Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...
DS
DSS
SRS
LSV
LDP
G17+
SPS
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...  (Pročitano 264305 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Vojvodina i treba da ostane takva kakva je, jer je zamajac, i privredni i kulturni u ovoj zemlji... samo da je ne ugrobare ovi "oj krajino nocas si daleko", a uspesno rade na tome... Umesto da se prilagode kulturi i civilizaciji u koju su dosli ( bilo bi grubo da kazem nepozvani ), oni namecu svoje principe sa brda... Vojvodina se ipak nece pretvoriti u najzaostalije krajeve bivse drzave iz kojih su pristigli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Vojvodina i treba da ostane takva kakva je, jer je zamajac, i privredni i kulturni u ovoj zemlji... samo da je ne ugrobare ovi "oj krajino nocas si daleko", a uspesno rade na tome... Umesto da se prilagode kulturi i civilizaciji u koju su dosli ( bilo bi grubo da kazem nepozvani ), oni namecu svoje principe sa brda... Vojvodina se ipak nece pretvoriti u najzaostalije krajeve bivse drzave iz kojih su pristigli...

Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
blago tebi fasisto...ciju si sliku uramio...hitlerovu ili cankovu? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
blago tebi fasisto...ciju si sliku uramio...hitlerovu ili cankovu? Smile

Šta vam je ljudi,pa nije ništa rečeno tragično... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Šta vam je ljudi,pa nije ništa rečeno tragično... Smile

ma je li.....?

Citat
Umesto da se prilagode kulturi i civilizaciji u koju su dosli ( bilo bi grubo da kazem nepozvani ),

cist fasizam Smile

nije vojvodina njegova kuca pa da zabranjuje nekom ulaz.....u vojvodinu moze da dodje ko god hoce i svako je dobro dosao...naravno,cankovi fasisti bas i ne gledaju tako Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70

cist fasizam Smile

nije vojvodina njegova kuca pa da zabranjuje nekom ulaz.....u vojvodinu moze da dodje ko god hoce i svako je dobro dosao...naravno,cankovi fasisti bas i ne gledaju tako Smile

Pa ne može se nikom zabraniti ulaz,ne vidim što to shvataš bukvalno... Smile

A da ima seljane,ima brate,da se ne lažemo... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Nisam ja opterecn jabukama, nego ko je gledao upitnik juce na trs-u video je svu golotinju ovog hohstaplera.
Ovoga puta ga je voditeljka sjebala do dakse i ako to nije video tesko tim bednicima koji mu daju glas. I ako si bedan ne smes da se igras sa svojim zivotom i da dajes glasn nekome kao Toma. Pitala ga je: molim vas konkretno g-dine Nikolicu. I onda je opalio jabuke za Rusiju.Jebote istorija, ako glas dobija jedna koji ne ume nesto konkretnije da laze. Onda je opet poceo njegovim mesijanskim pitanjima, kao fol evo sta ovi, sta oni kako oni. Onda mu voditeljka kaze: ali g-dine Nikolicu ja sam voditelj i ja postavljam vama pitanja.
Ne moze bukvalno da se vadi na namestaljke, jer je zena citala pitanja gledalaca.

Na kraju koliko je nizak, rekao je na pitanje da li ostaje pri tome da je rekao Djikiju pred smrt, da je i Tito imao problema s nogom. On je odgovorio nesto u stilu da je to njegova neka posalica, ali da se nje ne stidi.
Nisam gledao sve, ali su za mene jabuke bile impresivne.
Srbija je za njega jedna cigan maala idiota koji treba da padaju na te fore.
Pa Nikola Seceroski je za njega akademik. Taj je bar rekao da je nasao lek protiv raka i da ce tako prekinuti sa Srbi umiru, a i zabranio bi razvod jer je sve manje Srba.

izgleda meni da ce morati opet da drese kesu da angazuju amere za kampanju. Ali ameri su mu izbacili Kosovo iz predsednicke kampanje i uveli evropu. Hteo je Toma u Evropu onda, ali sada vise otvoreno nece.
I ne treba dok Srbija ima jabuka. Smile Smile Smile

Alo bre cobanine!

Nisi ti iskompleksiran samo jabukama, ti imas ozbiljnih problema  Smile
Moze covek da se smeje tvojim postovima, ali sve cesce i cesce ti pocinjes i da otvoreno vredjas!  Smile
Kako te nije stid i sram tih tvojih godina?!

Jbte, ti ces nekoga da nazivas "hostaplerom" ili mene "bednikom", zato sto glasam za njega, a ne za nekoga, ko je tebi miliji
Tako matori , mozes da se obracas svojim ukucanima, ili svojim unucima, ali ne i meni!!!  Smile
Ti si se naso za sposobnim, da vise od dva miliona ljudi, nazoves "bednicima"  Smile
Imas covece ozbiljnih problema sa samim sobom, koje ne mozes da izlecis time sto ces da se istresas na forumu  Smile
Pretpostavljam da si se nakon napisanog komentara, pogledo u ogledalo i reko sebi " Ala sam ja baja, sve sam im sasuo u lice, ja sam jak"
Jebe mi se i za tebe i za jabuke, samo prestani da vredjas!!!
« Poslednja izmena: 12. Mar 2008, 19:29:58 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Normalno da među doseljenim iz Hrvatske ima i dobrih i loših ljudi. Ja to nikada ne bih generalizovao. Među vojvođanima starosedeocima takođe ima dobrih i loših ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ja samo kazem da su ljudi koji su dosli vecinom malo drugacijeg mentalnog sklopa, jer nije isto ziveti u Vojvodini i u nekom brdskom bespucu, mislim realno puno ljudi je prvi put videlo semafor ovde... i to je sasvim normalno jer su ziveli u drugacijim krajevima, drugi je mentalitet... ali nije bas normalno da od civilizovane sredine neki pokusavaju da prave brdo i livadu umesto da bude obrnuto, da se prilagode onom gde su dosli... Uostalom i na svakim izborima najretrogradnije stranke medju ljudima iz takvih sredina imaju najvece uporiste... Ne bih zeleo da se ovo shvati kao kvalifikacija svih ljudi koji su na neki nacin morali ovamo da dodju...  A i nismo mi krivi sto su migracije ovde donele ruralizam, a ne napredak...
« Poslednja izmena: 12. Mar 2008, 20:00:29 od spindle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.