Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:42:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednicki izbori u Crnoj Gori!  (Pročitano 50863 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Која боли вас из власти, јер је истинита!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1
mob
Nokia N82
Nas iz vlasti? Ja se samo ne uzbudjujem jer imam preca posla nego da bulumentam po Crnoj Gori sa bilo kojom partijom. Fino 6. aprila izlazim na glasanje a posle na Trg od oruzja uz kaficu i novine uzivam u suncanom danu...
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Па изађи и гласај за Андрију Мандића. Коначно нешто паметно да урадиш за Црну Гору!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1
mob
Nokia N82
Za koga ja glasam je moja privatna stvar i ne namjeravam da slusam bilo koga sem sebe i moje savjesti i pameti... Do sad mi je pomagala...
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ево чисто да ти будемо мало од помоћи. И да ти упутимо молбу да гласаш за Андрију Мандића!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D780
U svakom slucaju o tome odlucuju gradjani Crne Gore a ne neko drugi (na nasu veliku srecu)!.

Da,da. "Gradjani odlucuju o tome" kao i u tri gore spomenuta rezima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1
mob
Nokia N82
Ne znam samo zasto se gradjani druge drzave mijesaju u stvari koje nijesu vezane za njih. Svako odlucuje o svojoj sudbini pa pustite i Crnogorce (drzavljane Crne Gore) da to urade i da snose posledice eventualno lose odluke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Zabole me klinac za CG..Da se ja pitam, zatvorio bih granicu sa njima. Cudi me samo sto ti Srbi tamo ne traze autonomiju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Građani moraju da znaju da u istraživanjima CEDEM-a nema istine osim one koju DPS želi da plasira crnogorskim građanima.

Događanja na pres konferenciji CEDEM-a govore da čak ni novinari više nemaju strpljenja da slušaju ono što pobija zdrav razum i svi dosadašnji politički trendovi.

Prvi zadatak posljednjeg istraživanja CEDEM-a jeste da obeshrabri građane i ubije posljednju nadu da su promjene moguće.

Drugi zadatak je da dovede u zabludu manjinske narode prijeteći im Andrijom Mandićem kojeg mimo svake logike cedemovci promovišu u drugoplasiranog.

Dok se demokratske i evropske snage predvođene Nebojšom Medojevićem bore za prvu demokratsku pobjedu na izborima u Crnoj Gori, CEDEM se trudi da obesmisli svaki pokušaj otpora i političke borbe.

CEDEM takođe zna da nijedno istraživanje javnog mnjenja svih drugih relevantnih agencija pa ni „Agencije za nacionalnu bezbjednost“ ne govori ni približno slično kao ovo najnovije CEDEM-a.

Najstrašnije u svemu je što svojim licem i riječima iza posljednjih istraživanja nijesu bili spremni da stanu ni dvoje najodgovornijih u CEDEM-u Srđan Darmanović i Veselin Pavićević.

Umjesto da građanima saopšte da je demokratija nezamisliva bez smjene vlasti, CEDEM se trudi da dokaže kako je demokratija jedino moguća ukoliko na vlasti vječno ostane jedna i jedina partija.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2008, 21:51:21 od iwan_cg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Nisi mogao/umio sam da srocis odgovor nego si copy/paste press predsjednickog kandidata Nebojse Medojevica.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:42:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.