Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:55:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednicki izbori u Crnoj Gori!  (Pročitano 50707 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dzaba vam sva prica ljudi! U drugi krug su g. Nebojsa Medojevic i g. Filip Vujanovic Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Mandic mozda ima i neke sanse i to veoma slabe da udje u drugi krug a moze samo da sanja da ce da pobijedi. Tu nema nikakve sanse. I nemojte govoriti o njegovom postenju posebno vi koji dolazite sa strane. Vi idete logikom Mandic je posten jer je Srbin, Vujanovic nije jer je Crnogorac...Nije to tako...

Ја то схватам, али оно што вам Милов режим ради годинама је страшно...
Одузима вам идентитет и отуђује од предака... Просто је невероватно то гледати са стране... Али надам се да ћете прогледати и ви једног дана...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ја то схватам, али оно што вам Милов режим ради годинама је страшно...
Одузима вам идентитет и отуђује од предака... Просто је невероватно то гледати са стране... Али надам се да ћете прогледати и ви једног дана...

Smile Smile Smile

Potpuno tacno.Milo ih je ubedio u pricu da je Mandic ustvari kandidat Tome ili Kostunice i da ce ako dodje na vlast Crna Gora da bude rob Srbije.To je nebuloza.Ne znam samo zasto kad Mandic ode na sever CG gde vecinom zivi posten svet ima mnogo pristalica  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Zasto vi brinete sta nama radi nas "rezim" i to godinama. Mene iskreno NE zanima sta radi "rezim" u Srbiji, Hrvatskoj, Kongu... Ko sam ja da bistrim svjetsku politiku? Svako svoje pa ako nam se isplati ti nas pusti da se "mucimo".....
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Zasto vi brinete sta nama radi nas "rezim" i to godinama. Mene iskreno NE zanima sta radi "rezim" u Srbiji, Hrvatskoj, Kongu... Ko sam ja da bistrim svjetsku politiku? Svako svoje pa ako nam se isplati ti nas pusti da se "mucimo".....

Zasto da ne brinem kad imam kucu u Crnoj Gori?Imam ista prava kao i ti koji zivis tamo.Redovno placam struju,vodu,komunalije i porez drzavi Crnoj Gori.Znaci kad placam drzavi onda je to OK a kad me zanima ko vodi tu drzavu onda se mesam u unutrasnja pitanja druge drzave.E tako to ne ide.....Druga stvar je da si ti dosao iz CG na Srpski forum i hoces da samo ti komentarises a mi svi da cutimo i odobravamo ono sto ti napises.........  Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2008, 11:16:59 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mandić poručio da će smeniti Đukanovića
Predsednički kandidat opozicione Srpske liste Andrija Mandić poručio je večeras da će, ako pobedi na izborima, smeniti "režimskog premijera" Mila Đukanovića i raspisati vanredne parlamentarne izbore.
Na završnom skupu ispred crkve Svetog Đorđa u Podgorici, koji je počeo intoniranjem srpske himne "Bože pravde", Mandić je obećao da nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije, da će se obračunati sa kriminalom i korupcijom i da neće uvesti Crnu Goru u NATO.

On je obećao da će građanima podeliti besplatne akcije Elektroprivrede Crne Gore i "vratiti im ono što im je režim zakinuo".

Predstavnici koalicije Srpska lista ocenili su da je pobeda Mandića "garancija da će srpsko pitanje u Crnoj Gori biti rešavano na pravedan način", te da neće biti "progona i otimanja imovine" Mitropolije crnogorsko-primorske.

Poslanik SL u crnogorskoj skupštini Zoran Žižić poručio je da Mandić, za razliku od ostalih predsedničkih kandidata, neće dopustiti da se Prevlaka "preda" Hrvatima i "rasparčava Crna Gora".

Emilo Labudović iz Narodne socijalističke stranke rekao je da "nije prirodno da na čelu Crne Gore bude onaj koji se sam sa sobom ne pita", aludirajući na predsedničkog kandidata vlasti i aktuelnog predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića.

Građane je pozvao da glasaju za Mandića, jer će on promeniti "nenarodni ustav i simbole" koji razdvajaju građane Crne Gore.

Pristalice Srpske liste nosili su srpske i strančke zastave , uzvikivali "Andrija Srbine", "Kosovo je srce Srbije" i parole uvredljive sadržine na račun crnogorskog premijera Mila Đukanovića i Albanaca.

Skup predsedničkog kandidata Srpske liste završen je vatrometom.

Predsednički izbori u Crnoj Gori održavaju se u nedelju, 6. aprila.

Za sutra je zakazana završna promocija predsedničkog kandidata Socijalističke narodne partije Srđana Milića i sučeljavanje kandidata na javnom servisu.

Kandidat vlasti Filip Vujanović i kandidat opozicionog Pokreta za promjene Nebojša Medojević završne promocije će održati u petak, 4. aprila.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat

Ја "бринем" јер Црногорце сматрам српским народом што они и јесу само их је неко за 70 година успео убедити у нешто друго! На то што им "неко" ради не могу да утичем али могу да "бринем" о свом народу где год да је!  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ја имам право да коментаришем - баба и деда ми леже на цетињском гробљу.
Не желим да се у граду својих предака осећам као у НДХ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Ја "бринем" јер Црногорце сматрам српским народом што они и јесу само их је неко за 70 година успео убедити у нешто друго! На то што им "неко" ради не могу да утичем али могу да "бринем" о свом народу где год да је!
Svašta.
Probudite se, Crna Gora je nezavisna i suverena država.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2008, 15:22:54 od banacanin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Svašta.
Probudite se, Crna Gora je nezavisna i suverena država.

Слобода мишљења, ово-оно...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:55:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.