Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preostale pozicije za moderatore  (Pročitano 22154 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Mozes kolko hoces ali neces dokle hoces

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12857
Zastava Holandija
mob
Samsung 
 [smilie=5.gif]  cheers sf.....keep it live
IP sačuvana
social share

When I die, I want to die like my grandfather--who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.'
Hate is easy, Love takes courage
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Krsis pravila sve vreme i kad kazes glupost normalno je da te neko ispravi.
Jel postoji pucacki first person shooting? Umetnicka muzika ne postoji, muzika je umetnost sama po sebi reci umetnicka muzika je ko i umetnicka umetnost, dakle, pleonazam, u ovom slucaju besmislica. Trazio si na pogresnom mestu stvar koju ne nudimo, na pogresan nacin. Temu sam ti zakljucao ispravio te i rekao ti sta da radis. A da li se to tebi svidja ili ne, tvoj je problem.
Postuj pravila pa neces imati problema i neces imati takve odgovore.
Pravila se postuju uvek a ne uglavnom, to ti je kao kad bi prislonio pistolj na glavu i uglavnom nepucao iz njega.
U osmom osnove nemaju pravo da vam daju iq testove jer su profilisani za osobe starije od 18 godina, ono sto ste radili je test profesionalne orijentacije Smiley i on nije iq test samo ima neke slicnosti. BTw, radio sam to imam 168/169 Smiley a na vojnom nemam ni jednu gresku Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne postoji nova kartica koja kosta 20 evra, najnize su 40, a low budget se prema svim casopisima racuna ispod 70 evra. To nije licno misljejne, to je misljenje mase potvrdjeno u 99% testova i na velikom broju gamerskih sajtova.
Ti ovde pises nebuloze, a ja na njih odgovaram cisto da ne bi ostale nedorecene i da ne bi ljudima koji ovo gledaju ostalo nejasno.
Svaka tema ti je zakljucana zato sto si ti klinac koji ne ume da postuje jednostavna pravila.
I i dalje ce ti svaka u kojoj ih prekrsis biti zakljucavana. I tebi i svima koji tako nesto pitaju.
Obicno ljudi pitaju jednom pa nauce, to sto ti radis je odraz vaspitanja i licne kulture.
Niko ti ne brani da kazes sta mislis, ali prvo i osnovno je da postujes pravila, tek onda uopste imas prava da bilo sta kazes. Kada se registrujes znaci da si saglasan sa svim pravilima i da ces ih postovati.
Nije problem da ljudi traze nesto. Ovde mnogo ljudi trazi, to je izmedju ostalog i razlog zbog kog ovo postoji, da ljudi traze pomoc. Razlika izmedju tebe i njih je sto ti krsis pravila kad trazis i sto ti za razliku od njih nemas mere kada trazis. Svako ko je trazio, ispostovao ono sto smo rekli da zahtevamo pomoc je dobio u onoj meri u kojoj smo u mogucnosti da je pruzimo, ti nisi i neces dokle god budes pomoc trazio na takav nacin.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 246
e jbg moram da odgovorim takav sam
sto se tice pismenosti mislim da sam ti objasnio u privatnim porukama jos ranije znas ona poruka na koju nisi nista imao da kazes
pucacki first person shooting kad sam ja ovo rekao
nije to bio test profesinalne orijentacije zato sto su iz svakog razreda poslali po dvoje da idu da rade testove a testovi profesionalne orijentacije se odrzava u osnovnoj skoli...
kartice merim po svom novcaniku a ne po casopisima a i inace svi casopisi daju drugacije rezultate
sto se tice pomoci ko me je odbio i one pesme ja sam rekao bar neku bilo koju nisam rekao svih 6 vec kolko sm nabrojao
e mrzi me da kuckam vise Smiley
IP sačuvana
social share
ocu zivot bolji
da ga skrojim u nekoj svetlijoj boli
da mi se ostvare svi snovi
da zivim u slozi a ne u nervozi
da svakog dana imam sve vise da kintu brojim vise
da mi ceo stan na devojku mirise
kada mi se otvore pluca
ja lakse cu da disem
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
e, super... ajd sad lepo svoje prepucavanje nevezano za moderatorske pozicije ostavi za neki drugi put...

hocu napokon da dobijem koleginicu Smile

kad proradi sbb, naravno.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nisi nikad rekao, ali si rekao umetnicka muzika, to ti je samo uporedni primer (sto bi i ispod prosecno inteligentna osoba iz prethodne poruke shvatila)
Svi casopisi daju rezultate testova ,a oni mogu malo da se razlikuju, ali je generalno isto, zna se ko se kotira u vrhu. Procitaj kako si otkucao poruku bice ti jasna tvoja pismenost.
Isto tako, neumesno je da nakon prici o hameru pricas o karticama od 20 eura. Ako te mrzi da kucas i ako nemas sta odgovoriti, a nemas, nemoj odgovarati.
Ja sam admin, meni je posao da odgovorim svakome, pa i tebi, ma sta rekao.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Makishon evo ti prvi smem da se kladim da ce ti u skorije vreme traziti nesto
odgovor 101 eto trazila ti je:)
.[b][/b]

Izvini, možeš li malo bolje da sročiš rečenicu,ništa te nisam razumela... Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
Što se tiče teksta:
ocu zivot bolji
da ga skrojim u nekoj svetlijoj boli
da mu se ostvare svi snovi
da zivim u slozi a ne u nervozi
da svakog dana ima sve vise da kintu brojim vise
da mi ceo stan na devojku mirise
kada mi se otvore pluca
ja lakse cu da disem

ja imam bolji

Lila lila lila baš ti lepo stoji,baš ti lepo stoji svila u toj lila boji
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Mozes kolko hoces ali neces dokle hoces

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12857
Zastava Holandija
mob
Samsung 
mislim da je dosta ovog.
kad se sve uprosti, cinjenica je da ovaj site postoji zbog necije dobre volje, zelje da postoji, kao refleksija druzenja/komunikacije/having a good time i na kraju veoma vazno - edukacije.
sve ovo kad se sabere prva asocijacija je da iza ovog stoji dobronamerna dusa !
e, sad mi svi znamo ko je taj man.  (i hvala mu)
Tim sto je on the man automatski ima pravo da "vedri i oblaci" ovim domenom !
Kao takvog (kompetentnog) molim istog da odluci sta je s ovim "zelja88" slucajem...bice moderator ili ne?
Kratko jasno.
a zelja88 nauci da apsorbujes i postujes tudje principe,kodekse ponasanja,volju i manire.....
i am done and out, necu vise offtopikovati obecavam

Smile
IP sačuvana
social share

When I die, I want to die like my grandfather--who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.'
Hate is easy, Love takes courage
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Bice moderator kad nauci da se ponasa i kad ispuni sve ostale uslove.
Kao sto cu i ja biti reprezentativac kad pored toga sto znam da igram basket , u tome budem bio dovoljno dobar. U mom slucaju verovatno nikad, u njegovom, na njemu je samom da oceni sta su mu prioireteti, ja da budem neciji bebisiter i lecim drugima komplekse i ucim ih kako se postuju pravila necu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.