekad je to 5 , nekad 15 sati dnevno.
Tvoj IQ nije 139 jer ni jedna zvanicna organizacija nece da radi iq test pre navrsene 18. te godine, a internet testovi nisu pouzdani i relativno su laki za laziranje, prema nekima od njih moj iq je prelazio 180, dok u realnim uslovima nije vise od 140, tako da, ne razmeci se. Koliki ti je IQ i onako ne govori nista, sem cinjenice da u zivotnoj trci na 100 metara imas malo bolju poziciju od drugih, a obicno oni koji imaju uslova da nesto postignu to ne urade.
I ja nikad nisam rekao da ti ne znas nista, samo sam rekao da ne znas dovoljno za ono sto se trazi i da ces jos mnogo stranica u zivotu iskucati dok naucis. Svaka cast svakome ko je makar nesto naucio sedeci za ovim sranjem, ali to sto znas ponesto nije kvalifikacija da budes moderator i nikad nece ni biti.
Dobio si link koji radi, proveren je vise puta i radi, to sto ti ne mozes skinuti nije moj problemn, ja sam pesmu skitao 3 puta sa tog istog linka i bez ikakvih problema radi, sto ce ti potvrditi ako treba jos nekoliko ljudi koji su to testirali.
Kakvog strahopostovanja?! Moji prijatelji i ljudi koji ni ne znaju ko sam osecaju strahopostovanje prema meni?! Nope. Ja sam onakav prema drugima kakvi su oni prema meni, normalni, odrasli, zreli ljudi to cene.
Ja cu ti jos jednom ponoviti da me savrseno boli kurac sta ces ti o meni misliti jer i ovom porukom potvrdjujes tezu da je svaki razgovor sa tobom gubljenje vremena, a dokle god dolazis na ovaj sajt to u dobroj meri znaci da si prilicno zavistan od koristi koju ovde za sebe mozes dobiti, tako da je krajnje licemerno bilo sta reci sem hvala, cak i ako ti se neke stvari ne svidjaju, dobijas ih dzabe i dobijas ih iako to nicim nisi zasluzio Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Misljenje mase je krajnje nebitno (a masa od 27 k usera dovoljno govori), ako neko pokusava da postigne nesto u zivotu i ima iza sebe prijatelje koji ga u tome podrzavaju nece mu biti bitno misljenje nekog sa strane.
Jednog dana kad postanes covek i prestanes biti dete naucices da cenis i ravnodusnost posto ces shvatiti kad par stotina puta udaris glavom o zid da jedino ravnodusan mozes kroz neke stvari u zivotu proci "neostecen".
Od banovanja IP-a nema apsolutno nikakve koristi, samo stete jer banujes svakog korisnika koji ce se posle tebe kaciti na tu adresu, dakle, to je notorna glupost i koristi se samo u raritetnim situacijama kad neko ima fiksni ip i znas da je dovoljno nepismen da ne zna kako da ip zamaskira.
Ne vidim kako covek moze da uci od nekog ako u tog nekog ne veruje i ako ga ne slusa vec je iskljucivo sam sebi bitan. Narodna je uzdaj se u se i u svoje kljuse, a to kljuse obicno nije konj ili magare nego oni koji su uz tebe i u dobro i u zlu.
Ja ne smatram da si ti glup, naprotiv, svejedno mi je jesi li glup ili nisi, odgovaram jer je diskusija javna i u njoj nismo ja i ti 1:1 vec i drugi ljudi, pa nema potrebe da ostanem nedorecen. a to kakav si ti sam najbolje objasnjavas... imas ipak 17 godina, osnovni je red da naucis da postujes pravila kako ovde tako i u realnom svetu, jer od sledece godine, ako te slucajno neko uhvati da neko pravilo namerno ili nenamerno krsis mozes da dobijes neku od spektra vrlo zanimljivih kazni.
To da li si nedokazan takodje dovoljno govori o tvom ponasanju ovde, jer ti mozes da budes kakav hoces u svojoj kuci, u mojoj ces ili igrati po mojim pravilima ili ces snositi konsekvence, a one su upravo onakve kakve vidis.
Dakle maltene svako pitanje koje si pitao uvek je bilo krsenje nekog pravila koje je jasno napisano i uvek se zavrsavalo na tome da ti tema bude zakljucana zbog toga, normalna osoba nakon par puta shvati da tako ne moze i razmisli pre nego sto sledeci put pita, ti krenes da se raspravljas.
Mozes da pitas za jednu pesmu ti pitas za vise. Lock. Ne zanima me da li ti je hitno, imas p2p pa trazi, to je tvoj problem, i meni hitno treba mnogo sto sta u zivotu pa ne trazim jer znam da to nije ok.
Mozes da pitas za legalan software, ti pitas za illegalu. Lock.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Mozes da pricas o normalnim stvarima a ne da seres o glupostima kao sto si radio na temi vezanoj za graficke karte i tu ti nisam to samo ja rekao, rekli su ti svi maltene.
Ako ti se ne svidja, logout imas gore u cosku, ne moras dolaziti, ako mislis dolaziti ziveces po vazecim pravilima kao svi ostali voleo ih ja ili ne, bili mi oni simpaticni ili ne, bili mi prijatelji ili ne, nebitno za sve su pravila ista, a to sto se tebi ne svidjaju je samo tvoj problem koji ces sam sa sobom morati da resis.

@Makishon.
Zasto?! Svako ima pravo da bude nezreli klinac, niti hocu niti mogu nekog da menjam, kad bude preterao i kad bude prekrsio dovoljno pravila banovacu ga, ako ne bude necu, nema tu sentimentalnosti, ja sam iz zivota izbacivao mnogo dragih ljudi zbog stvari koje su cinili, ali nikad nikoga nisam niti cu izbaciti i odavde i sa drugih mesta jer mi se njegov stav ne svidja, svako ima pravo na stav i misljenje, kakvo god ono bilo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Mozes kolko hoces ali neces dokle hoces

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12857
Zastava Holandija
mob
Samsung 
ja samo respektabilno-potvrdno cutim pri ovom i pozdravljam cinjenicu da ovakvih debata ima. Zdravo je to.
Respect for opinion share to all. Wink
IP sačuvana
social share

When I die, I want to die like my grandfather--who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.'
Hate is easy, Love takes courage
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.