Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...
DS
DSS
SRS
LSV
LDP
G17+
SPS
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...  (Pročitano 264791 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
DS    - 18 (25.4%)
DSS    - 15 (21.1%)
SRS    - 21 (29.6%)
LSV    - 0 (0%)
LDP    - 12 (16.9%)
G17+    - 5 (7%)
SPS    - 0 (0%)

G17+ prelazi cenzus, ako je ovo neki reprezentativan uzorak, a nije.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2008, 21:06:25 od banacanin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.1.3
mob
LG Nexus 5
DS    - 18 (25.4%)
DSS    - 15 (21.1%)
SRS    - 21 (29.6%)
LSV    - 0 (0%)
LDP    - 12 (16.9%)
G17+    - 5 (7%)
SPS    - 0 (0%)

A ti mu dodjes onaj iz CESID-a? Naravno da je uzorak budalastina. Za par dana cu obrisati sve glasove koji su sa istog IP-a, a vec ih ima 20. Interesantno, zar ne? Ali cekam da se nakupi jos, pa jedan kolektivan ban i to je to.

Nisam ja kriv sto saljivdzije nisu procitale ono sto sam napisao:

Dodata je anketa.  Molim cenjene clanove da ne otvaraju duple naloge da bi glasali, jer kad se anketa zavrsi, objavicu post sa rezultatima iste. Dakle, gde god budem video isti IP, taj se glas nece uvaziti. Podsecanja radi, po pravilniku burek foruma je zabranjeno imati vise naloga, tako da cu, ukoliko primetim dupli nalog, uvak banovati onaj dupli nalog koji ima vise postova.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
ja samo kazem da su ljudi koji su dosli vecinom malo drugacijeg mentalnog sklopa, jer nije isto ziveti u Vojvodini i u nekom brdskom bespucu, mislim realno puno ljudi je prvi put videlo semafor ovde... i to je sasvim normalno jer su ziveli u drugacijim krajevima, drugi je mentalitet... ali nije bas normalno da od civilizovane sredine neki pokusavaju da prave brdo i livadu umesto da bude obrnuto, da se prilagode onom gde su dosli... Uostalom i na svakim izborima najretrogradnije stranke medju ljudima iz takvih sredina imaju najvece uporiste... Ne bih zeleo da se ovo shvati kao kvalifikacija svih ljudi koji su na neki nacin morali ovamo da dodju...  A i nismo mi krivi sto su migracije ovde donele ruralizam, a ne napredak...

Dragi moj većina njih je u Hrvatskoj bila mnogo bogatija nego mi ovde. Tamo su ostavili imavinu koju mi možemo samo da zamislimo. Normalno ima i sirotinje, ali mnogo manje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Г17+ се и неће самостално кандидовати. Само ме интересује где живе ти људи који гласају за ДСС
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Alo bre cobanine!

Nisi ti iskompleksiran samo jabukama, ti imas ozbiljnih problema  Smile
Moze covek da se smeje tvojim postovima, ali sve cesce i cesce ti pocinjes i da otvoreno vredjas!  Smile
Kako te nije stid i sram tih tvojih godina?!

Jbte, ti ces nekoga da nazivas "hostaplerom" ili mene "bednikom", zato sto glasam za njega, a ne za nekoga, ko je tebi miliji
Tako matori , mozes da se obracas svojim ukucanima, ili svojim unucima, ali ne i meni!!!  Smile
Ti si se naso za sposobnim, da vise od dva miliona ljudi, nazoves "bednicima"  Smile
Imas covece ozbiljnih problema sa samim sobom, koje ne mozes da izlecis time sto ces da se istresas na forumu  Smile
Pretpostavljam da si se nakon napisanog komentara, pogledo u ogledalo i reko sebi " Ala sam ja baja, sve sam im sasuo u lice, ja sam jak"
Jebe mi se i za tebe i za jabuke, samo prestani da vredjas!!!
Citat
Ta ti je govnetina krenula sa Srbijom do Rijeke i stigao sa njom do Raske.
Hohstapler je da uvek u kampanjam mlaze, a samo mu daj sansu i skracuje Srbiju.
Lizedupac haskog kazamatlije, komuniste od puberteta, koji otvoreno radi za Hrvatsku a sutra ce kad zavsi misiju i bude i Srem u Hrvatskoj, reci: ja sam svoje ucinio, to je bilo u zaru politicke borbe.
Hohstapler je zato sto laze ljude, koji mu u ocaju veruju.
O tebi mislim samo da si malo gori od njega.Kad budes promenio naciju i veru po partijskoj duznosti smrdeces isto kao i sada. ne pomaze.

« Poslednja izmena: 12. Mar 2008, 22:18:40 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
DS    - 18 (25.4%)
DSS    - 15 (21.1%)
SRS    - 21 (29.6%)
LSV    - 0 (0%)
LDP    - 12 (16.9%)
G17+    - 5 (7%)
SPS    - 0 (0%)

A ti mu dodjes onaj iz CESID-a? Naravno da je uzorak budalastina. Za par dana cu obrisati sve glasove koji su sa istog IP-a, a vec ih ima 20. Interesantno, zar ne? Ali cekam da se nakupi jos, pa jedan kolektivan ban i to je to.

Dodata je anketa.  Molim cenjene clanove da ne otvaraju duple naloge da bi glasali, jer kad se anketa zavrsi, objavicu post sa rezultatima iste. Dakle, gde god budem video isti IP, taj se glas nece uvaziti. Podsecanja radi, po pravilniku burek foruma je zabranjeno imati vise naloga, tako da cu, ukoliko primetim dupli nalog, uvak banovati onaj dupli nalog koji ima vise postova.

CeSID pogadja rezultate sa velikom preciznoscu.
Iz tvojih postova se moze zakljuciti da si DSS-ovac ili SRS-ovac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
DS    - 18 (25.4%)
DSS    - 15 (21.1%)
SRS    - 21 (29.6%)
LSV    - 0 (0%)
LDP    - 12 (16.9%)
G17+    - 5 (7%)
SPS    - 0 (0%)

Dodata je anketa. Molim cenjene clanove da ne otvaraju duple naloge da bi glasali, jer kad se anketa zavrsi, objavicu post sa rezultatima iste. Dakle, gde god budem video isti IP, taj se glas nece uvaziti. Podsecanja radi, po pravilniku burek foruma je zabranjeno imati vise naloga, tako da cu, ukoliko primetim dupli nalog, uvak banovati onaj dupli nalog koji ima vise postova.

Nadam se da ceš ispuniti svoje obecanje , u stvari siguran sam u to , briši i izbacuj ko god to bio je ili dete ili ostrašceni zaluđenik , još jedan savet ako je moguce javno navesti o kojoj se personi radi !  Smile Smile

Citat
Lizedupac haskog kazamatlije, komuniste od puberteta, koji otvoreno radi za Hrvatsku a sutra ce kad zavsi misiju i bude i Srem u Hrvatskoj, reci: ja sam svoje ucinio, to je bilo u zaru politicke borbe.
O tebi mislim samo da si malo gori od njega.Kad budes promenio naciju i veru po partijskoj duznosti smrdeces isto kao i sada. ne pomaze.
Ti si izgleda pukao skroz , ajde bogati matori prdo ne lupetaj i ne iskadrvaj se bez veze , jer tvoj zmaj odavno vatru ne bljuje , ostalo ti je samo da maštaš da si neka faca i to virtuelna a u stvari si obican matori prdonja !
« Poslednja izmena: 12. Mar 2008, 22:57:43 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Alo bre cobanine!

Nisi ti iskompleksiran samo jabukama, ti imas ozbiljnih problema  Smile
Moze covek da se smeje tvojim postovima, ali sve cesce i cesce ti pocinjes i da otvoreno vredjas!  Smile
Kako te nije stid i sram tih tvojih godina?!

Jbte, ti ces nekoga da nazivas "hostaplerom" ili mene "bednikom", zato sto glasam za njega, a ne za nekoga, ko je tebi miliji
Tako matori , mozes da se obracas svojim ukucanima, ili svojim unucima, ali ne i meni!!!  Smile
Ti si se naso za sposobnim, da vise od dva miliona ljudi, nazoves "bednicima"  Smile
Imas covece ozbiljnih problema sa samim sobom, koje ne mozes da izlecis time sto ces da se istresas na forumu  Smile
Pretpostavljam da si se nakon napisanog komentara, pogledo u ogledalo i reko sebi " Ala sam ja baja, sve sam im sasuo u lice, ja sam jak"
Jebe mi se i za tebe i za jabuke, samo prestani da vredjas!!!
Citat

Smile

Ne vredi sada da ti putem foruma ja iznosim  moje misljenje o tebi...
Iako sam vise puta pisao i isto brisao i dvumio se da ti odgovorim istom merom  , u neku ruku, to mi izgleda prilicno i detinjasto
Jer nisam od osoba kao ti, koja ce sada da izvredja, pa da se divi samoj sebi, kako je "jaka i hrabra"
Radije bi da sam u situaciji, da ti licno odgovorim!!!
Ali cisto sumnjam da bi tada bio u situaciji da ispoljavas, ispoljenu "hrabrost"
Misevima, kao tebi i jeste mesto da se "kurce" po forumima i da dokazuju, koliko mogu da budu bedni!!!

Ne mogu da verujem, da sam sebi na trenutak dozvolio da me izvede iz takta, jedan bedni mis, kao sto si ti
Ustvari u skladu sa tvojim godinama, tesko bi se moglo govoriti o misevima, pre bi se moglo reci , i spominjati, pacovi

I leci se covece, ukoliko nije kasno  Smile

« Poslednja izmena: 12. Mar 2008, 23:22:59 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
I leci se covece, ukoliko nije kasno 
Kasno , bolest je uzela maha , metastaza !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Velja Ilić: Radikali u igri

Nenad ČALUKOVIĆ, 12.03.2008 18:23:06   

PREMIJER Vojislav Koštunica biće kandidat za mandatara koalicije DSS-NS, najavio je u sredu u razgovoru za „Novosti“ Velimir Ilić, lider Nove Srbije.
- Voja će sigurno biti naš kandidat za premijera. Srbija trenutno nema boljeg političara od njega. Koštunica je ozbiljan državnik, garant stabilnosti i očuvanja suvereniteta Srbije. Garant da se Srbija nikada neće odreći Kosova i Metohije.
* Već se spekuliše da ćete tu novu vladu praviti sa radikalima?
- Stavićemo rezultate na sto da vidimo kome je i koliko narod dao poverenje. Onda ćemo tek razgovarati o postizbornim koalicijama. Bitno je da dobijemo stabilnu vladu.
* Dakle, ne isključujete mogućnost da posle izbora napravite vladu sa SRS?
- Moramo poštovati izbornu volju naroda. Ja ne mogu, niti ću bilo kada reći da sam protiv svog naroda. A, ako taj narod bira radikale, onda su oni u igri.
* Zna li se s kim definitivno nećete u postizbornu koaliciju?
- Sigurno nećemo sa Čankom koji nudi koncept - Vojvodina republika. Nećemo ni sa tim ološem Čedomirom Jovanovićem. Definitivno više nećemo ni sa G 17 plus - dva puta su nas prevarili. Dve vlade su nam razbili i bilo bi stvarno neozbiljno da više pravimo vladu sa njima. Ne možemo da gledamo u pasulj da li je Dinkić dobro raspoložen, da li je ustao nervozan i hoće li, ako ga žena iznervira, taj dan rušiti vladu. Taj čovek se igra državom, a sve o trošku naroda. Umesto da radimo, gradimo, branimo KiM, mi idemo iz izbora u izbore, a mahom sve zbog Dinkića. On je karcinom svake vlade.
* Na toj „crnoj“ listi nije DS?
- Ako DS na izborima nastupi u koaliciji sa G 17 plus ili sa Čankom, onda sigurno nećemo praviti vladu sa njima.
* A ako Tadićeve demokrate nastupe bez Dinkića i Čanka?
- Pravićemo vladu sa partnerima koji garantuju da neće da krše Ustav, da nisu za samostalno Kosovo, da neće u Evropu bez Kosova. Moramo imati poverenje u koalicione partnere. A i Koštunica i ja smo izgubili poverenje u Tadića. Dinkić je postao njegov glasnogovornik, svako veče se pozivao da je razgovarao sa predsednikom Tadićem, govorio da Tadić isto misli kao i on, a nazivao nas kolektivnim ludacima. Tadić se nikada nije oglasio da kaže da to što priča Dinkić nije tačno.
* Više poverenja imate u Nikolića nego u Tadića?
- Još su sveži predsednički izbori, a Tadić je već stigao da prekrši Ustav - hoće da uvede Srbiju u EU po svaku cenu, bez Kosova. Ne možemo Tadiću to da oprostimo. Ne pije više vodu ta njegova priča - Evropa nema alternativu. A, sa Nikolićem nemamo problem oko Kosova.
* Kakav izborni rezultat očekujete?
- Očekujem dobar rezultat. Realno je da osvojimo od 40 do 50 mandata, ali bitnije je da nećemo izneveriti građane.
* Jeste li zadovoljni podelom koalicionog kolača sa DSS? - To je sad najmanje bitno. NS je sa DSS imala ugovor o saradnji koji je prošle godine napravljen i koji je još na snazi. Taj ugovor nismo menjali, jer se ovi izbori praktično ponavljaju.
* Ako budete u Vladi, hoćete li tražiti još neko ministarsko mesto za NS?
- Bez DSS-NS neće biti vlade. Tražiću da se regionalni razvoj vrati u moj resor za infrastrukturu, jer je velika šteta što je to bio uzeo Dinkić, koji je upropastio i potpuno uništio čitav program. Bilo bi mi drago da NS još dobije ministarstvo za poljoprivredu.
* Koja će biti vaša osnovna poruka biračima?
- Trudićemo se da ubedimo narod da je laž to što priča DS. Termin samoizolacija koji je izmislio njihov promoter Šaper apsolutno ne postoji. Niko nije lud da izoluje sam sebe. Dakle, država neće biti izolovana, niti će je naša koalicija izolovati.
* A koji su vaši uslovi za nastavak pregovora sa EU?
- Nema dodvoravanja EU. Glavni uslov je da EU prihvati da je Srbija suverena država u čijem je sastavu Kosmet. Ne može EU da krši Rezoluciju 1244 SB UN, nego mora da je poštuje. Ne može EU da krši odluke SB i šalje svoju misiju umesto misije SB UN.
* Šta će biti moto vaše kampanje?
- Jaka Srbija. Srbija u EU, ali samo celovita - sa Kosovom. Srbija u kojoj će se izuzetna pažnja posvetiti privredi, zapošljavanju, velikim investicijama, poljoprivredi, povećanju nataliteta, u kojoj će studenti imati besplatno školovanje, besplatno lečenje...
* Kad krećete u kampanju?
- Odmah.

ŽAO MI VUKA
* Je li SPO Vuka Draškovića definitivno otpao iz kombinacije za zajednički nastup u vašoj koaliciji?
- U pojedinim opštinama napravićemo koalicije sa SPO za lokalne izbore. Koštunica je smatrao da više od dve stranke ne treba da budu u koaliciji, jer se to u praksi pokazalo kao veoma loše. Sve što bi bilo više od dve stranke u koaliciji bio bi politički bućkuriš, a onda tu nema dobrog rezultata. Ali, jako mi je žao što Vuk nije sa nama.

NISMO PREGOVARALI
* Da li je tačno da ste, pre nego što je Koštunica objavio kraj koalicije, pregovarali sa radikalima o formiranju vlade, ali da je SRS to odbio?
- Nije tačno. Niti smo pregovarali, niti su radikali odbili.
* Šta je tačno?
- Bilo je razgovora sa DS da se G 17 plus izbaci iz vlade. Mnogi ministri iz DS su mi govorili da su spremni da G 17 izađe iz vlade, a da SPS podrži manjinsku vladu - DS i DSS-NS.

RAZOČARANJE
* Ko vas je posebno razočarao iz DS?
- Ma, svi. Posebno sam nezadovoljan predsednikom Skupštine Oliverom Dulićem koji nije stavio na dnevni red ratifikaciju ugovora za puteve, vredne negde oko 400 miliona evra. Pitam ga javno: zašto to mesecima nije uradio i ko će za to da odgovara?
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.