Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...
DS
DSS
SRS
LSV
LDP
G17+
SPS
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...  (Pročitano 264447 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ако на било који начин г-дин наркоман уђе у владу Србије , нас треба поново бомбардовати,запалити и уништити, ми онда стварно не треба да постојимо више као нација!Треба нас све побити у том случају!
I ja to kazem. Ali ne sve, samo neke.
Ove sto resavaju ekonomske probleme izvozom jabuka u Rusiju. Smile

Auu brate, ala si ti opterecen jabukama!  Smile

Ima onih, koji imaju kompleks od Rusa
Ima onih koji su optereceni EU
Ima onih koji bi se odrekli, dela svoje zemlje

Ali nisam do sada znao da ima i onih koji su optereceni jabukama  Smile Smile
Otvori covece zasebnu temu o jabukama, pa da "diskutujemo" o istim
Evo ja i da ti odgovorim odmah, da mi jabuke i nisu neko omiljeno voce  Smile Smile

To nije kompleks od Rusa i opterecenje jabukama. To ti je strah od radikalskog vodjenja ekonimije jedne zemlje. Tu su ionako najtanji, znaju samo da kake o prijateljskim zemljama i njihovim investicijama, ali ja bar ni jednom nisam cuo nista konkretno od radikala na tu temu. Jedino ako Toma ne misli da svi lepo sadimo voce i prodajemo Rusima....Neko jabuke, neko kruske, neko maline i milina jedna  Smile Smile Smile
Prosvetli me please.... Smile
Ili stvarno, da se lepo otvori nova tema i da se o tome prodiskutuje-Radikali i ekonomija Srbije? Smile
« Poslednja izmena: 12. Mar 2008, 12:39:52 od systemofadown »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemojte vi vise da je vodite ko Boga vas molimo. Od vaseg vodjenja jedinu korist imali su funkcioneri DS koji su obogatili svoje bankovne racune.
SRS je ekonomsku saradnju sa svima, ali apsolutno sa svima! Ne znam sta je tu nejasno. Naravno, gledacemo gde nam je interes veci, odnosno gde mozemo nesto da izvezemo. Kompletna nasa proizvodnja hrane ne zadovoljava ni trecinu potrebe jedne Moskve. Pa ako na tolikom trzistu ne mozemo da pronadjemo sebi mesto, a cinjenica je da Rusija i sada od nas najvise kupuje prehrambene artikle, onda mi zaista nismo normalni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nemojte vi vise da je vodite ko Boga vas molimo. Od vaseg vodjenja jedinu korist imali su funkcioneri DS koji su obogatili svoje bankovne racune.
SRS je ekonomsku saradnju sa svima, ali apsolutno sa svima! Ne znam sta je tu nejasno. Naravno, gledacemo gde nam je interes veci, odnosno gde mozemo nesto da izvezemo. Kompletna nasa proizvodnja hrane ne zadovoljava ni trecinu potrebe jedne Moskve. Pa ako na tolikom trzistu ne mozemo da pronadjemo sebi mesto, a cinjenica je da Rusija i sada od nas najvise kupuje prehrambene artikle, onda mi zaista nismo normalni.
Koji mi? Kog naseg vodjenja?  Smile
Da li prihvatas cinjenicu da u Srbiji ima ljudi koji su glasali samo jednom(za rusenje Milosevica) i nikada vise? Jer misle da u Srbiji nema te politicke snage koja zasluzuje njihovo poverenje? I da nece da biraju izmedju manjeg i veceg zla? Nesto slicno tome u prilog je i veliki broj apstinenata na svakim izborima....
I jos jedno pitanje, da li si zaista pod Milosevicem bolje ziveo nego danas? A da se nisi bavio svercom ili tako nekom aktivnoscu?

P.S. Ah da, ovo sto si rekao, bas na to sam mislio kad sam rekao da radikali nika nista konkretno nisu rekli o ekonomskim pitanjima.
Meni je na primer konkretno sledece-ljudi, u Moskvu mozemo da izvozimo brdo hrane i da se zaradi neka kinta. E sad, problem je sledeci, sto svako ko moze bezi sa sela i tamo nema ljudi koji bi to proizveli u dovoljnim kolicinama. Domacinstva su uglavnom staracka i zato odrzava predlaze sledece-da svako ko se vrati na selo dobija od drzave neke povoljne kredite za rad, da oni koji su na zavodu za nezaposlene dobiju sansu da proizvedu hranu.....bla bla bla.
Eto, to mi je nesto konkretno(ne kazem da je dobro, ali nisam ekonomista), a ne price tipa-znas li ti kolika je Rusija, sta mi tu sve mozemo......A tek Indija kolika je....bla bla bla....
Daj bajo nesto konkretno, pusti me te retorike..... Smile
To je osnovna i glavna stvar koju ja(a verovatno i vecina drugih ljudi) zameram radikalima. Dobri su za pricu o patriotizmu, borbi protiv kriminala i korupcije, i sve je to ok, ali su tanki tamo gde je najpotrebnije, a to je ekonomija jedne zemlje.
Ubedi me(ali cinjenicama, ne praznom pricom) da nisam u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Ako ne glasaš nemaš pravo da pametuješ,imaš na ovom forumu još stvari sem politike
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ako ne glasaš nemaš pravo da pametuješ,imaš na ovom forumu još stvari sem politike
Ne ne ne...Rekao sam da sam glasao jednom, tako da sam ipak glasac....A i sad sam na granici da opet izadjem na glasanje, tako da nisi u pravu.
Ucescem u raznim diskusijama gradim svoj stav za koga da glasam....E sad, ako ti se ne svidja moj stav, ili me ubedi cinjenicama da gresim, ili preskoci moje postove   Smile  Najlakse je reci-ako nisi za nas, idi setaj....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Šta se to novo pojavilo na političkoj sceni pa zaslužuje tvoj glas?
Po tvojim postovima najbliži si ldp-u oni postoje već 3-4 god što pre nisi glaso za njih?
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Nisam ja opterecn jabukama, nego ko je gledao upitnik juce na trs-u video je svu golotinju ovog hohstaplera.
Ovoga puta ga je voditeljka sjebala do dakse i ako to nije video tesko tim bednicima koji mu daju glas. I ako si bedan ne smes da se igras sa svojim zivotom i da dajes glasn nekome kao Toma. Pitala ga je: molim vas konkretno g-dine Nikolicu. I onda je opalio jabuke za Rusiju.Jebote istorija, ako glas dobija jedna koji ne ume nesto konkretnije da laze. Onda je opet poceo njegovim mesijanskim pitanjima, kao fol evo sta ovi, sta oni kako oni. Onda mu voditeljka kaze: ali g-dine Nikolicu ja sam voditelj i ja postavljam vama pitanja.
Ne moze bukvalno da se vadi na namestaljke, jer je zena citala pitanja gledalaca.

Na kraju koliko je nizak, rekao je na pitanje da li ostaje pri tome da je rekao Djikiju pred smrt, da je i Tito imao problema s nogom. On je odgovorio nesto u stilu da je to njegova neka posalica, ali da se nje ne stidi.
Nisam gledao sve, ali su za mene jabuke bile impresivne.
Srbija je za njega jedna cigan maala idiota koji treba da padaju na te fore.
Pa Nikola Seceroski je za njega akademik. Taj je bar rekao da je nasao lek protiv raka i da ce tako prekinuti sa Srbi umiru, a i zabranio bi razvod jer je sve manje Srba.

izgleda meni da ce morati opet da drese kesu da angazuju amere za kampanju. Ali ameri su mu izbacili Kosovo iz predsednicke kampanje i uveli evropu. Hteo je Toma u Evropu onda, ali sada vise otvoreno nece.
I ne treba dok Srbija ima jabuka. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ма наба треба диктатура, нисмо ми навилки на "демократију", погледај шта се све изродило од 1990 на овамо!Само чврста рука и гвоздена песница могу нас да уведу у ред!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
ма наба треба диктатура, нисмо ми навилки на "демократију", погледај шта се све изродило од 1990 на овамо!Само чврста рука и гвоздена песница могу нас да уведу у ред!
Imas bre bambyle diktaturu. To ti je to, ako verujes da se stvarno svadjaju onda si naivan ko francuska sobarica kad joj dizu suknju.
Gledaj Soicha u Beloj Ladji. Nema greske, da je to to.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Гласајте за ДСС.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.