Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 12:52:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednicki izbori u Crnoj Gori!  (Pročitano 50939 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
SRPSKA LISTA: REŽIM IMA NAREĐENJE DA PRIZNA KOSOVO
30.3.2008 14:44 PODGORICA (Tanjug) - Opoziciona Srpska lista saopštila je danas da aktuelni crnogorski režim ima naređenje da prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, ali da to neće da obelodani do predsedničkih izbora, 6. aprila, kako ne bi hendikepirao svog predsedničkog kandidata Filipa Vujanovića.
Izborni štab predsedničkog kandidata Srpske liste Andrije Mandića ocenjuje da neizjašnjavanje o tom pitanju čini aktuelni režim i njegovog predsedničkog kandidata ''političarima prošlosti, nedoraslim aktuelnom trenutku''.

Potpuno tacno.Cekaju da prodju izbori i onda ce mafijasko-siptarski rezim Mila Djukanovica da prizna Kosmet  Smile Od svih kandidata jedino je Mandic OK covek i posten ali on nazalost nece pobediti jer Milov mafijaski rezim ce da ucenjuje ljude da ne smeju glasati za Mandica.Pocece "demokratske" metode rezima kao sto su izbacivanje sa posla neposlusnih glasaca.Sramota da u 21 veku jos ima zemalja gde su glasaci pod pritiskom za koga ce glasati.U Srbiji je pao rezim Slobodana Milosevica pa ne sumljam da ce i u CG pasti zadnji komunisticki rezim u Evropi  Mila Djukanovica.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa ako im Milo odgovara neka ga biraju i neka je na vlastima...
Koliko vidim Crna Gora napreduje sa veoma dobrim tempom...
Ako su ljudi sa Milom sretni i ako im se politika njegoa svidja onda se tako nesto treba podrzavati... dok se njihova politika ne uplece u Srpsku sve je ok!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ako su ljudi sa Milom sretni i ako im se politika njegoa svidja onda se tako nesto treba podrzavati... dok se njihova politika ne uplece u Srpsku sve je ok!

Ja pricam o Peri a ti o Paji...........  Smile  Ko ti kaze da njega svi biraju?Ako ti ja dodjem i kazem da sutra neces raditi
na svom radnom mestu ako ne glasas za Mila  onda tu nema demokratije.Uuuu ala napreduje u pm....  Smile Jesi ti bio uopste u CG?Ja imam kucu na severu CG i znam kako se tamo zivi.Imaju manje plate nego mi u Srbiji a ovde su kao sto znas super plate i standard Svedska  Smile Smile Dobro zive oni tamo na primoriju koji izdaju sobe,stanove i kuce i zive dobro mafija,sverceri i oni koji rade u dobrim privatnim firmama.Ostali kojih je mnogo zive na rubu egzistencije.Ja nisam mislio nikog puskom da teram da glasaju za Mandica samo kazem da covek ne moze da dodje do izrazaja od barabi i bitangi.Milo je uspeo da od dve prijateljske zemlje Srbije i CG napravi mrznju medju ljudima.Mandic je covek koji to hoce da promeni i da CG i Srbija ponovo budu bratske zemlje.Kroz celu istoriju nikad nismo bili u gorim odnosima sa CG nego sada kad je DPS na vlasti u CG
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
mob
Bora, vidio sam Crnu Goru od Herceg Novog pa do Ulcinja...sve sam proputovao od tih gradova.... neznam koliko od mislim crnogoraca imaju kucu na primoriju, ali svakome je to odlican izvor novca od turista.... neznam kako je u unutrasnjosti, ali na obali ljudi koliko sam ja vidio pristojno zive...

Crna Gora: Prosečna plata 399 evra
11:13 | Izvor: FoNet
Podgorica -- Prema podacima crnogorskog Zavoda za statistiku, u toku februara rasle su industrijska proizvodnja i zarade, ali i cene.

Inflacija je u Crnoj Gori u februaru u odnosu na januar bila veća za 0,4 odsto. Stopa rasta cena na malo u februaru u odnosu na decembra bila je veća za 1,8 odsto, dok su troškovi života u istom uporednom periodu porasli za 1,6 odsto.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa iznosila je 399 evra i porasla je u odnosu na prethodni mesec za 3,4 odsto.

Značajno je napredovala industrijska proizvodnja koja je prva dva meseca ove godine bila veća u odnosu na isti period prošle godine za 16,3 odsto.

Mislim Bora da ide ipak sa tom drzavom na bolje...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6680
Navedi mi primjer da je drzava Crna Gora i njeni predstavnici vrsila neku komunikaciju i pregovore sa bilo kim van zvanicnih organa Srbije npr... To se zove diplomatija, ne moras da me volis ali....

A prijem "sabrata i saborca" Agima Čekua  od strane Velikog vezira Mila? To nije prst u oko Srbiji?Sram vas bilo,vi nekom nešto da kažete?Nekad su crnogorci imali obraz,ali su pljunuli na njega(da ne kažem neku težu riječ)

Citat
Prosečna zarada bez poreza i doprinosa iznosila je 399 evra i porasla je u odnosu na prethodni mesec za 3,4 odsto.

Još kad bi ovo bilo tačno!!Zar vjeruješ u bajke koje plasira Monstat?
« Poslednja izmena: 31. Mar 2008, 00:39:33 od Loho »
IP sačuvana
social share
Da nastavimo sa otimacinom, da kupujemo fabrike za 3 evra, da nam funkcioneri budu stambeno obezbedjeni na Dedinju, da nam provizija bude jedini ideal, da vozimo besna kolа i da imamo armiju telohranitelja, ZA JAKU I STABILNU MAFIJU, vas Boris Tadic.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 

50% stanovnika Crne Gore zaposleno je u državnim organima. To je katastrofa jer ne postoji praktično nikakav metod da se budžet puni iz realnih prihoda. Prelivaće se naravno iz šupljeg u prazno još neko vreme ali to neče potrajati za uvek. Nisam maliciozna ali Đukanović nije dobar za Crnu Goru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Bora, vidio sam Crnu Goru od Herceg Novog pa do Ulcinja...sve sam proputovao od tih gradova.... neznam koliko od mislim crnogoraca imaju kucu na primoriju, ali svakome je to odlican izvor novca od turista.... neznam kako je u unutrasnjosti, ali na obali ljudi koliko sam ja vidio pristojno zive...

Pa to ti ja govorim tigre.Video si bas to sto sam ti ja rekao da je OK u CG.to sam ti ovde i rekao samo nisi video

Citat
Dobro zive oni tamo na primoriju koji izdaju sobe,stanove i kuce i zive dobro mafija,sverceri i oni koji rade u dobrim privatnim firmama

Pa da na primoriju ne zivis OK onda treba da budes mentol.Ne moras cak nista i da radis.Nadjes gosta i platis spremacicu da ti sve sredi i gotovo.Ali radi ti u drzavnim organima ili na severu CG gde nema nicega.E to je poenta.Lako je na moru.Samo eto ti znas kako zive kod vas u Hrvatskoj a kako zive u CG.Poenta je da bi trebalo da bude isto a kod vas je mnogo bolje a jos ste bili u ratu za razliku od CG  Smile Ja imam kucu na Durmitoru gde bi trebalo da ljudima bude extra jer je planina jedna od najboljih na Balkanu i turizam bi trebalo da cveta a oni tamo zive uzas....

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
mob
Simijon pa njima raste svake godine prihod od turizma...sve vise je cak i Srpskih turista u CG iako su medju drzavni odnosi ne tako dobri bas. Imaju velike investicije po obali, gdje se prave luksuzni hoteli(nova radna mijesta).... neznam od cega ima da se zemlja sa 620.000 stanovnika da boji... Djukanovic je podpisao SSP koliko je meni poznato i sa tim omogucio kao prvo vece investicije od EU.
Rusi su pronasli tu zemlju, gjde zele na veliko da ulazu..

Evo sta pise na stranici od njemacke o Monte negru o zaradi: BIP po glavi 2.900 Euro (2006).
Nezaposljenost im je 2005 godine bila 19,6% i dalje opada...
Mislim da tako lijepa zemlja, sa takvim investicijama, sto od Rusije,EU, Emirata... ne mora da se boji za buducnost...

@Bora

Ja mislim da ce ici sa Crnom Gorom samo na bolje a ne na losije...to zelim reci. Naravno da nije bajno sada, ali eto u svakoj godini im je bolje..ne bas nesto mnogo ali eto ide..

Gledaj ovo:

BDP u stalnim cijenama lani porastao 8,6%

podgorica - U strukturi najveće učešće su imale usluge, 58 odsto, industrija 13,8, poljoprivreda 8,4 i građevinarstvo 3,5 odsto. Među uslugama primijetno je značajno učešće trgovine, saobraćaja, hotela i restorana.

Crnogorski bruto domaći proizvod (BDP) u stalnim cijenama rastao je 2006. godine po stopi od 8,6 odsto i iznosio oko 2,15 milijardi EUR, preliminarni su podaci Monstata. BDP po stanovniku u toj godini iznosio je 3,44 hiljade EUR. Iz Monstata su kazali da se ti podaci mogu smatrati konačnim sve dok se ne uradi neka revizija.

Izvor: http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/crna-gora/bdp-u-stalnim-cijenama-lani-porastao-8,6%25,11198.html
« Poslednja izmena: 31. Mar 2008, 01:16:56 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Znaš li u čemu je problem? U tome što je potpuno neravnomerna raspodela bogatstva. A prihode od turizma zaista ubiraju neki, ali u turizmu uglavnom rade sezonci iz Srbije i Hercegovine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b4
mob
Znaš li u čemu je problem? U tome što je potpuno neravnomerna raspodela bogatstva. A prihode od turizma zaista ubiraju neki, ali u turizmu uglavnom rade sezonci iz Srbije i Hercegovine.

Kao svudje na Balkanu Simijon...Beograd,Zagreb jeli to raspodjela dobra kada se vidi kako se u tim metropalama zaradjiva a kako onda u drugim dijelovima drzava...nebo i zemlja. turizam cini 20% Crnogorskog drzavnog BDPa...
I u Hrvatskoj rade ljudi iz Bosne ali opet nista ne fali dalmatincima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 12:52:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.